Google ile ilgili genel sorun TEK KONU

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Cevap: Ayarlarınız Kaydedilemedi Hatası (yeni düzenleme)

tıklar da gelmiyor bugün şu saate kadar 1 tık sadece... yapma youtube...

arkadaşlar youtube adsense de çalışma var yeni dolar işaretini farketmişsinizdir,sorun bizimle alakalı değil,geçenlerde video görünümünde de değişikliğe gittiler bence bir sıkıntı yok,adamlar çalışıyor siz de çalışın :)

Arkadaşlar dünki kazançlara saat 12'den sonra baya bi tutar eklemişler kontrol edin.

hey maşallah TO ve BGBG ye iyi bakın :) acaba to gibi tbm böyle olsa kazanç ne olur merak ettim şimdi :)

bir gün youtube bir gün adsense değişiyor sonu hayır olaydı

Simdi adsense'ye bakinca benim de dikkatimi cekti. Normalde butun gunde gelen kazanc, bugun suanda gelmis durumda (burda gunun bitmesine 6 saat daha var). Insallah bu tiklamalari geri almazlar gun sonunda :)

Bunları bidaha göremeyiz resimleyelimde arada nostalji yaparız :)

tdu66.png

Suanda bir sorun daha var. Kanallar arasinda gecis yapmak isteyince uyari aliyorum. Hemen hemen her aksam bu saatlerde ayni hata oluyor. Youtube Amerika merkezli bir sirket ve suanda Amerika'da daha yeni aksam oluyor, yani gunduz sayilir. Gunduz saatlerinde neden boyle sorun cikarirlar anlamak cok zor gercekten.

bu arada dünün kazançlarına göz atın 12den sonra biraz daha artmış :)

Bu sabah baktım dün gece saat 3 te baktığımdan tam 200 tık fazlaydı hemen hemen.Ayrıca sayfa görüntüleme de aynı şekilde düzelmiş :) Bugün yine yüksek bi to ile uyandık sayfa görüntülenme yerlerde :)

---------- Mesaj saat 12:55:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:54:38 civarında gönderildi. ----------

bir gün youtube bir gün adsense değişiyor sonu hayır olaydı

Kazançlar bi kesinleşsin de istiyorlarsa komple değiştirsinler :D

---------- Mesaj saat 12:56:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:55:22 civarında gönderildi. ----------

Simdi adsense'ye bakinca benim de dikkatimi cekti. Normalde butun gunde gelen kazanc, bugun suanda gelmis durumda (burda gunun bitmesine 6 saat daha var). Insallah bu tiklamalari geri almazlar gun sonunda :)

Geri almaları gibi bir durum söz konusu olamaz da.Benim normal zaten.Her zaman aldığım tıktan 100 tık fazla gelmiş sadece bu da benim yeni bi diziyle çalıştığım için olabilir.Bu sabahta durumlar iyi :D

---------- Mesaj saat 12:58:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:56:56 civarında gönderildi. ----------

Bunları bidaha göremeyiz resimleyelimde arada nostalji yaparız :)

tdu66.png

Hey yavrum hey adam 0.08 i Euro da görmüş.Biz Dolarda hiç göremedik.Doları bırak Tl de göremedik ya :D

---------- Mesaj saat 12:59:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:58:15 civarında gönderildi. ----------

Suanda bir sorun daha var. Kanallar arasinda gecis yapmak isteyince uyari aliyorum. Hemen hemen her aksam bu saatlerde ayni hata oluyor. Youtube Amerika merkezli bir sirket ve suanda Amerika'da daha yeni aksam oluyor, yani gunduz sayilir. Gunduz saatlerinde neden boyle sorun cikarirlar anlamak cok zor gercekten.

Bende para kazanmaya kapatamıyordum neyse ki düzelttiler onu.

Benim tbm normalda 6-7-8 cent olur. Suanda 79 tiklama var, ortalama tbm 24 cent gosteriyor. Bu sorundan kaynaklanmiyor sanirim. Birisinin tiki 10-15 dolarlik bir kazanc getirmis olmali ki, bu kadar yukseldi tbm. Ilk defa boyle birseyle karsilastigim icin heyecandan paylasayim istedim :)

Benim tbm normalda 6-7-8 cent olur. Suanda 79 tiklama var, ortalama tbm 24 cent gosteriyor. Bu sorundan kaynaklanmiyor sanirim. Birisinin tiki 10-15 dolarlik bir kazanc getirmis olmali ki, bu kadar yukseldi tbm. Ilk defa boyle birseyle karsilastigim icin heyecandan paylasayim istedim :)

reklam türlerinden bakın ne tür reklamdan gelmiş diye

reklam türlerinden bakın ne tür reklamdan gelmiş diye

Okay baktim, 88 tik olmus suana kadar tamami video.

Reklam isteklerinin yarisina yakini "eslesmeyen reklam istekleri"

Bu sayiyi nasil azaltabiliriz, bir yolu yordami var mi?

Okay baktim, 88 tik olmus suana kadar tamami video.

Reklam isteklerinin yarisina yakini "eslesmeyen reklam istekleri"

Bu sayiyi nasil azaltabiliriz, bir yolu yordami var mi?

"eslesmeyen reklam istekleri" bende de yarıya yakın
1.5 milyon var. 700 bini eşleşmeyen.
buna şükür.

"eslesmeyen reklam istekleri" bende de yarıya yakın
1.5 milyon var. 700 bini eşleşmeyen.
buna şükür.

Bu iste yeni sayilirim onun icin meraktan soruyorum. O eslesmeyenleri, eslesen duruma getirmenin hic yolu yok mu?

---------- Mesaj saat 06:31:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:26:38 civarında gönderildi. ----------

Arastirinca soyle bir konu buldum. Videoyu izleyen reklama tiklamazsa, eslesmeyen raklam oluyormus, son paragrafta oyle yaziyor.

https://support.google.com/adsense/answer/1224195?hl=tr

Bu iste yeni sayilirim onun icin meraktan soruyorum. O eslesmeyenleri, eslesen duruma getirmenin hic yolu yok mu?

---------- Mesaj saat 06:31:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:26:38 civarında gönderildi. ----------

Arastirinca soyle bir konu buldum. Videoyu izleyen reklama tiklamazsa, eslesmeyen raklam oluyormus, son paragrafta oyle yaziyor.

https://support.google.com/adsense/answer/1224195?hl=tr

bende tam olarak anlayamadım bunu çözüm bulamadım.
illaki vardır ama. buluruz umarım.

Bazen oluyor oyle daha sonra (1-2dk sonra) tekrar dene

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri