Google Kıyıma Başladı 65 Kanal Gitti ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kim ne derse desin bu gece sorunun neden kaynaklı olduğunu anladım.
bu gece toplam 110 hesap açtım farklı kişilere satış yaptım.
hesapların 30 tanesi kapanmış geri kalan hesaplar açık duruyor.
kapanan hesaplar botlara bağlanıp video atılan hesaplar.
şimdi düşünüyorum açtığım hesaplara bir problem olsa kapanma dalgasında hepsi kapanır neden sadece botlara bağlanan hesaplarım kapandı diğerleri acık
yt algoritmasını ne şekilde değiştirdi video yüklenen kanallar hemen kapanıyor
şimdi bir hesap açtım içine 5 tane video attım bakalım kapanacak mı yoksa ayakda kalacak mı acaba yt bundan böyle toplu yükleme yapan herkezin hesabımı kapatacak cok fazla soru var kafamda bu gece

Yanlış "toplu yükleme" yapanları kapatmıyorlar ben dün özgün kanalıma toplu özgün video yükledim kanal kapanmadı hem de hiçbirinde ünlem sıkıntısı yaşamadım.
Bence "botla yükleme" yapanları uçuruyorlar. Botların ip adresini sağır sultan duydu.

1 ay içerisinde 86 tane kanalım kapandı, kimi 2 gün kimi 10 gün sürdü. Hiç biride bota bağlı değildi, hepsi farklı ip ve telefon numaralarıyla alınmış hesaplardı. VDS ile yükleme yapılıyordu. İp lerin bile loglarını tutuyorum ki hiç biri eşleşmiyor. Tek eşleşen olarak benim 1 defa kullandığım ama başkalarını önceden kullanmış olabileceği 3cx telefon numaları olabilir ve değişmeyen tek şey mac adresidir. 3 farklı internet ile açıldı hesaplar, dsmartnet, superonline ve turkcell 3g

8 ~ 13 mayıs tarihi arasında açılan hesaplar sağlam.

Arkadaşlar botla alakalı olabilir mi vds den dün yükleme yaptım 3 ayrı kanala hala ayaktalar yt bile bile spamı bitirmez bence bot vs kullananlardan bıktığı için genel bir temizlik yapıyor.

google slaak değil sonuçta biliyor işlerini sizi yorup banlıyor intikam misali:)

dün açtığım 5 kanal ayakta 1 tanesine video yüklemiştim oda dünya engelinden kısıtlanmış
diğer 4 tanesi ayakta. hepsi videoyap a bağlı

Arkadaşlar benimde dün bir kanal gitti bakmadım diğerleride gitti.Youtube operasyonları başlamıştır.Bu biraz daha böyle gider hava yumuşar.Bu ara dikkatli olmamaız lazım

çok eski iki kanalım puf.bottan atılmıştı videolar

ya arkadaşlar bunun bi çözümü yok mu? kimilerinin böyle kapanmıyormuş yani kapansa da toplu kapanmıyor diyorlar. nedir bunun yolu?

benim son 1 haftadır 2 kanalım kapandı başkada kapanan yok

Biz 1 2 kanalı zor idare ediyoruz ama bazı arkadaşlarımız nasıl oluyor anlamıyorum ama 60 küsür kanalı nasıl kontrol ediyor birde fazla kanal fazla risk bence.

Benim anladığım şudur .. ne botla çalışacaksın ne toplu spam yapacaksın .. kendi videolarını yapcaksın kendı videolarını kendın cekeceksin ..

Youtube de toplu indirme icin video ararken cok denk geldim adamın ozel kendi kanalı tüm videolar kendisine ait 250 bin abone ..

Biz türkler bikmiyoruz her ay her hafta hsaplarimizin kapanmasindan .. bu kafayla hicbir zaman YT den düzenli para alamayacağız ..

Bundan sonra kendi adima konusayım SPAM çalışşan namerttir.

Kimse beni yanlış anlamasın fakat videoyap botunda bulunan 25 kanalımdan 1 tane bile kapanan olmadı fakat 25 kanalı bota bağlama tarihi 1 ay önceydi ve 1 aydır 25 kanaldan 1 tane bile kapanmadı ama diğer diğer video yap hesabıma bağladığım kanallar yani yeni açılan kanallar en fazla 2-3 saat arası dayanabiliyor. Halbuki kapanan gmailleride kapanmayan gmailler arasından almıştım ama onlar kapandı. Birde ünlem olayı ünlem olmayan kanallarım kapanmıyor fakat 1 tane bile ünlem gelen kanal askıya alınabiliyor ... ünlemin şiddetide arttı . Bundan şunu çıkarıyorum yeni açılan hesaplar kapanıyor büyük bir temizlik var Allah sonumuzu hayır etsin

Hesabınızda normal olmayan bir etkinlik tespit ettik. Oturum açmak için lütfen aşağıdaki talimatları uygulayın.

durmadan 3 gunde 6 kanal actım hepsinde yukarıdaki mesajla kanallarım kapatıldı , eski kanallarımdan sağ kalanlar var.
youtube algoritma mı degistirdi bu isin sonumu geliyor yavas yavas.. önce ünlem sonra dunya engeli daha sonra topluluktan kapanmalar.
benim bir sorum olacak kanallarınıza kac video atiyorsunuz actıgınız zaman , bir günde 50 videyo yu geciyormusunuz.
gunde 100 video asmak artık takip sistemine mi takılıyor ? bu olayların izahatı nedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri