Google Hesabınız geçici olarak devre dışı bırakıldı

namekrronn

Yasaklanmış
Merhaba,
Yaklaşık 3 sene açtığım bir youtube kanalım vardı ve mesleğim ile ilgili videolar yayınlıyordum yani tutoriallar. 5k ile 1k arası izlenmem vardı genelde sadece 1 tane videoum 90k izlenme aldı oda 3 yıl önce yayınlanmış. 3 yıldır da adsense bağlıydı ve toplamda kazandığım para 500lirayı geçmez.
Bugün googledan böyle bir mail adım "Google Hesabınız geçici olarak devre dışı bırakıldı" Mail kurtarma e-postası düşmüş. Hemen tarayıcıdan giriş yaptım ve benden telefon numarası istedi ve girdim, gelen pin ile gmail hesabını geri aldım ancak youtube'a erişim yok.

İllegal ne olmuş olabilir? Saatlerce emek verilmiş videolarım vardı. Ayrıca adsense hesabım başka bir mail üstüne kayıtlı, yani o adsense etkilenir mi?

Teşekkürler.

Ek: Ayrıca daha önce kanala gelen hiç bir uyarı yoktu.

Edit: Şubatın 3'ün kapanan kanalım, itirazlar sonucunda bugün açılmış bulunuyor. Özgün bir kanaldı ve sonunda açıldı. Hem türkçe mail, hemde ingilizce mail ile cevap;

Hello,
We have re-reviewed the circumstances of your suspension and have concluded it is appropriate to reinstate your account. This means your account is once again active and operational.

If you have forgotten your password, please visit this link to reset it: http://www.youtube.com/account_recovery

Sincerely,
The YouTube Team

Merhaba xxxx

YouTube'daki videolarınızdan para kazanmak istiyorsanız reklam sunmak için AdSense hesabınızda YouTube'a erişimi etkinleştirmelisiniz. Erişimi etkinleştirmek için lütfen şu talimatları uygulayın:

www.google.com/adsense/new adresine giderek hesabınızda oturum açın
Hesap ayarları'nı tıklayın
Erişim ve yetkilendirme bölümüne ilerleyerek Üçüncü taraf erişimi'ni tıklayın
YouTube için lütfen İşlem bölümü altından erişimi etkinleştirin

Bu işlemin tamamlanması 48 saat sürebilir, ardından reklamlar videolarınızda yayınlanmaya başlar.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Son düzenleme:
Tr adsense bitti hocam cenaza namazını kılıyoruz! bir çok kişinin aynı saatlerde bende dahil özgün kanalları kapandı.

sürekl iitiraz edin..

sürekl iitiraz edin..
Bunu yapmaktan başka bir şansım yok. Tekrar açılmasını istemiyorum ancak bu ne kepazeliktir böyle, keşke internet alemininde bir tüketici heyeti olsa. Avrupa ülkesinin vatandaşı olsaydım bir şekilde dava açardım. Parasını yemişim. Sen bana böyle bir imkan sunuyorsun ve bunu kullandığın için emeğimi siliyorsun.

Tr adsense bitti hocam cenaza namazını kılıyoruz! bir çok kişinin aynı saatlerde bende dahil özgün kanalları kapandı.
Google Türkiye ofisi etkinlik yapıp "bakın biz sizi çok seviyoruz" demeyi biliyor. Yılbaşında Youtuber partisi verdiler hatta. Bu ne iki yüzlülük, bu ne saçmalıktır. Keşke bir insanı evladı olsa da bir soru-cevap toplantısı yapabilsek Google Türkiye ofisi ile.

Bunu yapmaktan başka bir şansım yok. Tekrar açılmasını istemiyorum ancak bu ne kepazeliktir böyle, keşke internet alemininde bir tüketici heyeti olsa. Avrupa ülkesinin vatandaşı olsaydım bir şekilde dava açardım. Parasını yemişim. Sen bana böyle bir imkan sunuyorsun ve bunu kullandığın için emeğimi siliyorsun.

Google Türkiye ofisi etkinlik yapıp "bakın biz sizi çok seviyoruz" demeyi biliyor. Yılbaşında Youtuber partisi verdiler hatta. Bu ne iki yüzlülük, bu ne saçmalıktır. Keşke bir insanı evladı olsa da bir soru-cevap toplantısı yapabilsek Google Türkiye ofisi ile.

youtube tr kafasına göre dalga geçiyolar ve niyetleri kesinlikle iyi değil malesef bu olanların tek açıklaması bu. amerika'da böyle pespayelikler başıboşluklar yapamazlar avrupadada sıkar.. ama işte türkiyeye bir gıcıklıkları antipatileri varki böyle davraniyolar.kafalarına göre iyi kötü demeden onca insanın emeğini gaspediyorlar.

birde işin en kötü üzücü yanıda bu kadar pislikçe hareket etmelerinin en temel sebebide türkleri her daim kendilerine muhtaç biliyolar yani bu rahatlik rezillikler bundan dolayıdır. bunlara türkiyeden bir şekilde çok sert bir tepki lazım o zaman bazı şeyler kafalarına dank edecektir.

ha son olarak şunu söliym yakında bir hamle gelicektir google'a türkiye boş ülke değil herkes görücek...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri