Google pin de değişiklik mi var ?

• Kullanıcı AddMe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

AddMe

Kayıtlı Üye
eskiden 10 doları geçer geçmez ertesi gün otomatik pin yola cıkıyordu kazanç kesinleşmese bile . şimdi 10 doların katlarını yaptım 2 haftadır daha pinin yola cıkmasını bekliyorum uyarı vs gelmedi ? kurallarmı değişti ki ?

PIN ler ayın 12 sinde çıkar geneleksel olarak. Bunun sebebi ise kesinleşmiş kazançların 12 sinde belirlenmesidir. Biraz araştırarak forumda bu bilgiye sahip olabilirdiniz.

ben araştırıyorum zaten ? yazdıgımı okumadınız galiba normalde tarih 12 olmasa bile cıkıyordu .....
bloggerden bahsediyorum .

---------- Mesaj saat 01:08:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:08:06 civarında gönderildi. ----------

kaç ay bugda kaldın sen kardeş

hayırdır ?

ben araştırıyorum zaten ? yazdıgımı okumadınız galiba normalde tarih 12 olmasa bile cıkıyordu .....
bloggerden bahsediyorum .

---------- Mesaj saat 01:08:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:08:06 civarında gönderildi. ----------

hayırdır ?

blog diye belirt o zaman youtube sandım ama blogunda youtube ile aynı olması lazım

arkadaşlar 3 aydır ne pin gördüm ne bişi nereye geliyor nerden takip ediyoruz bunu yaw :D

Aynı şey bende var2 hafta önce 2 yeni adsense actım içlerinde yaklaşık 600 € var test ödemesi geldi ama pin falan gönderdik vs göndericez gibi hiçbir uyarı bildirim vs yok normal mi acaba ?

Aynı şey bende var2 hafta önce 2 yeni adsense actım içlerinde yaklaşık 600 € var test ödemesi geldi ama pin falan gönderdik vs göndericez gibi hiçbir uyarı bildirim vs yok normal mi acaba ?

2 hafta 14 gün yapar.yani 22 ekime denk gelir. ödemeler her ay ayın 12 sinde kesinleşir ve eğer kesinleşen ödeme 10 doları geçerse, pin otomatik olarak basılır ve adresinize gönderilir. eğer ilk pin gönderilmesinden sonra 21 gün içinde gelmediyse 2.pini isteyebilirsin..bak dikkat et. ilk pin için bir şey yapmıyorsun. ikinci pin için istekte bulunabiliyorsun.o da gelmezse 3.pin istiyorsun falan filan.

Hım daha önceki pin lerde dikkat etmemişdim o zamanlar az kazandımızdan olsa gerek :) demek para kesinlesince geliyor tamamdır saol.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri