- Web sitesi
- www.ingilizcetube.blogspot.com.tr
Adamsın. Çok sağol
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam bu taktiği uygulamanın sitelerimize bir zararı olmuyor değil mi?
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] anladım hocam teşekkür ederim.Peki diyelim sitemizde paylaştığımız her konu için diyelim sitede günlük 5 6 paylaşım yapıyoruz her gün de yaptığımız paylaşımları drive ile desteklesek fazla abartıya kaçar mı sizce ?
adamsınız hocam , şimdi denedim olduBen de önce bulamadım baya bir uğraştım ama aşağıdaki gibi işaret olması gerekiyor
![]()
Daha pratik bir yolu var mı bilmiyorum ama dosyaya sağ tıklayıp SHARE diyorsunuz çıkan pencerede sağ altta Advanced var ona tıklıyorsunuz sonra çıkan pencerede Who has access kısmında Change diyip On- Public on the web tıklıyorsunuz.
Her seferinde bu kadar uğraşmamak için Herkese açık bir klasör yapıp dosyaları onun içine yükleyin
Bu işaret varsa herkese açık değildir ve indekslenmez![]()
arkadaşlar bağlantı cıkmıyorsa gizlidir @weberesice hocam saolsın söledi dosyayı sildim tekrardan yükledim genele actım bakalım şimdi cıkcakmı
Açtıktan sonra dosyanın linkini buraya giriyoruz onu da unutmayın
http://www.google.com/webmasters/tools/submit-url
Youtube maillerini paylaşıyorum.Tüm videolar bana aittir.Telif hakkı olan hiç bir müzik ve video yoktur.
![]()
![]()
![]()
ytpara sorgulamasının sonucu mu bu bende farklı gözüküyor.Oturum açmadığınız bir tarayıcıdan mı sorguladınız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.