Google ilk sayfaya 5 dakikada nasıl çıkılır?

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Acaba bunun kendi Google çerezleriniz ile alakalı olma olasılığının %90 olduğunu düşünen benden başka birisi var mı? Mesela aynı şekilde YTPara sitesini Google+'da beğenirseniz bunla ilgili aramalar yaparsanız yine kullandığınız Google hesabı açıkken o çerezlerde aradığını yüksek rekabetteki kelimelerde bile YTPara sayfaları çıkar. (Eğer ilgili sayfa varsa)
Acaba bu aramaları Google Chrome'da Shift+N yaparak veya Google hesabı açık olmayan başka bir tarayıcıda yaptığınızda hedef kelimelerinizde yine de o drive sayfaları görüncek mi? :)

Aynen görülür. İstersen bakabilirsin: arat "Müziğin Ustaları Konserleri - Mustafa Sağyaşar'a Saygı - Duygu seli"

YrLvq2.png

Acaba bunun kendi Google çerezleriniz ile alakalı olma olasılığının %90 olduğunu düşünen benden başka birisi var mı? Mesela aynı şekilde YTPara sitesini Google+'da beğenirseniz bunla ilgili aramalar yaparsanız yine kullandığınız Google hesabı açıkken o çerezlerde aradığını yüksek rekabetteki kelimelerde bile YTPara sayfaları çıkar. (Eğer ilgili sayfa varsa)
Acaba bu aramaları Google Chrome'da Shift+N yaparak veya Google hesabı açık olmayan başka bir tarayıcıda yaptığınızda hedef kelimelerinizde yine de o drive sayfaları görüncek mi? :)

Tamam ben çözdüm olayı bence toptan siteden kaldıralım, konu unutulsun, böyle bir şey yok, olmadı olmayacak :) :D Güzel paylaşım, teşekkürler tekrar.

Hızlı çekim ve video boyutunu küçültmemden dolayı video kalitesiz olabilir.Asıl önemli olan mantığı görmeniz.Videoları embed ederseniz güzel sonuçlar doğurabilir.

Elinize sağlık [MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam çok güzel bir paylaşım.

Videoyu izledim.Sanırım hem videolarda hem de blog ve web siteleri için kullanabiliyoruz. Yalnız mantık nedir? Google, drive sonuçlarına öncelik mi veriyor? Yani ben öyle anladım, umarım bir yeri kaçırmamışımdır :D Fixlemeseler ya da daha doğrusu değiştirmeseler bari

Videoyu indirdim ne olur ne olmaz :) Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hocam.

Kendi sitenizde bazı aramalarda ön sıraya çıkmanızın imkanı yok.Bu tip dökümanlarla viral ziyaretçi çekebilirsiniz.

"Gökhan Töre, Diriliş'in Sultanı ile Evleniyor" 2.sıraya. "Gökhan Töre Evleniyor" 1. sayfaya çıktı. Bu olay fixlenir bence :)

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] kaçırdık :( yine de ellerinize sağlık emek vermişsiniz ama kanalı uçurmuşlar sanırım

Yok böyle bir şey :) 1 dk önce videoyu açtım indirmek için linke tıkladım kanal kapatılmış.

Aynen görülür. İstersen bakabilirsin: arat "Müziğin Ustaları Konserleri - Mustafa Sağyaşar'a Saygı - Duygu seli"

hocam bunu yazip google doc a ulasmaya calistigimda bu yaziyor? yani kisacasi ihlal vs. diyor.
We're sorry. You can't access this item because it is in violation of our Terms of Service.

yine cok guzel bir konu, sukranlarimi iletiyorum [MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocama.

EDIT: sebebi belli oldu, bazi karaktersizler savas hocamin kanalini/gmailini f...mislar.. bu kadar adi bir insan olamaz ya.

Son düzenleme:
İndiren birisi vimeoya yada dailmotiona atabilirmi

Hizmet Şartlarımızı ihlal ettiği için maalesef bu öğeye erişemezsiniz

Şimdi o mesaj neden yazıyor.

Birileri [MENTION=26860]Drop[/MENTION] 'un kanalını patlattığı için hesaptaki herşey silindiğinden mi yazıyor
Yoksa Drive'a yüklenen o belgeden dolayı mı hesap kapandı?

İkincisi ise kötü :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri