Google'a engelleme kararı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Upload hızları yükseltilecek demişlerdi geçenlerde de arayıp sordum müşteri hizmetlerine arttırılcak dedikleri 2mbit yapılacakmış.Şimdi indirim olacak dedikleri de 50 liralık paketi 40-45 liraya indirirler bakın indirim yaptık derler.Ülkemizde en azından 5 yıl daha adam akıllı up/down hızı olan bir hız göremeyiz.TTnet ve diğerleri alışmış sömürmeye...

Upload hızları yükseltilecek demişlerdi geçenlerde de arayıp sordum müşteri hizmetlerine arttırılcak dedikleri 2mbit yapılacakmış.Şimdi indirim olacak dedikleri de 50 liralık paketi 40-45 liraya indirirler bakın indirim yaptık derler.Ülkemizde en azından 5 yıl daha adam akıllı up/down hızı olan bir hız göremeyiz.TTnet ve diğerleri alışmış sömürmeye...

akk kalksın yeter :)

Hayır ben anlamıyorum. Mahsus yapıyor da değilim. Evet gereken cezamı aldım ve çektim. Daha ne isteniyor anlamıyorum.

Bu forumun admini yabancı ülke bayrağı yapıyor, bir sürü insan yabancı ülke bayrağı yapıyor ben ekmek yediğim yerin bayrağını yapamıyorum.

Çıkarsınlar forumda bir kural. Desinler ki Türk bayrağından başka bayrak yasaktır. Bu akşam Türk bayrağını şerefle avatar yaparım.

Bu Şeref için Neden Bir Başkasına veya Bir Kurala İhtiyaç Duyuyorsun ki?

Konu kilitlenmeye doğru gidiyor ikili tartışmaya girmeyin.

akk kalksın yeter :)

Ha bide o mesele var dün sinirlendim netin tahhüdünü bozup başka net alıyım dedim baktım baktım araştırdım yok saçma sapan paketler var 100mbit hız vermişler 150gb akk koymuşlar.O hızı alıp indirme yapmıcaksa napıcak o adam neyse inşallah bu uyduyla düzelir bi nebze de olsa.

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] belli ki bu adam hala akıllanmamış.(bu adam bu profil resmi yüzünden daha önce banlandı) biri şu veled'e profil resmini değiştirtsin. yoksa ağzımı bozucam.

adamın resmine bişey diyemem ama . seninde bi cezayı alman gerekiyor bence .adamın yaptıgı bi yanlış yüzünden ona hakaret edecegin anlamına gelmez .
[MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

bize ambargo konuyor vatandaş hala katiline sempati duyuyor.

neyse şimdi siyasi yorum yazıp ceza almaya gerek yok.

dünyaya toshack malzemesi oluyoruz, avrupalılar artık suriyeyi iranı pakistanı türkiyeyi ayırt edemiyor yanarım yanarım ona yanarım.

google erişimin engellenmesi demek sadece arama motorunumu içeriyor yoksa gmail adsense ve bütün google hizmetlerinimi içeriyor? servis sağlayıcısı google ise bütününe engel gelebilir. google artık türkiyeden bıkmış olmalıki her yıl bir kaçdefa engel geliyor işimiz gücümüz yok içerik engeliyle uğracağız diyorlar hele hele spamdan dolayı karalisteye aldıkları bir ülkeyi:D

Ben mi cahilim bilmiyorum ama erişim sağlayıcıları birliği nedir ? Engelleme işlemini sadece btk yapabilir.

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] belli ki bu adam hala akıllanmamış.(bu adam bu profil resmi yüzünden daha önce banlandı) biri şu veled'e profil resmini değiştirtsin. yoksa ağzımı bozucam.

az kaldı mod olcan ha gayret her konuya atlaya atlaya tavsana döndün be hocam ne bu egolar :)

ne yazık ki yine tahmin edilen oldu, en ufak şeylerden ateş çıkartıp kavga tartışma yapmak isteyen arkadaşlar Şehit bir savcımız, olmasına rağmen yorumlarının nereye gideceklerini bilmeyenlere gereken ceza uygulanmış ve devam edecektir.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri