Google Kıyıma Başladı 65 Kanal Gitti ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laf atıp kenara çekiliyorlarişte. takmayın kafaya :)
kanallarınızı sağlama almaya çalışın, herkesin her lafına da inanmayın, koyunluk yapmayın
şimdi bu mesaja ne gerek var niye böyle bir mesaj atıyorsun sana kimse laf atmamış.

Allah belamı versinki kimseye hakaret etmek amaçlı koyun demedim. orada demek istediğim "okuduklarınızdan çok, kendi yaşadıklarınızı ele alın, başkalarına bakmayın"

valla koyun hakaret değil :S

Mesajıda düzenledim

Allah belamı versinki kimseye hakaret etmek amaçlı koyun demedim. orada demek istediğim "okuduklarınızdan çok, kendi yaşadıklarınızı ele alın, başkalarına bakmayın"

valla koyun hakaret değil :S

Mesajıda düzenledim

Kendi yasadiklarimizdi ele alsak daha kotuya. 2 Adsenseye baglicak kanal yok elde. Birde kalkmis milleti aptal yerine koyar gibi koyunluk yapmayin diyorsun.
Ayip valla.

kim ne derse desin bu gece sorunun neden kaynaklı olduğunu anladım.
bu gece toplam 110 hesap açtım farklı kişilere satış yaptım.
hesapların 30 tanesi kapanmış geri kalan hesaplar açık duruyor.
kapanan hesaplar botlara bağlanıp video atılan hesaplar.
şimdi düşünüyorum açtığım hesaplara bir problem olsa kapanma dalgasında hepsi kapanır neden sadece botlara bağlanan hesaplarım kapandı diğerleri acık
yt algoritmasını ne şekilde değiştirdi video yüklenen kanallar hemen kapanıyor
şimdi bir hesap açtım içine 5 tane video attım bakalım kapanacak mı yoksa ayakda kalacak mı acaba yt bundan böyle toplu yükleme yapan herkezin hesabımı kapatacak cok fazla soru var kafamda bu gece

ortak sonuç şimdi botlaramı dayandı bot kullanıpta sıkıntı çıkmayan varmı ?
yada vds kullanıp sıkıntı çıkan ?

deneme amaçlı dün 5 satın aldım 4.ünü bota bagladım 4 kanala bot ile video attım
saabaha 4üde kapandı video atmadıgım 1 kanal ise hala ayakta.

deneme amaçlı dün 5 satın aldım 4.ünü bota bagladım 4 kanala bot ile video attım
aynen dostum sattığım kanalların bota bağlananları uçtu bağlanmayanlar acık duruyor neden böyle oluyor çözemiyorum ne yapıyor yt anlamak mümkün değil

bu konuya yazdıktan sonra videoyapa 2kanal bagladım ve suanda iki kanalda uctu gözümüz aydın artık sorunun kesinlikle bottan kaynaklandıgına eminim

15 kanal gitti ve saat 5-6 arasi gitmis hepsi :) umarim nedeni bulunur ona gore onlem aliriz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benimde simdi 2 kanal kapanmis birininde para kazanma gitti.Bence sebep belli dun nette gordum google gmail yeniden tasarliyormus bence onla bir alakasi olabilir.

diğer 1 kanala manuel yükleme yaparmısın? deneme amaçlı.

benim videoyap 10 tane hesabımda hiç sorun yok

hocam benimde 20 kanalım var videoyapta onlarda sorunsuz cünkü onlar için api keyi ve caphta iznini daha önceden almıstım muhtemelen google bu hafta içinde bir degişiklik yaptı ve aynı ipden alınan caphta yada api keyleri ile ilgili bir sıkıntı cıkarıyor cünkü baska acıklaması olamaz 10 gün önce bota bagladıgım bütün kanallar saglamken son 1 haftadaır hatta 5 gündür baglanan ve apikey alınan bütün kanalların gitmesi tesadüf degil sen videoyapta 10 kanalım var demişssin o kanalları son 3 gün içindemi bagladın bota yoksa önceden mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri