Google ile ilgili genel sorun TEK KONU

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Hepinizin bildiği gibi para kazanma ''inceleniyor'' dan kurtulmak için para kazanmayı kapatıp,başlık,açıklama ve etiket silip, para kazanmayı tekrar aktif etmemiz gerekiyor.Ancak youtube video yöneticisi değiştiği için artık bunu yapamıyor muyuz ?
tdrtn.jpg

Ben denedim bu hatayı aldım acaba bunun önüne mi geçtiler?

Para Kazanmayı bir türlü kapatamıyorum kanaldan çıktım,farklı kanallara girdim çıktım 15 dkdır böyle maalesef.

Cevap: Ayarlarınız Kaydedilemedi Hatası (yeni düzenleme)

bazen yer bazen yemez çarpıdan kapat birden fazla kez dene olmazsa o sayfadan çık düzenlemeye tekrar gir.

birde aynı mailde birden fazla kanalın varsa düzenleme yada yükleme yaparken diğer kanallara gir çık yapma

Ben de ara sıra rastlıyorum, dediğiniz olay ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

bazen yer bazen yemez çarpıdan kapat birden fazla kez dene olmazsa o sayfadan çık düzenlemeye tekrar gir.

birde aynı mailde birden fazla kanalın varsa düzenleme yada yükleme yaparken diğer kanallara gir çık yapma

100 Kere denedim hiç bi video da para kazanmayı kapatamıyorum.İnceleniyor yazısı duruyor hala.Komple kanaldan çıktım tekrar girdim yine olmadı.Bu maile ait bir kanalım var.Yükleme yaparken elimi sürmüyorum youtube'a.

Bakalım O değil dizi izlenmeye başladı 10 izlenim olmuş diğer partlarda saçma sapan başlıklar var :D Onları da düzeltmem lazım.Yani para kazanma o kadar da önemli değil şuan.Başlıklar adam akıllı olsa para kazanmayı yarın da açarız.

Çerezleri silip veya farklı bir tarayıcı ile deneyin.

100 Kere denedim hiç bi video da para kazanmayı kapatamıyorum.İnceleniyor yazısı duruyor hala.Komple kanaldan çıktım tekrar girdim yine olmadı.Bu maile ait bir kanalım var.Yükleme yaparken elimi sürmüyorum youtube'a.

Bakalım O değil dizi izlenmeye başladı 10 izlenim olmuş diğer partlarda saçma sapan başlıklar var :D Onları da düzeltmem lazım.Yani para kazanma o kadar da önemli değil şuan.Başlıklar adam akıllı olsa para kazanmayı yarın da açarız.

3. taraf vermesin diye mi o tarz başlıklarla atıyosun :D

aynı sorun bende de var 3 - 4 farklı kanalda denedm hepsı aynı ama eskı kanallarmda böyle bır sorun yok

Ben de ara sıra rastlıyorum, dediğiniz olay ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

Ben de ara sıra rastlıyordum ama ikinci kez kaydet dediğimde kayıt ediyordu.Şimdi 100 kere kayıt et dedim.Çıktım girdim düzelmedi.Ama dediğin gibi belki de alakasızdır.

---------- Mesaj saat 00:32:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:30:00 civarında gönderildi. ----------

Çerezleri silip veya farklı bir tarayıcı ile deneyin.

Şimdi deneyeceğim son part bitsin.

---------- Mesaj saat 00:33:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:32:10 civarında gönderildi. ----------

3. taraf vermesin diye mi o tarz başlıklarla atıyosun :D

Aynen :D Saçma salak bişey yazdım bide ne de olsa para kazanmaya açında değiştireceğim diye 22 izlenim oldu :D Millet deli sanacak :D

---------- Mesaj saat 00:33:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:33:00 civarında gönderildi. ----------

aynı sorun bende de var 3 - 4 farklı kanalda denedm hepsı aynı ama eskı kanallarmda böyle bır sorun yok

Benim Kanalım eski yani 1 2 ay olmuştur açalı şimdi açtığım bir kanal değil ama hadi hayırlısı.

3. taraf verecekse verir zaten bugün vermezse 1 hafta sonra verir

sanırım kanal ıle alakalı suan cok eskı tarıhte acılms bır kanaldan yukledgm tum vıdeolar anında yesıl ısık verıor

Şuan reklam çıkmıyor bende de. Attığım videolarda.

Genel bir sorun var izlenmeler yok başka sorunlarda var konular açılıyor.

3. taraf verecekse verir zaten bugün vermezse 1 hafta sonra verir

Kardeşim eğer para kazanmayı aktif / de aktif yapmassam bi süre sonra ünlem geliyor.Ama kapatıp açarsam sıkıntı olmuyor.

---------- Mesaj saat 01:01:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:00:51 civarında gönderildi. ----------

sanırım kanal ıle alakalı suan cok eskı tarıhte acılms bır kanaldan yukledgm tum vıdeolar anında yesıl ısık verıor

Bende düzeldi hocam internet exproler saolsun :d

---------- Mesaj saat 01:02:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:01:36 civarında gönderildi. ----------

Genel bir sorun var izlenmeler yok başka sorunlarda var konular açılıyor.

İzlenmeyle alakalı değil benim konum.Para kazanmayı kapatamıyordum neyse ki düzeldi.Başka tarayıcıdan denedim kürşad kardeş sağolsun.

---------- Mesaj saat 01:02:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:02:22 civarında gönderildi. ----------

Şuan reklam çıkmıyor bende de. Attığım videolarda.

Sorun büyük sende :)

Kardeşim eğer para kazanmayı aktif / de aktif yapmassam bi süre sonra ünlem geliyor.Ama kapatıp açarsam sıkıntı olmuyor.

---------- Mesaj saat 01:01:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:00:51 civarında gönderildi. ----------

Bende düzeldi hocam internet exproler saolsun :d

---------- Mesaj saat 01:02:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:01:36 civarında gönderildi. ----------

İzlenmeyle alakalı değil benim konum.Para kazanmayı kapatamıyordum neyse ki düzeldi.Başka tarayıcıdan denedim kürşad kardeş sağolsun.

---------- Mesaj saat 01:02:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:02:22 civarında gönderildi. ----------

Sorun büyük sende :)

sadece para kazanmayla ilgili sorun yok genel bir sorun var yine güncelleme yapılıyor sanırım.

farketmez para kazanmayı aktifte etsen eğer o video ile ilgili bi sıkıntı varsa 1 hafta sonra da eşleşen verir 1 ay sonra da verebilir farketmez o isim değiştirmen vs bi işe yaramaz bi şekilde çıkıyor çıkacaksa ama inceleniyor da da kalmasın tabiki o ayrı

farketmez para kazanmayı aktifte etsen eğer o video ile ilgili bi sıkıntı varsa 1 hafta sonra da eşleşen verir 1 ay sonra da verebilir farketmez o isim değiştirmen vs bi işe yaramaz bi şekilde çıkıyor çıkacaksa ama inceleniyor da da kalmasın tabiki o ayrı
Çıkana kadar para kazanmaya devam :)

---------- Mesaj saat 01:20:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:19:48 civarında gönderildi. ----------

umarım yakın zamanda düzelir :)

Senin ki yine iyi bizde VERİ YOK Yazıyor kocaman :D

Çıkana kadar para kazanmaya devam :)

---------- Mesaj saat 01:20:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:19:48 civarında gönderildi. ----------

Senin ki yine iyi bizde VERİ YOK Yazıyor kocaman :D

durum vahim umarım yakın zamanda düzene sokarlar :)

son durum

izlenme yok yine

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri