Google İmages Wordpress'de Yapma

google gibi getir için SacitAlizade'nin yazdığı bi bot var zaten ücretsiz olarak forumda paylaşmıştı direk size sitenizin uzantı kısımlarını veriyor ve çift tıklama ile panoya kopyalayabiliyor bunun gibi otomatik olmasada gayet kullanışlı bi bot bu işlemler için onu kullanabilirsiniz.

Video kaldirilmis sanirim

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk işim indirmek oldu videoyu biliydim böyle olacanı :D

Abi adamlar flaglamış videoyu ya kahrolucam buralarda ya :D

videoyu uçurmuşlar. onun için bu forumda doğru düzgün bir şey paylaşıp insanlara yardım etmek istemiyorum. çünki aralarında bu gibi başkalarınında kazanmasını istemeyip video uçuran .... var. kusura bakmayin.

hocam videoyu dm a upload ederseniz sevinirim.

Videoyu dm ye upload ettim arkadaşlar. O flaglayan arkadaş sen istediğin kadar uğraş bu video izlenecek ve kimin nasibinde ne kadar varsa o kadar ekmek yiyecek :)

Videoyu dm ye upload ettim arkadaşlar. O flaglayan arkadaş sen istediğin kadar uğraş bu video izlenecek ve kimin nasibinde ne kadar varsa o kadar ekmek yiyecek :)

Eline sağlık kardeşim
Bot hakkında bana dönüş yaparsan sevinirim

Bot konusunda dediğim gibi eğer yüksek bir talep olursa bu bot işimize yarar satılırsa alırız diyen çok olursa arkadaşla konuşurum oda satma taraftarı yani :)

eline sağlık hocam, ama ben almanca harici dillerde hit alamadım. ing denedim 1 2 kez olmadı. ama almanca sağlam oluyor

eline sağlık hocam, ama ben almanca harici dillerde hit alamadım. ing denedim 1 2 kez olmadı. ama almanca sağlam oluyor

Almancanın sağlam olmasının nedeni;
Screenshot by Lightshot
yani resim aratınca images.google.de de bir resme tıklayınca siteye yönlendiriyor buda otomatik olarak sitenin hit almasına yarıyor.

images.google.com yani Türkiye, abd gibi yerlerin kulandığında aramalarda Screenshot by Lightshot sadece "Sayfayı ziyaret et" tıklayıp sitene gelirse hit geliyor.

Almanyanın 20k hitinin kazandırdığı parayı US 5k hit ile kazandırıyor revenuehits ve popads de. Ha her reklam firmasının oranları farklıdır ama bunlar için böyle.

Şuanda birkaç şirketle konuşuyoruz ayarlayabilirsem global birkaç reklam ayarlıycam kazançları daha iyi olan onuda sizlerle paylaşcam.

Bot konusunda dediğim gibi eğer yüksek bir talep olursa bu bot işimize yarar satılırsa alırız diyen çok olursa arkadaşla konuşurum oda satma taraftarı yani :)

google gıbı getırde sadece sitemap.xml yollasan
ındex almıyormu dıger lınkler

hocam blogger xml i wp ye nasıl aktaracaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri