B
Bonna
Guest
Cevap: Ayarlarınız Kaydedilemedi Hatası (yeni düzenleme)
Tıklar gelsinde gerisi önemsiz
Beklemekte fayda var.
Tıklar gelsinde gerisi önemsiz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beklemekte fayda var.
Tıklar gelsinde gerisi önemsiz![]()
bu arada dünün kazançlarına göz atın 12den sonra biraz daha artmış![]()
bir gün youtube bir gün adsense değişiyor sonu hayır olaydı
Simdi adsense'ye bakinca benim de dikkatimi cekti. Normalde butun gunde gelen kazanc, bugun suanda gelmis durumda (burda gunun bitmesine 6 saat daha var). Insallah bu tiklamalari geri almazlar gun sonunda![]()
Bunları bidaha göremeyiz resimleyelimde arada nostalji yaparız
![]()
Suanda bir sorun daha var. Kanallar arasinda gecis yapmak isteyince uyari aliyorum. Hemen hemen her aksam bu saatlerde ayni hata oluyor. Youtube Amerika merkezli bir sirket ve suanda Amerika'da daha yeni aksam oluyor, yani gunduz sayilir. Gunduz saatlerinde neden boyle sorun cikarirlar anlamak cok zor gercekten.
Benim tbm normalda 6-7-8 cent olur. Suanda 79 tiklama var, ortalama tbm 24 cent gosteriyor. Bu sorundan kaynaklanmiyor sanirim. Birisinin tiki 10-15 dolarlik bir kazanc getirmis olmali ki, bu kadar yukseldi tbm. Ilk defa boyle birseyle karsilastigim icin heyecandan paylasayim istedim![]()
reklam türlerinden bakın ne tür reklamdan gelmiş diye
Okay baktim, 88 tik olmus suana kadar tamami video.
Reklam isteklerinin yarisina yakini "eslesmeyen reklam istekleri"
Bu sayiyi nasil azaltabiliriz, bir yolu yordami var mi?
"eslesmeyen reklam istekleri" bende de yarıya yakın
1.5 milyon var. 700 bini eşleşmeyen.
buna şükür.
Bu iste yeni sayilirim onun icin meraktan soruyorum. O eslesmeyenleri, eslesen duruma getirmenin hic yolu yok mu?
---------- Mesaj saat 06:31:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:26:38 civarında gönderildi. ----------
Arastirinca soyle bir konu buldum. Videoyu izleyen reklama tiklamazsa, eslesmeyen raklam oluyormus, son paragrafta oyle yaziyor.
https://support.google.com/adsense/answer/1224195?hl=tr
bende tam olarak anlayamadım bunu çözüm bulamadım.
illaki vardır ama. buluruz umarım.
Hocam video reklamların tbmsi düşük olur diye biliyorum.
hayırlısı olsun bakalım. kaş yaparken göz çıkarmayalım.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.