Google'a rakip yerli arama motoru geliyor.

Rakip olmaz derken yanlış düşünüyorsunuz
Önemi olan böyle bir girişimin olması, ülkelerde yerel arama motorları ne kadar yaygınlaşırsa bu dev arama motorları o kadar ayağını denk alır.
Yandex nasıl rusya da google ın papucunu dama attıysa, Türkiyede de Türk arama motoru aynı şeyi yapar. Adam gibi yaparlarsa neden kullanılmasın.
Hele birde ilerde para kazanmak içinde fırsat sunarsa şimdi kullanmam diyenler ilk koşanlar olacaktır.

bi olay olduğunda motora da engel getirirler. googleden aratınca cıkar ordan oratınca sonuc bulunamadı der. internetin hızını yavaşlattıkarı gibi.

Sansür mağlu kesin bu motarda da sansür olur. Aradığım şeyi bulamıycaksam arama motoru ne işe yarar :D

Herkes internet kapatma yavaşlatma konusunu demiş ama adamlar bunu keyfi durduk yere yapmıyor patlama oluyor polisler şehit oluyor hop twitter da akın akın resimler videolar asker şehit oluyor hop facebook youtube videolar birine işkence ediliyor hop twitter teröristler tutuklanıyor hopp ayaklanma yav arkadaşım bu adamlar gelip dur şu interneti kapatalımda şunlar az kafayı yesin demiyor . Ayaklanma olmasın şehitler provakasyon için kullanılmasın teröristlere sahip çıkılmasın diye kısıtlama yapılıyor niye zorunuza gidiyor anlamıyorum ki sizin kardeşiniz şehit olsa onun parçalanmış fotograflarını videoalrını internette provakasyon amacıyla kullansalar hosunuza gidermi yada o şehidi aslında 1 gram umursamayıp sırf hukumete karşı ayaklanma cabası gosterseler hosunuza gıdermı ?

Yavaş gelsin de saçı başı dağılmasın :)

Herkes internet kapatma yavaşlatma konusunu demiş ama adamlar bunu keyfi durduk yere yapmıyor patlama oluyor polisler şehit oluyor hop twitter da akın akın resimler videolar asker şehit oluyor hop facebook youtube videolar birine işkence ediliyor hop twitter teröristler tutuklanıyor hopp ayaklanma yav arkadaşım bu adamlar gelip dur şu interneti kapatalımda şunlar az kafayı yesin demiyor . Ayaklanma olmasın şehitler provakasyon için kullanılmasın teröristlere sahip çıkılmasın diye kısıtlama yapılıyor niye zorunuza gidiyor anlamıyorum ki sizin kardeşiniz şehit olsa onun parçalanmış fotograflarını videoalrını internette provakasyon amacıyla kullansalar hosunuza gidermi yada o şehidi aslında 1 gram umursamayıp sırf hukumete karşı ayaklanma cabası gosterseler hosunuza gıdermı ?

Keyfi yapiyorlar , bu ulkede adamlar her istedigini , herseyi keyfi yapiyorlar , eskiden boyle bir olay yoktu , bu kadar sehitte yoktu , ulkede yasayanlarin olan bitenden haberi yok , ne basin ozgurlugu var , ne de haber alma ozgurlugu , senin gibi korukorune savunanlar var , dusunmekten korkan , dusunmek istemeyen , suriyede vurulan zirhlinin , kirpinin , akrepin hatti hesabi yok , bu milletin vergisiyle alinan silah tehcizatin nerde kimin icin imha oldugunu , bu milletin bilmeye hakki var , esed dedigi adami , son moskova toplantisinda yine esad yapti , masaya oturup el *****ti , ama o da bizim basinda yok , acin bakin moskovadaki anlasmanin tam metnine , tabii bulabilirseniz.

Google'a rakip olmak mı ? Bu şuna benzedi , Fener - Gs - Bjk'nin Barcelona'ya rakip olmasına :) Google'ın bütçesine yetişecek baba yiğit yok adamlar bu işin tekeli.
Yandex bile rakip olamadı Google'a.(Rusya hariç )
Bizim yapacağımız şeyin Yandex gibi etkili olacağını düşünmüyorum bu kafayla birşey olmaz.

Son düzenleme:

Dostum ben Türkiyede dogdum büyüdüm. 18 yasinda ailevi nedenlerden dolayi Almanya'ya tasinmak zorunda kaldim. 6 Senedir Almanya'da yasiyorum. Farklari saysam sayfalarca gider. Ben burda 6 sene icinde internet kesilmesi degil. 1 kere olsun elektrik, su kesilmesi görmedim. Herseyi kabul edip, böyle savunursaniz bunlar herseyi yaparlar. Avrupa bircok ülkeye gittim avrupalilarin Türkiye icin söyledigi söz hep bu oluyor. Cok güzel ülke cennet gibi ama yasamak icin degil tatil yapmak icin.

Olmak zorunda. Bir ülkenin gerekirse şehir büyüklüğünde veri merkezi olmak zorunda.
Arama motoru rakip mi olur bence olmaz. Tr firmaları ve burada hizmet,satış yapan firmalar hedef kitleye hitap etmek için mecburen tr arama motoruna tanımlı sitelere reklam verir. Dolayısıyla rant ister istemez içeri akar. Yayın yasakları olduğunda google nin ve sosyal ağların ne kadar zarar ettiğini düşünebiliyormusunuz. Sürekli akan şelale tık kapanıyor.En basit örnek tr içerik yt kanallarının gelirleri dibe vuruyor. İnsanlar ister istemez izlesene vb sitelere gidiyor. Not: Buralara film veya farklı içerikleride kimse hayrına yüklemiyor:)

elimizden geldiğinizde destekte bulunmalıyız çunki teknoloji ve internet konusunda geriden gidiyoruz.

Google dunyada rakip olacak diye birşey yazmıyor anlamak isteyen yine anlamak istediği gibi anlamış. Sadece Türkiye kullansa yeter kardeşim Rusyada yandexin olduğu gibi. Çinin de kendi arama mktoru vardı galiba.
Yerli birşey uretilecek olur hemen karşı çıkarsınız anlamiyorum ben sizi. Sonra da zamlara gelip burada laf edersiniz.Ne kadar yerli o kadar ucuz ;)
Aynı yaygarayı yerli otomobil içinde koparmıştiniz yok çakma yok başka bir arabanin aynisi gibi şeyler soylemistiniz.(işin aslı öyle olmasa da)
Ben sonuna kadar destekliyorum kardeşim sadece TÜRKIYE kullansa yeter!!!

PC ve mobil tarayıcılarımızda anasayfa ve açılış sayfası yaparak destek oluruz inşallah yeter ki yapsınlar

halepçilerin kafa güzel.

eh ya eh arayın google ı bitirirsiniz browsera da ekleyin :)))))))

Googlea kazandıracağına 2 saniye fazla beklerim devletim kazanır

Yapilsa bizim genclerimiz en iyisini yapar yalniz bu memur kafasiyla olacak is degil. Devlet sadece testek olacak isi ozel sirketlere yaptiracak. Sadece dizilerde ve filmlerde viral reklami donse yine yeter bence. Ama dedigim gibi memur mantigi ile bu is hayatta olmaz.
Samsung gibi markalar devlet tarafindan desteklenerek bugunlere gelmistir. Birde bizim dizileri sadece Turkler izlemiyor araplar ve turkicumhuriyette yasayan insanlarda var. Denemekten zarar gelmez rekabet herzaman iyidir.

Uye olmak 5lira olur kesin...şaşırmam.soyup sogana cevirdiler milleti.topla topla toplaaa.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkçe yazılım için çalışma yapmaktan da bahsetmiş, yanlış yere odaklanıyorsunuz.

herşey yerli ve milli olmalı.İnternetle uğraşanlara ödeme yapabilecekleri bir sistem de kurarlarsa çalışırız tabi ki :)

Ne rakibi ya googlenin %1 i olamaz onların açacağı tarayıcı [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

halepçilerin kafa güzel.

eh ya eh arayın google ı bitirirsiniz browsera da ekleyin :)))))))
Halepe nasıl bağladın anlaşılan senin kafan güzel !!!

google i bitirecegiz falan demiyoruz. Bakin yandexi sadece ruslar kullansa yeter. Ayni şekilde biz de kendi arama motorumuzu kullansak yeter. Ayıkınca mesajımı OKU!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri