Google'a dair her şey yavaş?

Yaa ne olcak boyle? Çözumu yada ne zaman duzelecegını bılen var mı?

google urunlerını , yutubu falan bosverdım foruma zor gırdım , hiçbir yere gıremıyorum :(

İnternette çok büyük saldırı var gencler bilginize

Siber saldırı var yine sanırım . Genel olarak tt çok yavaş superonline ona nazaran bi tık daha iyi .

Dünyanın merkezi çorum olunca tüm dünya bize dikti gözü tabi :D nette yavaslık normaldir

Sadece Türkiye'de mi yavaş yoksa dünya geneli böyle mi ? Yabancı içerikli birkaç kanalımda anlık istatistikler öncesine göre yarıdan aşağıya düştü

süperonline da sıkıntı yok ama yakındır genel bi engelleme olduguna göre

1 hafta sonra biraz daha bilgilerimizi çekilmiş halde haberlermiz çıkar sanırsam :)

Vds yavaş, internet yavaş, google yavaş, Youtube video atılmıyor yavaşladıı, Render programı bile bozuldu. tüm işlerim çökmüş durumda

Vds yavaş, internet yavaş, google yavaş, Youtube video atılmıyor yavaşladıı, Render programı bile bozuldu. tüm işlerim çökmüş durumda

Aynen benim programlarda şevk.dll'leri kaybetmeye başladı :D internetin yavaşlaması donanımsal ve yazılımsal programlarıda etkiliyor demekki :rolleyes: :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri