Google'a Ceza Yolda

Frankeinstein

Yasaklanmış
Google'a 100 Milyonluk Ceza Yolda

Google tüm yasal uyarılara rağmen iCloud skandalı olarak anılan fotoğrafları kaldırmadı.
Jennifer Lawrence, Kate Upton gibi ünlülerin iCloud hesaplarından çalınan çıplak resimlerinin internete sızması medyada şok etkisi yaratmıştı. Apple'ın hisselerinin değer kaybetmesine neden olan bu skandal sonrası sosyal medya siteleri Twitter ve Facebook yasal uyarı gereği bu fotoğrafları sisteminden silmiş ve kulanıcı hesaplarını kapatmıştı.

Google ve konsulü olan Youtube , Blogspot'un sistemlerinden bu resimleri kaldırmaması üzerine avukat Marty Singer, Google 100 milyonluk dava açılabileceği çünkü Goolge'ın bu resimlerin yayınlanması ile haksık olarak milyonlarca dolar reklam geliri elde etiğini belirtti. Bunun üzerine Google dün geri adım atarak binlerce kulanınıcın hesaplarının kapatıldığını ve binlerce fotoğrasın silindiğinin açıkladı. Google'ın 100 milyon dolarlık dava açılıp açılmıyacağı ise merak konusu oldu.

bir ton hesap banladılar 100 milyon dolar toplamışlardır bundan sonra dokunmazlar :D

Mevzuyu anlamadınız :D Appleye ödiyeceği parayı kapattıkları adsenselerle ödeyecekler :d

100 milyon bir şey yapmaz Google'a. Sırf şu banlanan adsenselerin onda biridir :D

ekmek yedik o kadar inkarcı olmayalım..ama çok yanlış yaptı ********ler beter ol gugul !!!

Ne yani şimdi bütçe açığını ban atarak mı kapatıyor, Tek düzen hesap planı sanki aktif pasif eşit :D Artık dursun şu banlar yeter arkadaş ya :)

100 milyon parami google icin? Adamlar dakikada 119.500 Dollar kazaniyormus.

haberin gercekligi dogrumu google ile kimse ugrasamaz avukat ordusu vardır bunların

Ulan google olmasa hepiniz fakirdiniz cebiniz biraz para gördü şimdi google'a nankörlük yapıyorsunuz.Google kurallara uygun iş yapan kimseye banlamaz.Düne kadar 300 liralık devlet bursu için gecelerce dua eden öğrenciler, yurtlarda 50 kişi aynı odada yatıp birbirlerinin çoraplarını yakıp ısınıyorlardı.Bazıları günde 12 saat patronun ağız kokusunu çekiyor, işe 5 dk geç geldi diye argo kelime içen azarlar işitiyorlardı.Şon yıllarda ise adsense sayesinde kendi işlerinin sahipleri oldular şimdi onlara bu imkanı tanıyan google amcamıza bitanemize aşkımıza bebeğimize laf yapıyorlar.

Evet Gidiyorum... Kiminin hoşuna kiminin zoruna -Larry Page
Ooluum sizin havanız kime lan ? -Larry Page
Ben olmasam hala çamaşır suyu dökülmüş pijamalarla gezip, iphone almak için fazladan mesai yapıyordunuz.Olum siz hayırdır ? -Larry Page

Ulan google olmasa hepiniz fakirdiniz cebiniz biraz para gördü şimdi google'a nankörlük yapıyorsunuz.Google kurallara uygun iş yapan kimseye banlamaz.Düne kadar 300 liralık devlet bursu için gecelerce dua eden öğrenciler, yurtlarda 50 kişi aynı odada yatıp birbirlerinin çoraplarını yakıp ısınıyorlardı.Bazıları günde 12 saat patronun ağız kokusunu çekiyor, işe 5 dk geç geldi diye argo kelime içen azarlar işitiyorlardı.Şon yıllarda ise adsense sayesinde kendi işlerinin sahipleri oldular şimdi onlara bu imkanı tanıyan google amcamıza bitanemize aşkımıza bebeğimize laf yapıyorlar.

Evet Gidiyorum... Kiminin hoşuna kiminin zoruna -Larry Page
Ooluum sizin havanız kime lan ? -Larry Page
Ben olmasam hala çamaşır suyu dökülmüş pijamalarla gezip, iphone almak için fazladan mesai yapıyordunuz.Olum siz hayırdır ? -Larry Page
Adam haklı ironi yapmışsın onu beğendim like onun içindi Larry. :)

Sinirlenince çok çekilmez oluyorsun google:D

100m google için sakız parası

tazminatı bizim adsenselere banlayarak karsılayacaklar anlasılan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri