Google Türkiye Çalışanları Forumu Takip Ettiklerini Resmen Teyit Etti

• Kullanıcı krtzyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Evet. Hemen açığa çıktı görüldüğü gibi. Bahsettiğim arkadaşım iwocan.

Belli ingilizceyi takir takir yazmis kesinlikle iwocan butun deliller onu gosteriyor

Dinit dinit dinitti dinininin (hizli okursaniz olabilir) :D

Edit: hemen youploader alicam

Son düzenleme:
baba mesajı atan kişiyse ifşa olsa nolur kanalını kapatsak nolur
sürüyle kanallarımız gitti
bu adama ne yapsan acımız bi gram hafiflemez

TDrct1r.jpg

dışardakilerden değil içerdekilerden korkmak lazım. yazık..

Katılıyorum, bide google ofisinde görüşme talep ediyor. Valla böyle şeyler de Türkün aklına geliyor işte...

Gençler o değil de, hileyle hurdayla kazandığınız yöntemleri editleyin isterseniz, google dava falan açarsa donunuza kadar alır şerefsizim :D :D

şaka gibi ya :) adamlar algoritmaları bizimle geliştiriyor. Biz olmasak valla adamlar normal bir yaşantı sürüyorlardır. Bu arada orda soru soran çocuk kesin bu forumdandır. Yeşilçam filmleri yüklemiş galiba telif yemiş :D:D

ücretsiz abone olun yazmış bannera , hiç güleceğim yoktu .s

Gençler o değil de, hileyle hurdayla kazandığınız yöntemleri editleyin isterseniz, google dava falan açarsa donunuza kadar alır şerefsizim :D :D

işlerine gelince pano işlerine gelince hak sahibi mi oluyorlar ?
( videoyu izleyene .d )

Bu arada bahse konu SS. Sağını solunu kırpıp yükledim.
TDrct1r.jpg

Ben forumu falan okuyorlarsa ilk başta şu hesabı silip, yeniden açıp para kazanmanın aktif olması bugını kapatmalarını beklerdim. Dünyanın en gerizekalı coderının yapmayacağı bir bug o. Bir yıldır açık.

Bu resimdeki mesajı atan kişinin kastı neymiş merak ettim

Botçuların işi zor (:

bundan sonra bot satan arkadaşlar dikkatli olsun botların iplerini alıp o iple yuklenen tüm kanalları kapatma riski var

adamlar açık açık söylüyo işimiz zor

işlerine gelince pano işlerine gelince hak sahibi mi oluyorlar ?
( videoyu izleyene .d )

Haklısın valla, ama bi düşün, *xyz* dizisinden şu kadar para kazandım gibi bişey yazdığını, adamlar delil olarak kullanıp kazandığın bütün paraları geri istediğini falan, ki ben kazandığım bütün paraları harcadım :D şu anda elim ayağım boşaldı düşünürken bile :D :D

Hiçbir halt geliştirebildikleri de yok. 1 senedir Gmail'i silip para kazanmayı geri açıyoruz. Bu seviyede bir şirket böyle bir bugı kapatamayacak kadar beceriksizse daha spamdan çok ekmek yeriz.

Kesin İstanbul ofisi yöntemleri burdan öğrenip
"yea yeni birşey bulduk, böyle böyle yapınca ünlem geçiliyor düzeltelim "vs diyolardır.

Yurtdışıda " Bravo İstanbul Ofisine ne güzel çalışyolar" diyodur:D

Buradaki arkadaşlar valla harcanıyor, google yurtdışı ofislerinin sizden haberi olsa havada kaparlardı:D

Haklısın valla, ama bi düşün, *xyz* dizisinden şu kadar para kazandım gibi bişey yazdığını, adamlar delil olarak kullanıp kazandığın bütün paraları geri istediğini falan, ki ben kazandığım bütün paraları harcadım :D şu anda elim ayağım boşaldı düşünürken bile :D :D

önce google Türkiye'ye vergisini ödesin de sonra bizden paralarını geri toplasın

Bütün forum Hepiniz ip gibi dizilmişsiniz, efendi olun, adam olun lan. :D :D

İnlerine ineceğiz onların bizleri yıldıramazsınız. :D :D

Türkün Aklına Şaşıyorum Gerçekten Youtube'de Bulamadıgımız Hataları Onlar Buluyor ve Bizde Engelliyoruz...

Eyy Heni Hazbay, Bu laflar boy boy .... boy koçum... ;)

Senin biletin çoktan kesildi aslanım. Karşımıza çıkma !!
Çünkü Türklerin aklı seni şaşırtmaya devam edecek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri