Google - Youtube için gizlilik ve güvenlik ayarları

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Drop

Kayıtlı Üye
FİREFOX GİZLİLİK ve GÜVENLİK AYARLARI​

Tarayıcı adresimize about:config yazıp devam ediyoruz.

QB8LBy.png

Media.peerconnection.enabled yazan yeri bulup false yapıyoruz.

o3qX79.png

Arama motorumuzu google dışında bir motorla değiştiriyoruz.

Va89YB.png

Başlangıç sayfamızı boş bir sayfa olarak ayarlıyoruz

GRWm3b.png

Gizlilik ayarlarımızı resimdeki gibi düzenliyoruz.

y5J6Vn.png

Yine firefox vpn ve proxy eklentilerini gizliliğimiz için kullanabiliriz.Bu konuda birçok eklenti var.Hangisi daha kullanışlı siz karar verebilirsiniz.
Foxyproxy
Proxytool
Gibi eklentilerin birçok faydası olacaktır.
Yine bilgisayarımıza ccleaner kurarak gerekli temizlik işlemlerimiz için ek güvenlik önlemi alabiliriz.

Bu işlemlerden sonra firefox ile google-youtube işlemlerimizi yapabiliriz.

Bu ayarları yapmanız mutlaka önemli , bu sebeple dikkatli olmalıyız.Google dünyanın en iyi istihbarat servisidir.Buna dikkat etmeniz para kazanmanızı kolaylaştıracaktır.

Bu adresten ucuz vpn programları bulabilirsiniz.Vpn kullanırsanız proxy kullanmanıza gerek kalmayacaktır.

https://stacksocial.com/search?utf8=✓&query=vpn

2016 YOUTUBE SEO KİTABINDAN ALINMIŞTIR.

Son düzenleme:
Teşekkürler.Ancak proxy ve vpn yi google anlıyor.Kapanma ihtimalı artar diye düşünüyorum

Hocam OPERA için bir versıyonu var mı bu işlemlerın?

Uyarlamak ıstedım ama bualamdım ...

Teşekkürler, opera içinde resimli paylaşım görmek isteriz :)

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam bunları yaptığımızda gerçek konuma izin verdiğimizde bulabiliyor mu google denedin mi acaba ? Ben konumla alakalı olduğunu düşünüyorum kapanmaların. HMA canlı desteği ile görüştüğümde gerçek konumu gizlemek hakkında bizim bilgimiz yok dediler programlarının pro versiyonu için.

Şöyle birşey var.Tüm dünyadaki server , internet sağlayıcılar ve veri merkezlerinin yerini google biliyor.Aynı zamanda vpn ağlarını da az çok çıkarmışlardır.

Google isterse bulur ama eğer onu şüphelendirmiyorsanız , gerçek bir kişi hesabı gibi çalışmalar yapıyorsanız , inceleme ihtimalleri düşer.Ama bir yerde hata yapıyorsanız yaklaşık lokasyonunuzu bulmak için yeterli teknolojiye sahip olduklarını düşünüyorum.
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam bunları yaptığımızda gerçek konuma izin verdiğimizde bulabiliyor mu google denedin mi acaba ? Ben konumla alakalı olduğunu düşünüyorum kapanmaların. HMA canlı desteği ile görüştüğümde gerçek konumu gizlemek hakkında bizim bilgimiz yok dediler programlarının pro versiyonu için.

Şöyle birşey var.Tüm dünyadaki server , internet sağlayıcılar ve veri merkezlerinin yerini google biliyor.Aynı zamanda vpn ağlarını da az çok çıkarmışlardır.

Google isterse bulur ama eğer onu şüphelendirmiyorsanız , gerçek bir kişi hesabı gibi çalışmalar yapıyorsanız , inceleme ihtimalleri düşer.Ama bir yerde hata yapıyorsanız yaklaşık lokasyonunuzu bulmak için yeterli teknolojiye sahip olduklarını düşünüyorum.

Hocam bu dedikleriniz doğru ama büyük rakamlarda böyle şeyler olacağını düşünüyorum yani 10 bin 20 bin dolar kazanıma ulaşırsa bir hesap veya daha üstü bunu yaparlar da aylık 300-500$ kazanan hesap için 1 k$ kazanan hesap için tutup böyle bir inceleme yapmaya tenezzül etmezler diye düşünüyorum.

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam chrome için muadili bir ayar varmıdır?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri