Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hanginiz Google'da çalışıyor söyleyin bana bir şey yapmayacağım cidden bakın. Söyleyin, banlayan şerefsiz![]()
onu bunu bırakın da bu heni'de burda ne yaptıysam olmuyor konularından açmışmıdır acabaadam her bir şey denemiş içinde olduğu halde çözememiş olayı
kanalı: Heni Hazbay - YouTube
sitenin kurucusu zaten serkan abiişleri yoğun olduğundan devretti
Merhaba Arkadaşlar,
Bu haberi okuduğuma açıkcası sevindim. Şahsen ben artık kanal şifresi ile sistemi yönetmiyorum. İzin verdikleri işlemleri token ile yapıyorum. Belkide benide takip ediyorlardı. Apisiz yapılan işlemlere bir dur dediler. Bende dur kararını alıp tokena 30 mayısda geçtim. İnş haziran ve diğer aylarda problem yaşamayız. Artık tokensız hiç bir işlemi yaptırmamaya devam edeceğim. Bu haber bunun belirtisi.
Usta sen ne yapıyorsan yap yaptığını burda söyleme ama bencetoken falan üyelerim çoğu anlamıyor zaten, google anlıyor engelliyor
sen yap en iyi bildiğin gibi burda söyleme ki yine engellemesinler
spamın önünü kesenin önünü keseriz diyeceğim yanlış anlayacak heny![]()
Arkadaşlar video gizlenmiş izleyemedim
varmı başka alternatifi
usta sen ne yapıyorsan yap yaptığını burda söyleme ama bencetoken falan üyelerim çoğu anlamıyor zaten, google anlıyor engelliyor
sen yap en iyi bildiğin gibi burda söyleme ki yine engellemesinler
spamın önünü kesenin önünü keseriz diyeceğim yanlış anlayacak heny :d
Google ve Youtube Partnerlik Modeli'nin Türkiye Departman Sorumlusu olan Heni Hazbay'ın 7 Mart 2014 tarihli konuşma videosunu paylaşacağım birazdan sizlerle arkadaşlar.
Videoda Heni Hazbay'ın belirttiğine göre aldıkları önlemleri aşma taktiklerimizi departman olarak tek tek inceleyip yeni önlemler alıyorlarmış.
Moderasyona ve yönetim ekibine tavsiyem forumun tamamen dışarıya kapatılmasıdır.
Video 30 dakikadır. İlgili konuşma video'nun 17:30-19:30'ncu dakikalar aralığındadır.
Google Partners - YouTube ile Yeni Fırsatlar - YouTube
Dipnot: Özgün ve/veya kaliteli kanallar açmayı hedef edinmiş arkadaşlara bu videonun tamamını ve video'nun bağlı olduğu kanaldaki Youtube ile Yeni Fırsatlar başlıklı videoları tamamen izlemesini öneririm.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.