Google+ hesapları yüzünden kullanılamama sorunu çözen var mı?

R
  • Kullanıcı remeus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
R

remeus

Guest
Merhaba;
Bir hesapta barındırdığım kanalların hepsi boş google+ hesapları yüzünden kullanılamıyor. Bundan sonra ilşkilendirmeyi kaldıracağım ama mevcut kanalların kurtarılması için ne yapmalı. Daha önce başına gelmiş ve sorunu halletmiş bir arkadaş çözüm sunarsa sevinirim.
Hata: Google+ sayfanız askıya alındığı için YouTube kanalınız devre dışı bırakıldı. Google+ sayfanıza göz atın.

Cevap: Bu sorunu çözen var mı?

Arama kısmından "Google+" diye aratsaydınız aşağıdaki konuya ulaşabilirdiniz.

http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/11670-para-kazanma-devre-disi-cozum.html

Merhaba;
O konunun benim konumla alakası yok hocam, benim kanalımın para kazanma özelliği devre dışı kalmadı. Alt kanallarımın her birine ait google plus hesabı olduğu için ve o hesaplar kullanılmadığı için kapatılmış, daha açığı ben youtube kanallarıma giremiyorum.
Çözüm yazabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Sorun devam ediyor...

Bendede oldu yalnız bir hesabın kopyası şeklinde öyle olan hesaba tıkladım google plus sayfasına gittim sayfayı sildim o kanal silindi.

Arkadaşlar Allah aşkına 2-3 gündür sürekli aynı konu aynı sorun biri şuna bir açıklık getirsin. Yoksa tüm kanallar gidecek. Benim fikrim google+ bağlantısını kesmek ama nasıl yapacağız?

google + ya baglamayın kanalı çok video atıyosanız gümlüyo yoksa

Yanlış konuya yönlendirmişim, kusura bakmayın. Forumda okumuştum diye hatırlıyorum buna benzer bir konu, bulabilirsem yazarım tekrardan konuya.

Bendede oldu yalnız bir hesabın kopyası şeklinde öyle olan hesaba tıkladım google plus sayfasına gittim sayfayı sildim o kanal silindi.

Evet malesef google + hesabınızı silme işlemi sonrası kanal da siliniyor.

---------- Mesaj saat 23:51:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:51:00 civarında gönderildi. ----------

Yanlış konuya yönlendirmişim, kusura bakmayın. Forumda okumuştum diye hatırlıyorum buna benzer bir konu, bulabilirsem yazarım tekrardan konuya.

Teşekkürler

Evet malesef google + hesabınızı silme işlemi sonrası kanal da siliniyor.

---------- Mesaj saat 23:51:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:51:00 civarında gönderildi. ----------

Teşekkürler

kanal siliniyor evet ama benim şöyle oldu x kanalın kendiliğinden kopyası oldu kanalı ben açmadım ve yazdığınız uyarıyı veriyordu sildim.

Bu yeni başlayan bir şey, çok kişinin canı yanacak gibi geliyor bana. Hesaplarınızın google + sayfası gerçek kişiyi temsil etmiyorsa bağlantıyı kaldırın, spamdan veya teliften kanal kapanmalarına alışmıştık, google plus hesabından dolayı kanal kapatılması da çıktı gözümüz aydın...

Bu yeni başlayan bir şey, çok kişinin canı yanacak gibi geliyor bana. Hesaplarınızın google + sayfası gerçek kişiyi temsil etmiyorsa bağlantıyı kaldırın, spamdan veya teliften kanal kapanmalarına alışmıştık, google plus hesabından dolayı kanal kapatılması da çıktı gözümüz aydın...

hocam google+ bağlantısını nasıl kaldırıyoruz? bi türlü bulamadım.

Arlkadaslar forumda bı kac yerde var her yolu google + kaldırmanın.bide ben anlatayımmadem.

1- eger url olusturduysanız kendınıze özel, youtube yarları yada ayarlara gırıp orda goreceksınız google+ ıle baglantıyı kesı.
2- eger url olusturmdıysanız youtube ayarları/ gelısmıs/ ozel url olustur.
sonra 1. mddedekı ıslemı yap...

Arlkadaslar forumda bı kac yerde var her yolu google + kaldırmanın.bide ben anlatayımmadem.

1- eger url olusturduysanız kendınıze özel, youtube yarları yada ayarlara gırıp orda goreceksınız google+ ıle baglantıyı kesı.
2- eger url olusturmdıysanız youtube ayarları/ gelısmıs/ ozel url olustur.
sonra 1. mddedekı ıslemı yap...

Hocam sizin anlattığınız arkadaşlara yardımcı olur ama asıl konuyla bir alakası yok malesef.

Hocam alt kanallara girebilsem anlatırdımda, alt kanallara giremiyorum :) Sanırım bir mail bir kanal çalışmaya devam edeceğim.

hocam dert ettiğin şeye bak hemen aç bir tane alt kanal yahu:D:D

Şu an 2 günlük emeği bir çırpıda yok edilen biri olarak çok değişik duygular içerisindeyim :) Tek mail adresine alt kanal açmadan gidin, kanalınıza isim verin, google + bağlantısını kaldırın.

Şu an 2 günlük emeği bir çırpıda yok edilen biri olarak çok değişik duygular içerisindeyim :) Tek mail adresine alt kanal açmadan gidin, kanalınıza isim verin, google + bağlantısını kaldırın.

hocam şimdi farkettimde alt kanal açmadan gidincede otomatik alt kanal açıyor anlamadım gitti kafayı yiyecem:mad::mad::mad::mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri