Google ilk sayfaya 5 dakikada nasıl çıkılır?

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Açıklama yeri önemli.Sayfanın metadatasını google'ın anlamasını sağlıyor.Belgeye tıkladığınızda sağda en altta açıklama yeri var.Kaleme tıklayıp düzenleyin.

Mülkünüzü doğrulayamadık hatası alıyorum hocam Search Console kısmında. o link bende değişik bu arada. onu atar mısınız

ben yaptım son 1 saat e bile aratıyorum cıkmıyor:d biyerde yanlış mı yapıyoruz

bloglarda işe yarar google gibi getir yanında dblerin yanında word dosyaları hazırlıcan blog kapanınca köprüleri değiştirip yeniden yayınlayacan

click 2016 winter fashion (fasihon mag)

alta 2-3 resim

Click for more

:)

Var ama çok aktif değilim oralarda :) Hayırdır, bu konuda bir arkadaş beni başkasıyla karıştırdı bak sen de karıştırıyor olabilirsin :D

Bir yanlışım yoksa çoooook önceden ticaretimiz bile olmuş olabilir :D Nick'i görünce hatırladım, karıştırmış olma olasığım çok az :D

Drive'a yüklenilen dosyanın herkese görünür olması lazım. Bir kaç dakika geçtiği halde son 1 saat aramalarında bile gözükmüyorsa herkese açık olmayabilir

gözükmüyor hocam :) hiç bi yerde son 1 saat bile 10 dk geçti en az onu nasıl herkeze acıcaz

edit:valla özelmiş:D

Youtube maillerini paylaşıyorum.Tüm videolar bana aittir.Telif hakkı olan hiç bir müzik ve video yoktur.

Z7BEBV.png

orWkW9.png

lvGWGr.png

buna nasıl bakarız hocam? galiba bende de oyle degil index yok

nerden bakıyoruz herkese açık olup olmadını

gözükmüyor hocam :) hiç bi yerde son 1 saat bile 10 dk geçti en az onu nasıl herkeze acıcaz

edit:valla özelmiş:D

Ben de önce bulamadım baya bir uğraştım ama aşağıdaki gibi işaret olması gerekiyor

public.png

Daha pratik bir yolu var mı bilmiyorum ama dosyaya sağ tıklayıp SHARE diyorsunuz çıkan pencerede sağ altta Advanced var ona tıklıyorsunuz sonra çıkan pencerede Who has access kısmında Change diyip On- Public on the web tıklıyorsunuz.

Her seferinde bu kadar uğraşmamak için Herkese açık bir klasör yapıp dosyaları onun içine yükleyin :)

Bu işaret varsa herkese açık değildir ve indekslenmez
not_public.png

Son düzenleme:
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam bu taktiği uygulamanın sitelerimize bir zararı olmuyor değil mi?

Arkadaşın yaptığı news haberlerini ekledim ama çıkamadım. Bir yanlışlık yapıyoruz ama :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri