google paramı yatırır mı ?

• Kullanıcı zorasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

zorasa

Kayıtlı Üye
şu an elime adsense pinim ulaştı fakat ben ayın 21. geçtikten sonra pini ve banka onayını yapmak istiyorum. ama merak ettiğim şu mesela ben onaylamaları ayın 23 ünde yapsam para o ay yatar mı yoksa bidaha ki ayın 21 ine mi aktarılır ?

şu an elime adsense pinim ulaştı fakat ben ayın 21. geçtikten sonra pini ve banka onayını yapmak istiyorum. ama merak ettiğim şu mesela ben onaylamaları ayın 23 ünde yapsam para o ay yatar mı yoksa bidaha ki ayın 21 ine mi aktarılır ?

yatar kardeş 23 ünde. Banka + pin doğrulamasını 23 ünde yaparsan 24 ü sabahı yatar . hatta daha sağlıklı olur banlanma ihtimali azalır

bugunun ısını neden yarına bırakıyorsun anlamadım,ben pını hemen gırdım hemen yattı

yatar kardeş 23 ünde. Banka + pin doğrulamasını 23 ünde yaparsan 24 ü sabahı yatar . hatta daha sağlıklı olur banlanma ihtimali azalır

Eyvallah hocam bende banlanma riskini azaltmak için böyle bişey denemek istiyordum çok teşekkürler bilgi için.

---------- Spam Engelliyici 00:30 ---------- Önceki Mesaj 00:21 ----------

bugunun ısını neden yarına bırakıyorsun anlamadım,ben pını hemen gırdım hemen yattı

pini girilmiş para yatma potansiyeli yüksek adsense daha kolay banlanıyor çünkü hocam. bende o şekilde riski aza indirmeyi amaçlıyorum

hemen girsede zaten yatmaz hocam ayın 21 i olmadan siz geçen ayınkini almışsınız yani arkadaş ayın 21 ine kadar çekmezse sizin durum ortaya çıkmış oluyor.

Benim de pin olmadığı için 21 inde ödeme alamayıp ay başında pin gelince hemen girip iki gün içinde ödememi alıyordum. Sistem mi değişti ya da senin durumun farkı nedir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri