Sanal Sunucularda Isınızı halledebılırsınız Daha Basıt Olarak Modemlerınızın Versıyonlarını Guncelleyerek Firewall Uzerınden Cıkıs Saglayarak Googlenın Buglarından Korunabılırsınız.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
mac adresi değişiyor bir ara tüm kanallarım kapanmıştı bu mac yüzünden şimdi her kanalda değiştiriyorum telif dışında kapanma tel onayı ws hiç bir sorunum yok allaha şükür[MENTION=24118]baysihir78[/MENTION], mac adresi değiştirmek mümkün değil diyen arkadaşlar var. hatta piyasada ki mac değiştirme programlarını denedim hiç bi şey olmadı ama harddisk seri nosunu değiştirmedim söylediğin de olabilir.
yalnız söylediğin doğruysa bir çözüm var usb den açarsak takır takır açmamız gerekir.
bu forumdan indirmiştim TMAC diye bir proğram[MENTION=24118]baysihir78[/MENTION] programın ismini verirsen bizde deneyelim sonuçlarını yazalım. burada bilgiye aç genç bir topluluk var
---------- Spam Engelliyici 18:31 ---------- Önceki Mesaj 18:20 ----------
mac değiştirme ile ilgili bir kaç program kullanmıştım bi değişiklik hissetmedim ama belki programlar sıkıntılıydı bilemiyorum.
mac adresi değişiyor bir ara tüm kanallarım kapanmıştı bu mac yüzünden şimdi her kanalda değiştiriyorum telif dışında kapanma tel onayı ws hiç bir sorunum yok allaha şükür
[MENTION=37637]TumerBilgisayar[/MENTION] madem anlıyon bize çözüm getir agaama masrafsız olsun burada aylık 200 300 tl kazanan arkadaşlar da var.
değiştirilemez ana maca geri döner haklısın farklı bir mac ile maskeliyoruz sadeceArkadaslar Mac Adresı Cihaz Uretımınde Her Cıhaza Verılen Bır Adrestır. Dunyada 1 Tane Bulunan ve Baska Hıc Bır Cıhazda Kullanılamayan Bır Adres. Bu Mac Adresını Telefonların IMEI Numaralarının Değiştirilmesiyle Karıştırmayın. Hard Disk Anakart Modem vb. Gıbı Cıhazların Mac Adresleri Değişmez Değiştirilemez.
Arkadaslar Mac Adresı Cihaz Uretımınde Her Cıhaza Verılen Bır Adrestır. Dunyada 1 Tane Bulunan ve Baska Hıc Bır Cıhazda Kullanılamayan Bır Adres. Bu Mac Adresını Telefonların IMEI Numaralarının Değiştirilmesiyle Karıştırmayın. Hard Disk Anakart Modem vb. Gıbı Cıhazların Mac Adresleri Değişmez Değiştirilemez.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.