Google Modem'e Bi Şey Yapıyor

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Sanal Sunucularda Isınızı halledebılırsınız Daha Basıt Olarak Modemlerınızın Versıyonlarını Guncelleyerek Firewall Uzerınden Cıkıs Saglayarak Googlenın Buglarından Korunabılırsınız.

Sabit Ip Alırsanız Kendınızı Ele Verırsınız. O Ip Sıze Aıt Olacak Ip Numarınızı Google Sorgulattıgında Kapı Numarasına Kadar Ele Gecırır. Sonra Kapıda FBI ıle Cay Icersınız :)

[MENTION=37637]TumerBilgisayar[/MENTION], sanırım özel bir sanal sunucudan söz ediyorsun sanal sunucular da tek ip'e var. Modem'le alakalı söylediğini araştıracağım

bilgilendirme için teşekkür ederiz.

Firewall Cıhazı 1000 Tl gıbı Bır Ucretten Baslıyor Ayrı Bır Modem Gıbı Dusunun Bunu Modem Gıbı Icerıgıne Gırerek Cerezlerı Reklamları Vs. Bircok Sıteyı ve DNS'lerı Engelleyebılırsınız. Modemınız Oncelıkle Firewall Cıhazına Baglıyorsunuz Daha Sonra Modem ve Fırewall Cıhazı Arasında Kopru Kuruyorsunuz. Modeme Gırdıgınız Kullanıcı Adı ve Sıfreyı Fırewall Cıhazına yazıyorsunuz. Bır Baska Anlamıyla Modemınızın Gorevını Fırewall Cıhazı Yuklenmıs Oluyor. Kendınıze Bı Duvar Oruyorsunuz. Ve Bu Chaz 1 Yıl Lısanslı Gleır Ilk Etapta Daha Sonra Yenıden Lısans alıyorsunuz. Lısan Olmadan Bır Ise Yaramaz. Bu Sekılde Int.ınız Bı Suzgecten Gecer.

bildiğim kadadıyla,

-ip
-pc
-cookie
-mac
-harddisk seri no su mu ne varmış

illaki biri atlanıyordur.

birde arkadaşlar küçük bir not: cookie de format sonrası dilkkat edilmesi gereken format öncesi yer imleri v.s almak için program v.s kullanıyorsanız ör:mozbackup gibi çerezleride alabiliyor program dikkat edin cokie tikini kaldırın.(benim gibi uğraşmayın sonra neden kapandı diye :D)

not: çok bilmem ama elimden geldiğince kablosuz ağlar ve modemler hakkında yazılım(dd-wrt,open-wrt) atma da dahil olmaz üzere bilgi sahibiyim. biri sizin modeme erişebilir buna hayır demiyorum ama google mı :D pek sanmam ayrıca modeme eriştiğinde pc kadar açık kaynak değil tabi Ubiquiti tarzı cihazlar kullanmıyorsanız ki onları bile kullansanız modemin asıl görevi size ağ sağlamaktır kablolu yada kablosuz geri kalanlar protokollerdir. bunların içine bakarak da sizi tespit edemezler(cookie mantığına bakarak söylüyorum)

Son düzenleme:
[MENTION=37637]TumerBilgisayar[/MENTION]

Superonline Kurumsal yetkilisiyle görüşme yaptım. ip'e gizleme olayı yasal olarak mümkün değil dediler. ip'e bloglarının değişmesini talep ettim onuda kabul etmediler.

anladığım kadarıyla ttnet adsl modemle daha sık telefon onaysız gmail açılıp arada tabi onda da takılıyor fiber modemlerle çok takılmasının sebebi tamamıyla söylediğin gibi pc ne kadar temiz olursa olsun ip'e ler ne kadar değişken olursa olsun bağlantı giriş bilgilerine dair bilginin google'un takip etmesi.

---------- Spam Engelliyici 18:10 ---------- Önceki Mesaj 17:58 ----------

modem'in firewall özelliğini kapatsak çözüm olur mu acaba ? olursa kapatmayı bilen arkadaş bi denesin.

bence modemle lakalı değil formattan sonra tel no sorması hdd seri numaranızı değiştirin ve mac adresinizi istemeyecektir onaylama

[MENTION=24118]baysihir78[/MENTION], mac adresi değiştirmek mümkün değil diyen arkadaşlar var. hatta piyasada ki mac değiştirme programlarını denedim hiç bi şey olmadı ama harddisk seri nosunu değiştirmedim söylediğin de olabilir.

yalnız söylediğin doğruysa bir çözüm var usb den açarsak takır takır açmamız gerekir.

Mac adresi değişir mi bilmem ama google'nin mac adresini aldığından eminim.

bilgisayar mühendisi olan arkadaşlar varsa konuya bekleriz bir çözümleme yapsın.

şimdiye kadar ortaya atılan fikirler hdd seri nosunu izleme,mac izleme ve ip bloglarının kayıdını tutma.

[MENTION=24118]baysihir78[/MENTION], mac adresi değiştirmek mümkün değil diyen arkadaşlar var. hatta piyasada ki mac değiştirme programlarını denedim hiç bi şey olmadı ama harddisk seri nosunu değiştirmedim söylediğin de olabilir.

yalnız söylediğin doğruysa bir çözüm var usb den açarsak takır takır açmamız gerekir.
mac adresi değişiyor bir ara tüm kanallarım kapanmıştı bu mac yüzünden şimdi her kanalda değiştiriyorum telif dışında kapanma tel onayı ws hiç bir sorunum yok allaha şükür

[MENTION=24118]baysihir78[/MENTION] programın ismini verirsen bizde deneyelim sonuçlarını yazalım. burada bilgiye aç genç bir topluluk var :)

---------- Spam Engelliyici 18:31 ---------- Önceki Mesaj 18:20 ----------

mac değiştirme ile ilgili bir kaç program kullanmıştım bi değişiklik hissetmedim ama belki programlar sıkıntılıydı bilemiyorum.

[MENTION=24118]baysihir78[/MENTION] programın ismini verirsen bizde deneyelim sonuçlarını yazalım. burada bilgiye aç genç bir topluluk var :)

---------- Spam Engelliyici 18:31 ---------- Önceki Mesaj 18:20 ----------

mac değiştirme ile ilgili bir kaç program kullanmıştım bi değişiklik hissetmedim ama belki programlar sıkıntılıydı bilemiyorum.
bu forumdan indirmiştim TMAC diye bir proğram

[MENTION=37637]TumerBilgisayar[/MENTION] madem anlıyon bize çözüm getir aga :) ama masrafsız olsun burada aylık 200 300 tl kazanan arkadaşlar da var.

[MENTION=37637]TumerBilgisayar[/MENTION] madem anlıyon bize çözüm getir aga :) ama masrafsız olsun burada aylık 200 300 tl kazanan arkadaşlar da var.

Arkadaslar Mac Adresı Cihaz Uretımınde Her Cıhaza Verılen Bır Adrestır. Dunyada 1 Tane Bulunan ve Baska Hıc Bır Cıhazda Kullanılamayan Bır Adres. Bu Mac Adresını Telefonların IMEI Numaralarının Değiştirilmesiyle Karıştırmayın. Hard Disk Anakart Modem vb. Gıbı Cıhazların Mac Adresleri Değişmez Değiştirilemez.

Arkadaslar Mac Adresı Cihaz Uretımınde Her Cıhaza Verılen Bır Adrestır. Dunyada 1 Tane Bulunan ve Baska Hıc Bır Cıhazda Kullanılamayan Bır Adres. Bu Mac Adresını Telefonların IMEI Numaralarının Değiştirilmesiyle Karıştırmayın. Hard Disk Anakart Modem vb. Gıbı Cıhazların Mac Adresleri Değişmez Değiştirilemez.
değiştirilemez ana maca geri döner haklısın farklı bir mac ile maskeliyoruz sadece

Eywallah Hocam Aynen Öyle Ip Adreslerimizi Yurt Dısından Alarak Sunuculara Bağlanmak Gibi Sadece Kandırabilirsiniz :)

Hocam yavaş harddisk maç adresi değiştirilemez abarti olmuş değiştiren var bilende vardır değiştirilebilir. harddisk mac adresi değiştiren var araştırırsan bulabilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri