Google kablosuz internet balonu!

Throck

Kayıtlı Üye

Google,dünyayı teknoloji ile donatmaya devam ediyor.Son hamlesi bütün dünyada kablosuz internet hizmeti vermektir. Google, Project Loon adını verdiği yeni teknolojisi ile tüm dünyaya kablosuz internet vermeyi hedefliyor. Üstelik bunu, balon kullanarak yapacak. Google, dünyadaki herkesin internete ulaşması için dahice bir fikri hayata geçiriyor. Firma,Project Loon adını verdiği yeni çalışmasında gökyüzüne gönderdiği balonlardan herkese kablosuz internet hizmeti verecek.İşte Google kablosuz internet balonu ile Project Loon teknolojisi videosu:

Project Loon: The Technology - YouTube

Balonlar, herkese dağıtacağı interneti yeryüzündeki internet servis sağlayıcılarından yine kablosuz olarak alacaklar. Güneş enerjisini kullanarak hareket kabiliyeti sağlayan balonlar, rüzgarlardan faydalanarak dünyanın etrafında dolaşacak. Tehlikeleri nasıl atlatacak? Yerden 20 kilometre yükseklikte uçacak olan balonlar, olumsuz hava koşullarından, uçaklardan, yüksek dağlardan etkilenmeden kesintisiz internet hizmeti verecek. Projenin testleri, şu anda Yeni Zellanda’da yapılmaya devam ediyor. Google, sadece bir arama motoru değil, sürücüsüz araba ve gözlükten sonra Project Loon ile günlük hayatımızı değiştirecek buluşlara da imza atan bir şirket olma yolunda ilerliyor. Proje harika,ancak evimizde bulunan balonlu olmayan wireless modemler 2.4 ghz sinyal verdiğinden insan sağlığına bir cep telefonundan daha fazla zarar veriyor.Sonuç olarak güzel birşey ama bu teknolojide gelse kanserler artacak ileriki nesillerde önce sağlıkla teknoliji kullanılabilir yapmaları lazımdır.Bu balon çok yüksek sinyal yayacağından evinizin üstünde görünce baz istasyonu istemeyen halk buna da karşı çıkacaktır.Bu balonları patlatma teşebbüleri bile olabilir.

Kaynak: Google kablosuz internet balonu! | 2kr2

Kardeş sen de show tv gibi oldun çıktın :D 2 ay önceki haber bu :)

Google,dünyayı teknoloji ile donatmaya devam ediyor.Son hamlesi bütün dünyada kablosuz internet hizmeti vermektir. Google, Project Loon adını verdiği yeni teknolojisi ile tüm dünyaya kablosuz internet vermeyi hedefliyor. Üstelik bunu, balon kullanarak yapacak. Google, dünyadaki herkesin internete ulaşması için dahice bir fikri hayata geçiriyor. Firma,Project Loon adını verdiği yeni çalışmasında gökyüzüne gönderdiği balonlardan herkese kablosuz internet hizmeti verecek.İşte Google kablosuz internet balonu ile Project Loon teknolojisi videosu:

Project Loon: The Technology - YouTube

Balonlar, herkese dağıtacağı interneti yeryüzündeki internet servis sağlayıcılarından yine kablosuz olarak alacaklar. Güneş enerjisini kullanarak hareket kabiliyeti sağlayan balonlar, rüzgarlardan faydalanarak dünyanın etrafında dolaşacak. Tehlikeleri nasıl atlatacak? Yerden 20 kilometre yükseklikte uçacak olan balonlar, olumsuz hava koşullarından, uçaklardan, yüksek dağlardan etkilenmeden kesintisiz internet hizmeti verecek. Projenin testleri, şu anda Yeni Zellanda’da yapılmaya devam ediyor. Google, sadece bir arama motoru değil, sürücüsüz araba ve gözlükten sonra Project Loon ile günlük hayatımızı değiştirecek buluşlara da imza atan bir şirket olma yolunda ilerliyor. Proje harika,ancak evimizde bulunan balonlu olmayan wireless modemler 2.4 ghz sinyal verdiğinden insan sağlığına bir cep telefonundan daha fazla zarar veriyor.Sonuç olarak güzel birşey ama bu teknolojide gelse kanserler artacak ileriki nesillerde önce sağlıkla teknoliji kullanılabilir yapmaları lazımdır.Bu balon çok yüksek sinyal yayacağından evinizin üstünde görünce baz istasyonu istemeyen halk buna da karşı çıkacaktır.Bu balonları patlatma teşebbüleri bile olabilir.

Kaynak: Google kablosuz internet balonu! | 2kr2

arkadaslar cok yararli bisey olacak ama ucretlimi ucretsizmi olacak ve kanser olma falan filan etrafimizda bizi kanser edecek binlerce sey var dengeli beslenme ile kanserin ardindan gelinecegine inaniyorum cok guzel calisma

Bu balon çok yüksek sinyal yayacağından evinizin üstünde görünce baz istasyonu istemeyen halk buna da karşı çıkacaktır.Bu balonları patlatma teşebbüleri bile olabilir.

Bu konu da kesinlikle katılıyorum :)

' BALON ' haber .
öyle istediği gibi istediği üleye net veremezsin .
Her ülkenin Yasaları kanunları farklı .
Abd'de pilot bölgelerde zaten bu uygulaması var google'ın .
ama onada engel çıkaracaklardır , çünkü Verizon , Comcast Cablo gibi net sağlayıcılarıda kendi haklarını koruyacaklardır .

Her duyduğumuza gaza gelip sevinmesek ne güzel olacak herşey .
:D

googlenin parasi her seye yeter kardesim senin kuskun olmasin adamlar salakmi yapamayacaklari seyle ugrassinlar ulkelerden malum fiyatlara bu is halledilir para ike cozulemeyecek sorun yoktur :)

googlenin parasi her seye yeter kardesim senin kuskun olmasin adamlar salakmi yapamayacaklari seyle ugrassinlar ulkelerden malum fiyatlara bu is halledilir para ike cozulemeyecek sorun yoktur :)

Görürüz .

Daha ülkemizde Telekom tekeli var , Superonline bile heryere Fiber kablo döşeyemiyor .
Gelsin Google Balonla net dağıtsın hadi bakalım .
:D :D :D :D

20 sene once internet nedir diye sorsalar o ne derdin 2 3 sene once superonline nedir deseler o nedir derdim yani bu os boyoe devam eder gider sen kendini avut oyle

20 sene once internet nedir diye sorsalar o ne derdin 2 3 sene once superonline nedir deseler o nedir derdim yani bu os boyoe devam eder gider sen kendini avut oyle

benim yaşım 28 .
20 sene önce net nedir tabiki bilmiyordum .
Ama ben 98'den beri internete giriyorum .
İlk oynadığım oyunlar Fifa 98 - 99'dur .
Bugüne kadar kullanılabilecek tüm internetleri kullandım .
ISDN Dahil ( nedir bilmiyorsan google'a sor o söyler )

-------

Tamam ya sen haklısın .
Sana bu işin olmayacağı ülkeleri alt altada yazıyorum .
Sonra NoEroin dediydi dersin .

1-Çin ( adamlarda google - Youtube yasaklı )
2-Rusya
3-Almanya
4-Japonya
5-Fransa
6-Güney Kore

Daha çok ülke yazarımda , sana bu kadar yeter .
Bu ülkeler İletişimini hele hele iletişimin ve bilgi akışının büyük bir kısmını ABD himayesine vermezler .

--

Peki senin görüşün ne ?
Kaç sene sonra Gelecek bu Balon tüm dünyaya ?
Yazda bilelim .

Yani öyle bekle bak demekle olmaz .
Kaç senesi var söylede aydınlanalım .

ben bunun bizim ulkemizde olmasindan dolayi bir cok kisinin mutluluk duyacagini hatirlatirim malum internet fiyatlari falan filan boyle seylerin olmasi lazim ki devletler kwndilerini gelistirsin mesela ttneti ornek verelim butun verilerini adamlar sakli tutuyor ne yaptiklarini ne ettiklerini nerden bilecen yani anlayacagin internwt isini devletler kendi ellerinde dizginlemessr boyle seyoer cikmaya devam eder

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri