Google Türkiye Çalışanları Forumu Takip Ettiklerini Resmen Teyit Etti

• Kullanıcı krtzyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
İyi para verdiler beyler kusura bakmayın :(

[MENTION=9603]Muslera07[/MENTION] kırpılmamış halini atsana bana belki kim olduğunu anlarız :)

Kendisi benim en samimi arkadaşım ve iş arkadaşımdır. Forumun da vasat bir üyesidir. Çok sayıda kanalı kapatıldı 15 Mayıs'ta. Çokları gibi bunu botçulara bağladı. Çok iyi düzeydeki kazancı sıfıra yaklaşınca kendisinin de "scammer" olduğunu görmezden gelip bu maili atmış :)

Spamcının bayrak tutanıdır yani. Bunu da ben şikayet edecem "şu maili atan adamın Adsense e maili şudur. Kendisi spamcının kralıdır" diye :)

Botlar tarih olacak gibi

Botlar tarih olmaz hocam, botları Google tarih etmek istese dışarıya API çıkışını engeller, token vermez, farklı iplerden aynı anda kanala girişte direkt kanalı kapatır vs.

Sorun aslında bota müsaade etmemekten çok spama müsaade etmemek. Spam'ı adabıyla yapsa forumdakiler sıkıntıların çoğu hallolacak ama adam 10 kanala günde 10000 video atıyor. Youtube server'larının da bir kotası var...

Bu arada "Heni Hazbay" gibi az bulunan bir adı her telafuz edişinizde adamın olası kendi adını Google'da aratması ile bu başlığı bulmasını iyice kolaylaştırıyorsunuz. Gerçi adam siteyi bulmuş başlığı bulsa ne olacak ya.

Hiçbir halt geliştirebildikleri de yok. 1 senedir Gmail'i silip para kazanmayı geri açıyoruz. Bu seviyede bir şirket böyle bir bugı kapatamayacak kadar beceriksizse daha spamdan çok ekmek yeriz.

yazma abicim yazma sabaha o bugta kalmıcak gaza gelip kapatacaklar :cool:

beyler ben spamı bırakıyorum. artık tamamen özgün yükleyeceğim ve spamcıları engelleyeceğim.
kampanya başlatıyorum. forum olarak özgün youtube forumu olalım!

(çaktırmadan beri beri gel uyanmasınlar)

ne kadar çok korktunuz öyle :D milyarlaca video içerisinde bizim yüklediklerimizi bulup banlayacaklar sanki :D

NOT:(google'cı abi okuyasan eğer kuzenim yazmış, onun kanalları kapat. )

Hocam sen hala mevzuya uyanamadın galiba. Forumda kapanmaya karşı, ünlemlere karşı konular açılıyor, çözümlr bulunuyor ya işte onalrın önlemlerini alıyorlar.

YTPara yakında Yahoo Türkiye Para olur bu gidişle sayın yetkililer. Her şeyi kapayıp durmayın, biraz açık olsun bizim olsun :)

YTPara yakında Yahoo Türkiye Para olur bu gidişle sayın yetkililer. Her şeyi kapayıp durmayın, biraz açık olsun bizim olsun :)

Aynen Sayın Heni Eğer Suan Burdaysan Bizi Kaybederseniz Açıklarınızı Kimse Kapatamaz Ona Göre Yahoo'nun Açıklarını Kapatırız Artık Bizden Söylemesi :D

Way Maşallah Domainimiz Onada Uyuyor Ya :)

Walla Yahoo İçin Kolları Sıvaylım Yotubede Özgün Spam Falan Farketmez Ne Varsa Atalımda Şu Youtubeye bir rakip çıksın artık..

Aynen Sayın Heni Eğer Suan Burdaysan Bizi Kaybederseniz Açıklarınızı Kimse Kapatamaz Ona Göre Yahoo'nun Açıklarını Kapatırız Artık Bizden Söylemesi :D

Way Maşallah Domainimiz Onada Uyuyor Ya :)

Walla Yahoo İçin Kolları Sıvaylım Yotubede Özgün Spam Falan Farketmez Ne Varsa Atalımda Şu Youtubeye bir rakip çıksın artık..

Biz burada olduğumuz sürece yahoo youtubeye rakip olur kısa zamanda.

aslında böyle bı kanal açmak lazım :D

photo.jpg

google ekibe gönderme yapmak için :D

Kendisi benim en samimi arkadaşım ve iş arkadaşımdır. Forumun da vasat bir üyesidir. Çok sayıda kanalı kapatıldı 15 Mayıs'ta. Çokları gibi bunu botçulara bağladı. Çok iyi düzeydeki kazancı sıfıra yaklaşınca kendisinin de "scammer" olduğunu görmezden gelip bu maili atmış :)

Spamcının bayrak tutanıdır yani. Bunu da ben şikayet edecem "şu maili atan adamın Adsense e maili şudur. Kendisi spamcının kralıdır" diye :)

Suan acayip sinirlendim acayip kufur edesim var be adam spamcisin bu kadar adami dusunmuyormusun zaten forumdaymis yaziyida gorur bende dedim kesin ozgun biridir ozgun olsa birsey diyemem ama yuh be abi sende spamcisin bizde
ne yapican Turkler ne kadar akilli olsada ahlaksizlarida var

Kim Google çalışanın kanalını kopyaladıysa ve karşı bildirim atıp forumu ele verdiği için öne çıksın beyler :)

Beyler işini ***üren zaten ***ürüyor bazı iyi niyetli paylaşımcı arkadaşlarımız vardı şimdi onlarda korkudan birşey paylaşmayacaklar şu forumun şu anki halini hiç ama hiç sevmiyorum zamanında forumda neler paylaşabiliriz ne paylaşsak hep beraber kazanabiliriz youtubeden bizim türk vatandaşlarımız ekmek yesin diye serkan ve birkaç arkadaş günlerce skypeda oturup konuşuyorduk ve bunlar sabaha kadar sürüyordu bulduğumuz fikirleri, açıkları vb. şeyleri detaylı bir şekilde konu oluşturup paylaşıyorduk şimdi bizim öğrettiklerimizle youtubeden para kazanan ve yeni fikirler üretip yeni açıklar yakalayıp kazancına kazanç sağlayan ve bu fikir ve bulduğu açıkları korkudan mı bencillikten mi bilemiyorum paylaşmıyorlar şu anda foruma girdiğimde gördüğüm konuların hepsi yardım konuları ve konuların çoğuna sorunun çözümünü bildikleri halde yardımcı olmayan arkadaşlarımız var yani kısacası forumun gidişatı hiç iyi değil bu olaydan sonrada artık kimsenin şu foruma girip de bilgi paylaşacağını sanmıyorum buna bir an evvel çözüm bulup eski haline getirmek lazım !

Suan acayip sinirlendim acayip kufur edesim var be adam spamcisin bu kadar adami dusunmuyormusun zaten forumdaymis yaziyida gorur bende dedim kesin ozgun biridir ozgun olsa birsey diyemem ama yuh be abi sende spamcisin bizde
ne yapican Turkler ne kadar akilli olsada ahlaksizlarida var

Laflarınıza dikkat edin. Bize ait olmayan şeyler üzerinden para kazanan insanlar olarak "etik" tartışması bu forumda en son yapılacak tartışmadır. Hele ahlaksızlık falan biraz had aşmak oluyor.

Hahah kim acaba bu casus merak ettim :D Biz boşuna demiyoduk Youtube Türkler sayesinde gelişiyo diye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri