Evet arkadaşlar bunu bilen birileri elbet vardır ama bilmeyen o kadar çok insan varki. Şahsen benim başıma geldiğinde çözümünü hiçbiryerde bulamadım. Sorduğum kişiler ise bana o kanalı unutmamı söylediler ama ben tabikide boş durmadım her yolu denedim ve başardım. Evet arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce hiç ihtar olmayan , hiç eşleşen olmayan kanalıma girdiğim zaman kırmızı bir uyarı karşıma çıktı ve bu uyarıda ''Kanalınız devre dışı bırakılmıştır. Etkinleştirmek için google+ profilinize gidin'' diyordu. Google+ gittiğim zaman isimden dolayı hesabın askıya alındığını gördüm. Bir ünlünün ismini kullanıyordum google kendince inceleme yapmış ve kanalımı askıya almış youtube'daki videolarımın hepsinide gizleyip kanalı devre dışı bırakmış. Çözüm için ismimi değiştirdim gerçek ismim yaptım 2 gün bekledim düzelmedi. Yabancı forumları gezdim itiraz formu aradım oda yoktu. Yani dedimki kanalın üstüne yattılar organik çok abonem vardı çünkü. Sonra isim değiştirme yerine başka bir isim yazdım ve karşıma ''bu ad politikalarımıza uygun değildir. Eğer bu ad gerçek adınız ise bize ek bilgiler sunun diye bir mesaj vardı'' tıkladım form gibi birşey çıkıyor. Oraya gerçek ismimi yazdım ve altınada sosyal ağlar bölümü açmışlar orayada facebook ve twitter gibi sizin isminizi gösteren sayfalarınızın linkini koyuyorsunuz onuda yaptım. Sonra ek belge yerine telefonumdan çektiğim üzerinde net ismim bulunan okul kartım ve banka kartımın ön resmini çekip birleştirip yolladım. 6 saat sonra hesabıma girdiğimde kanalım tekrar aktifti. Sonra tekrardan ismimi değiştirdim ve yeniden kullanmaya başladım. Bu sıkıntıyı yaşayanlar kanallarını unutmasınlar umudu kesmesinler bu yol ile çözülüyor arkadaşlar. Aboneler 2 gün sonra yükleniyor...