Google İmages Wordpress'de Yapma

google gıbı getırde sadece sitemap.xml yollasan
ındex almıyormu dıger lınkler

Mantık olarak index alması lazım ama olmuyor 2 3 sitede denedim sadece sitemap.xml lerini gönderdim hatta bütün url leri tara filan yaptım ama olmuyor.

İlla tek tek gircen dizine göndercen

---------- Spam Engelliyici 04:07 ---------- Önceki Mesaj 04:06 ----------

hocam blogger xml i wp ye nasıl aktaracaz

Videoda ki db zaten blogger db siydi hocam. Yani içe aktar kısmında elindeki xml blogger sa Blogger dan içeri aktar. Wordpress xml i ise wordpress içe aktar yapcan.

Hocam sen şöyle en iyi tık alabileceğimiz reklam yerleşimini anlatsan çok makbule geçecek. Blogger da ama. Bloglar kapanmadığı için benim geçme gereksinimi duymadım daha wordprese.

arkadaşlar ingilizcede hit alamıyorum. ingilizcede hit alabilen var mı cidden doğru düzgün?

arkadaşlar ingilizcede hit alamıyorum. ingilizcede hit alabilen var mı cidden doğru düzgün?

Screenshot by Lightshot

Yakında almanya için güzel reklamlar ayarlıcaz sizlere, çünkü almanya hitleri çok fazla boşa gitmesin :)

---------- Spam Engelliyici 15:07 ---------- Önceki Mesaj 15:06 ----------

Adsense için hocam

Aktif adsensem yok ki hocam ondada reklam kodları aynı şekilde ekleyebilirsiniz.

Bir süredir ekmek yediğim için size ben anahtar olayı söyleyeyim. Sonra sizin ne yaptığınıza siz karar verin. Aynı içeriği farklı blogspot, wordpress vs. nereye kopyalarsanız kopyalayın spam oluyor bu da adsense'i kaybetmeye neden oluyor. Eğer cıvkını çıkarmazsanız iyi ödemeler alabilirsiniz. Ama eğer amaç uzun dönem düzenli ödeme almak ise her siteniz farklı içerik olsun, her gün 2-3er içerik ekleyin özgün. resim ve sitemap olayı aynen devam. Uzun dönem düzenli, sorunsuz ödeme ile uğraşın, spamdan bıkmadınız mı ey ytpara :)

haha diyenede bakın :)))) valal sen bıkdıysan hocam herkes bıkmısdır

sıfır bilgim olduğu için dün konu sahibi arkadaşa da sordum cevapladı sağolsun, biraz da araştırdım, sanırım birden çok site açmam için en azından bir reseller satın almam gerekiyor?
baktığımda genelde tr sunuculardaki yasallık durumu dikkatimi çekti,bu önemli mi ad*lt içerik falan olmadığı sürece, yalnız spamvari çalışmak için?
bir de öneride bulunursanız uğraşan arkadaşlar alabileceğim firmayla ilgili
video ve cevaplar için tekrar teşekkürler bol kazançlar

Günde 30 dolar çok iyi bir rakam hele ki öğrenci için, eğer bu sistem cidden işe yararsa duacın oluruz hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri