Google Sıralamasında Yükselme Taktiğim

• Kullanıcı krtzyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

krtzyn

Yasaklanmış
Merhaba,

Hepimizin büyük sıkıntılarından birisi oluşturduğumuz video'nun hızlı index almaması ve izlenim gelmesi için bir süre beklememiz.

Bu durumu aşma taktiğimi anlatacağım şimdi.

Birincisi maliyetsiz bir işlem değil bu, 1 adet domain, host ve oluşturduğunuz sitenin webmaster tool kaydının olması gerekiyor. Yani Google Yönetici Araçları'na sitenizi ekliyorsunuz. Yandex'e de ekleyiniz, bu aralar plug-inlerle eklentilerle çoğu kişi yandex kullanmaya mahkum edildi malum :)

Şimdi, wordpress tabanlı oluşturduğunuz sitenize youtube'da paylaştığınız videonuzu "Yeni Yazı Ekle" diyerek ekliyoruz.

Dipnot: Ayrıca Wordpress eklentisi olan "Youtuber"ı da sitenize kurun.

Örnek:
Kaçak Gelinler 7.Bölüm TEK PARÇA - 720pDizi Alanı

(Bu verdiğim örnek kelimesinde çok rekabet olan bir örnek olduğu için verim çok fazla alamamıştım, zaten bağlı kanalım da spamdan kapanmıştı :) )

Konumuza dönelim.
Yazımızı ekledikten sonra Google Web Master Tool'a giriyoruz.

Site Kontrol Paneli'nden "Google Gibi Getir" sekmesine tıklıyoruz.
Resim 1:
W9IIoIB.png

Sonrasında aşağıdaki resimde de gösterdiğim gibi xxx.com/'dan sonraki ismi yazıyor ve Getir ve Oluştur tuşuna basıyoruz.
Resim 2:
iLQAO4i.png

Yeni gelen sayfada resimde de görüldüğü gibi "Dizine gönder" butonu görünecek, oraya tıklıyoruz.
Resim 3:
6EnYN8U.png

fs9Zb84.png

Google bize her domain için aylık 500 direkt index hakkı tanıyor. Yani 500 video için bu uygulamayı kullanarak hızlı bir şekilde Google'da index alabilir, hatta bu işi hem websiteniz üzerinden hem de youtube kanalınızdan para kazanmak için de kullanabilirsiniz.

Umarım işinize yarayacaktır.
Selametle.

Bence Blogger kullanılarakta aynı işlem yapılabilir masraf olmaması için.

Merhaba,

Hepimizin büyük sıkıntılarından birisi oluşturduğumuz video'nun hızlı index almaması ve izlenim gelmesi için bir süre beklememiz.

Bu durumu aşma taktiğimi anlatacağım şimdi.

Birincisi maliyetsiz bir işlem değil bu, 1 adet domain, host ve oluşturduğunuz sitenin webmaster tool kaydının olması gerekiyor. Yani Google Yönetici Araçları'na sitenizi ekliyorsunuz. Yandex'e de ekleyiniz, bu aralar plug-inlerle eklentilerle çoğu kişi yandex kullanmaya mahkum edildi malum :)

Şimdi, wordpress tabanlı oluşturduğunuz sitenize youtube'da paylaştığınız videonuzu "Yeni Yazı Ekle" diyerek ekliyoruz.

Dipnot: Ayrıca Wordpress eklentisi olan "Youtuber"ı da sitenize kurun.

Örnek:
Kaçak Gelinler 7.Bölüm TEK PARÇA - 720pDizi Alanı

(Bu verdiğim örnek kelimesinde çok rekabet olan bir örnek olduğu için verim çok fazla alamamıştım, zaten bağlı kanalım da spamdan kapanmıştı :) )

Konumuza dönelim.
Yazımızı ekledikten sonra Google Web Master Tool'a giriyoruz.

Site Kontrol Paneli'nden "Google Gibi Getir" sekmesine tıklıyoruz.
Resim 1:
W9IIoIB.png

Sonrasında aşağıdaki resimde de gösterdiğim gibi xxx.com/'dan sonraki ismi yazıyor ve Getir ve Oluştur tuşuna basıyoruz.
Resim 2:
iLQAO4i.png

Yeni gelen sayfada resimde de görüldüğü gibi "Dizine gönder" butonu görünecek, oraya tıklıyoruz.
Resim 3:
6EnYN8U.png

fs9Zb84.png

Google bize her domain için aylık 500 direkt index hakkı tanıyor. Yani 500 video için bu uygulamayı kullanarak hızlı bir şekilde Google'da index alabilir, hatta bu işi hem websiteniz üzerinden hem de youtube kanalınızdan para kazanmak için de kullanabilirsiniz.

Umarım işinize yarayacaktır.
Selametle.

günaydın :D

yandex webmasteri da ihmal etme o herseyi indexliyor olsada cok saglam geliyo,wordpressde all in seo paketi kurulu ise degme keyfine mutlaka kurulu olsun ince ayarlari yapin yola devam,sitesi olanlar google webmaster olmazsa olmazdir tesekkurler konu icin

[MENTION=8286]krtzyn[/MENTION] hocam çok doğru diyosun,

Hatda yaşadığım bir olayı anlatmak isterim,çok eskiden blog tarzı güncel siteler uğraştığımızda senin bu bahsettiğin yöntem ve pingleme yapardık,konularımız başka siteden tamamen kopya içerikti adamın özgün konusunun üstünde çıkardık :D adam en son dayamadı bizi :D şikayet etmişti Google bildirimde bulunmuştu :D tabi o zamanlar panda 4.0 güncellemesi gelmemişti :D hey gidi günler :D adam kafasını taşlara sürtüyodu :D konuyu görünce aklıma geldi,kesinlikle yararlı olmuş, artı pingleme sitelerinide kullansınlar üst sıralara çıkarlar

[MENTION=8286]krtzyn[/MENTION] paylaşım için teşekkürler.

uzun süredir kendi kanallarıma uyguladığım yöntemdir. ben açtığım kanallara 1 ay sonunda kanal oturduktan sonra, her kanala blogger açarak paylaşıma devam ediyorum. çok etkili bir yöntem. ayrıca her kanala bir adet face sayfası,twitter ve pinterest ile destekliyorum kullananlar etkisini gözle göreceklerdir.

bence blogger i kullanın cunku blogger google nin oldugu için blogger sitelerine kıyak geciyor

birde wordpres de paylasım ayarlarıvar burdan google + ve tumblr sitelerini ekleyerek sitenizde yayınladıgınız konular otomatikmen diger sitelerede konu acıyor ben suan 10 tane tumblr hesabı kullanıyorum on numara

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri