google hesabınız askıya alındı ama ALINMADI

• Kullanıcı kill19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

kill19

Yasaklanmış
kanal takipten baktım kanal ünleme düşmüş tel onayı yaptım arkadaşlar bu arada kanalım özgündür onuda belirteyim kanalı açtırdım neyse bana 1 gün önce mail gelmiş hesabınız askıya alınmıştır diye benim tel mail güncellemesinde sorun varmış mail gelmemiş bana buraya kadar herşey normal ama gelen mail cok garibime gitti altını çizdim zaten başarılı bir şekilde itiraz edilmezse yazmışlar ama itiraz falan etmedim kanalda askıya alınmamış bu şekilde mail ilk kez görüyorum sizlerle paylaşayım dedim.

enteresanmış valla bu googleninde ne yaptıgını çözemedik bi.Aynı kadınlarına benzedi gitti iyice :)

Kanalda ünlem var mı, kapalı mı? yeni ünlemli kanallarıma girince bu hatayı alıyorum, fakat kanal normalde açık ama doğrulayıp girince kapandığı yazıyor, farklı bir durum :)

Kanalda ünlem var mı, kapalı mı? yeni ünlemli kanallarıma girince bu hatayı alıyorum, fakat kanal normalde açık ama doğrulayıp girince kapandığı yazıyor, farklı bir durum :)

kanal kapalı değil ünlemdeydi tel onayı yaparak ünlemi geçtim ... yani olay sizin değiniz gibi oldu ... ama bu mail ünlemi geçtikden sonra gelmedi 1 gün önce gelmiş yani ünlem geldiğinde gelmiş.

kanal kapalı değil ünlemdeydi tel onayı yaparak ünlemi geçtim ... yani olay sizin değiniz gibi oldu ... ama bu mail ünlemi geçtikden sonra gelmedi 1 gün önce gelmiş yani ünlem geldiğinde gelmiş.

böyle 10 larca kanalım var, google ın yeni ünlem tekniği.

Dün 3 tane ünlem gelen pardon 5 ünleme düşen kanala hirdim aynı sey vardı , telefon onayo yapıp girdşm suanda sorun yok kanallarda kapanırlar mı bilmem

böyle 10 larca kanalım var, google ın yeni ünlem tekniği.
Benim ilk kez basima geldi garipsedim son zamanlarda sukur unlem gelmiyor.

!!! mobildeyim !!!

---------- Spam Engelliyici 11:47 ---------- Önceki Mesaj 11:46 ----------

Dün 3 tane ünlem gelen pardon 5 ünleme düşen kanala hirdim aynı sey vardı , telefon onayo yapıp girdşm suanda sorun yok kanallarda kapanırlar mı bilmem
Garip bir sorun mail belki Turkcelestirince. Komik oluyor.😊

!!! mobildeyim !!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri