Google'a rakip yerli arama motoru geliyor.

Kardeşim ülke belli badirelerden geçiyor Ama emin olun ki kazanan Türk milleti olacak kimse bu millete Bu Vatana gerek ekonomik gerek askeri gerek terörle diz çöktüremeyecek Ayrıca bu anlattıklarımın arama motoru ile ne alakası var diyen Arkadaşlar lütfen Türkiye'de yapılan veya yapılacak milletin hayrına ne varsa muhalefet olmaktan başka işi olmayan arkadaşlara diyorum ornegin FatiPortakalll da Geçenlerde diyor ki bu ülkede neden bombalar patlıyor ulan karaktersiz Sen önce bu bombaları patlatan örgütlere seslen o örgütlere yüklen ama yok Hepsi talimatını almış Her ne olursa olsun devletin kurumlarina saldirin diye Yani diyeceğim o ki millet olarak büyük bir algı operasyonunun içindeyiz ve maalesef ön yargılarımızı yıkmadan konuşamıyoruz arama motoru yapılacak diye haber çıkmış yahu Allah aşkına 40 tane negatif cümle kur ana kadar çıkıpta �nşallah iyi olur .. yapamasak da bunlardan söz ediliyor olması bile güzel diyen vatan evladı lazım gerisi fiyasko bu arada Cizre den selamlar Allah tüm sehitlerimizin mekanını cennet etsin onların emanetine sahip olmak herkesin görevi Allah'a emanet olun

LG-H858 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Anlamadan yorum yapıyorsun. Yaşın kaç senin?

Yaşım 24 ama Akıl yaşta değil, baştadır diye bir ata sözümüz vardır klasik karşı bir laf diyen oldumu yaş soru geliyor nedense hep :D sen diyorsun ki ne gerek var böyle teknolojik şeylere arama moturuna ekonomimiz öldü bitti çöktü ülke batıyor ekonomik getirisi olan şeylere yatırım yapılsın diyorsun evet haklısın ama zaten oda yapılıyor :) neden zorunuza gidiyor ki birşeyin yapılması neden hep bir karşıt görüş neden araba mevzusunda da aynısı oldu telefon mevzusunda da hani amaç ne arama motoru yapılırsa sana ne zararı var da karşı çıkıyorsun eleştriyorsun karşıysan istemiyorsan ozaman köstek olmayın he köstek oluncada başka konu çıkınca yaa avrupa çok gelişıyor teknolojik bilimsel olarak adamlar nükleer enerjileri varr ya biz birşey yapamıyoruz dersiniz nükleer santral kuralım diyince olmaz niye doğaya zarar :D Yav bak yemin ediyorum bu ülke ay gitse niye aya gittiniz ayda ne var bakın abd marsa gitti diye eleştririsiniz :D

Son düzenleme:
Şimdi haber aldım Cizre'de bir polis arkadaş intihar etmiş biz neyin derdindeyiz Allah günahını affetsin varya bu kadar serefsize rağmen çalışan çarpışan askere polise helal olsun. Ne diyeceğim bilemiyorum

Uzaya uydu yolladık neden Türkiyeden yollanmadı diyenlere birsey anlatamazsın PÖH

Fırlatma üssü yapsak ona da karşı çıkarlar ;)

Son düzenleme:
Uzaya uydu yolladık neden Türkiyeden yollanmadı diyenlere birsey anlatamazsın PÖH

Fırlatma üssü yapsak ona da karşı çıkarlar ;)

hahahhahahahah :D Valla diyorum abi yazın bir kenara abd rusya uzaya gitti diyenler eğer türkiye aya gidicek olursa şöyle mesajlar görüsünüz twitterda :D uzayda hava yok boşa masraf niye gidiyorsunuz :D veya ay gitseler niye ay abd marsa gitti biz jübitere gidelim teknolojik olarak çok geriyiz :D aya gitseler yok yaa bunlar stüdyo ortamında çekilmiş fake bu fake derler :D

Bi Saldırmadığınız Google Rakip Yerli Arama moturu da vardı buda tam oldu

bunların Amacı "Arama Motoru Değil" Amaç "Yerli ne Varsa Hepsine karşı" olmaktır.

Dışarıda başkalarını aramaya gerek yoktur içimizde böyleleri oldukça geçmiş olsun :)

Allah vatanımızın milletimizin yolunu açık etsin Kendini bilmez insanların Şerrinden Korusun

Amin

Yaşım 24 ama Akıl yaşta değil, baştadır diye bir ata sözümüz vardır klasik karşı bir laf diyen oldumu yaş soru geliyor nedense hep :D sen diyorsun ki ne gerek var böyle teknolojik şeylere arama moturuna ekonomimiz öldü bitti çöktü ülke batıyor ekonomik getirisi olan şeylere yatırım yapılsın diyorsun evet haklısın ama zaten oda yapılıyor :) neden zorunuza gidiyor ki birşeyin yapılması neden hep bir karşıt görüş neden araba mevzusunda da aynısı oldu telefon mevzusunda da hani amaç ne arama motoru yapılırsa sana ne zararı var da karşı çıkıyorsun eleştriyorsun karşıysan istemiyorsan ozaman köstek olmayın he köstek oluncada başka konu çıkınca yaa avrupa çok gelişıyor teknolojik bilimsel olarak adamlar nükleer enerjileri varr ya biz birşey yapamıyoruz dersiniz nükleer santral kuralım diyince olmaz niye doğaya zarar :D Yav bak yemin ediyorum bu ülke ay gitse niye aya gittiniz ayda ne var bakın abd marsa gitti diye eleştririsiniz :D

Hala anlamadan yorum yapmaya devam ediyorsun. :)

Bizim birşeye kösteh olduğumuz falan yok. 14 yıldır ülkeyi yönetenler belli 14 yılda geldiğimiz nokta belli. Kimse kimseyi kandırmasın. Herşeyi bir tek siz iyi biliyorsunuz diğerleri size hep köstek oluyor sanki. Hep bir mağdur edebiyatı bitmiyor nedense. Dolar almış başını gitmiş 3.5 olmuşken arama moturu yapman kimsenin umrunda olmaz. Google bir şey varken kimin umrunda olur ki? Siz bunlarla kendinizi avutmaya devam edin. Arama moturu yaparak, yerli otomobil yaparak geliştiğinizi zannedin. Bir ülkenin teknoloji ve bilimde nasıl ilerlediğine dair bir çok örnek var. Almanya ve Japonya buna iyi birer örnek. İnceleyin bakalım onlar şimdiki gelişmişliklerine nasıl gelmişler ve hangi süreçlerden geçmişler... Neyse siz kendi dünyanızda yaşamaya devam edin. Benden bu kadar... Daha fazla uzatıp tartışmayı uzatmak istemiyorum.

Bizim birşeye kösteh olduğumuz falan yok. 14 yıldır ülkeyi yönetenler belli 14 yılda geldiğimiz nokta belli. Kimse kimseyi kandırmasın. Herşeyi bir tek siz iyi biliyorsunuz diğerleri size hep köstek oluyor sanki. Hep bir mağdur edebiyatı bitmiyor nedense. Dolar almış başını gitmiş 3.5 olmuşken arama moturu yapman kimsenin umrunda olmaz. Google bir şey varken kimin umrunda olur ki? Siz bunlarla kendinizi avutmaya devam edin. Arama moturu yaparak, yerli otomobil yaparak geliştiğinizi zannedin. Bir ülkenin teknoloji ve bilimde nasıl ilerlediğine dair bir çok örnek var. Almanya ve Japonya buna iyi birer örnek. İnceleyin bakalım onlar şimdiki gelişmişliklerine nasıl gelmişler ve hangi süreçlerden geçmişler... Neyse siz kendi dünyanızda yaşamaya devam edin. Benden bu kadar... Daha fazla uzatıp tartışmayı uzatmak istemiyorum.

Sizi Avrasya Tünelinden Avrupaya Alalım.

Kola turka gibi olucak sanırım çok heycanla beklemiştik ama yüzde yüz yerli olmasına rahmen pek kullanılmıyor. Bim`in Lee kolası daha çok içiliyor gibime geliyor
l4JyKldArEPqbh1m0.gif

Yerli arama motoru yapılırsa işimiz iş.
bir bahane bulunur google girişleri kapatılır türkiye için yok oydu yok buydu denir mecbur bırakılırız yerli arama motorunu kullanmaya.

Sayın profesör bey 2018 de hava alanında senin Almanya yi top edecez geziyi çıkaran Almanlar başaramadı maalesef hava alanı tam gaz devam ediyor ...... Ama gereksiz ne gerek varki hava alanina demi Almanya da var hahahha :))

Son düzenleme:

eee 80 yıldır yöntenler belli 80 yıldır geldğimiz yerde belli :D bak ben bilmişlik taslamıyorum diyorum ki yerli üretim yapılıyor niye karşısınız google varken kimin umrunda mantıgına göre bu ülke ne araba ne telefon ne ucak ne gemi ne tren vs ne gerek var dimi ama birşey sorucam şimdi bunlar var diye yapmazsak nasıl gelişicez şimdi almanya arabası var bmw var diye niye kendi arabımızı yapalım ya dersek acaba nasıl gelişicez yerli üretim yok dersiniz yapılacagı zaman ne gerek var :D evet arama motoru yaparak araba yaparak gelişiyoruz bi araba yapıyoruz diye vuvvv japonyadan abd den üstün olduk demedık ama onlarda anında olmadı zamanla bugun araba yapılır yarın savaş uçukları obür gün uzay gemileri yapılır . yav almanya japonya diyorsunuz acaba merak ediyorum oralarda birşeyler yapılırken böyle karşı çıkanlar oluyormuydu acaba bir yada abd araba yaparken yavv japonya yapıyor ne gerek varmı diyen karşıt görüşler çıktımı acaba merak ediyorum yada rusya yandex i yaparken acaba rus halkı google varken ne gerek varmı diye laf yaptılarmı acaba . yerli üretim diyorsunuz bare karışmayında yapılsın .

Bütün mesajları okumadım sadece 5-6 sayfa okudum genel olarak düşüncemi yazayım.

Bir olay olduğunda facebook ve twitter'ı kapattığı gibi arama motorunuda kapatır diyenler var ee şuan devlet istese google'a erişimi kesemez mi?

Bir arama için dakikalarca bekleriz diyenler var bence Türkiye'de en çok ziyaretçi alan e-devlet sitesi ve önemli bir olay olmadığı sürece ben e-devlete girerken hiç dakikalarca beklemedim

Google'a rakip olamaz diyenler var. Zaten google'ı bitireceğiz diye resmi makamlar birşey dememişiki yerli arama motoru yapacağız demiş hemen google'ı kendiniz rakip görüp kendiniz bitiremez diyorsunuz :)

Ayrıca google sadece arama motoru değil koskoca şirket ve neredeyse Türkiye'de internet yokken kurulmuş bir şirket heralde Google'ı şu aşamada rakip görmek komik olur. Ama kimse google'ı bitireceğiz demiyor yerli arama motoru yapacağız diyor.

Şurda daha ortada hiçbirşey yokken sadece fikri varken bile fikri yerin dibine sokanların bu ülkede birşey olmuyor o yapılmıyor bu yapılmıyor demeye hakkı yok bence

Kısacası stabil çalışırsa ben kullanırım neden kullanmayayım

Bütün mesajları okumadım sadece 5-6 sayfa okudum genel olarak düşüncemi yazayım.

Bir olay olduğunda facebook ve twitter'ı kapattığı gibi arama motorunuda kapatır diyenler var ee şuan devlet istese google'a erişimi kesemez mi?

Bir arama için dakikalarca bekleriz diyenler var bence Türkiye'de en çok ziyaretçi alan e-devlet sitesi ve önemli bir olay olmadığı sürece ben e-devlete girerken hiç dakikalarca beklemedim

Google'a rakip olamaz diyenler var. Zaten google'ı bitireceğiz diye resmi makamlar birşey dememişiki yerli arama motoru yapacağız demiş hemen google'ı kendiniz rakip görüp kendiniz bitiremez diyorsunuz :)

Ayrıca google sadece arama motoru değil koskoca şirket ve neredeyse Türkiye'de internet yokken kurulmuş bir şirket heralde Google'ı şu aşamada rakip görmek komik olur. Ama kimse google'ı bitireceğiz demiyor yerli arama motoru yapacağız diyor.

Şurda daha ortada hiçbirşey yokken sadece fikri varken bile fikri yerin dibine sokanların bu ülkede birşey olmuyor o yapılmıyor bu yapılmıyor demeye hakkı yok bence

Kısacası stabil çalışırsa ben kullanırım neden kullanmayayım

Helal olsun adam ne güzel yazmış tek tek anlatmış herşeyi ama işte anlamak isteyen anlar almak istemeyen 40 yıl dil dök anlamaz .

Hangi ülke devletleri arama motoru yapma gereği duymuşta, bizim devletimizde yapsın ? Hangi amaca hizmet için arama motoru yapma gereği duyuyor ve devletin parasını vede zamanını harcıyornuz ?* ilk buna cevap versin biri.. sonrada

"2016 başında Fatih Projesi'nde neredeyiz? (aynen gogle ye yaz araştır istersen ) " araştırdınızmı hiç ? çok güzel bir projedi ama malesef rayına bir türlü giremedi ? neden dersiniz... işte fikir var uygulama+altyapı+eğitimci kadrosu+pratik çözumler+ülkemizi kaplayan bir ağ olmadığı için rafa kaldırıldı gibi bişe... Beklenti altında fos çıkan başka bir proje oldu... projeken bol bol anlatanlar, harcanan zaman +para nın hesabını sormuyor bile :D kim engelledi ki ? herkesin desteklediği bişeyi... neyse

Yani düşünmek güzel ama, her düşünülenide 1 günde yapıcam dersen kalıcı ve google, yandex gibi köklü bişe çıkartamasın. telemi olmayan eve, 4 kat yapıcam demek ve yapmaya kalkışmak mantıksız geliyo bana. öncelikle plan program oluşturup her alanı ile içini doldurun.. yoksa bas parayı rusya da tut 20 kişi, al sana arama motoru... ne oldu çokmu geliştik ? :)

Kendimizi kandırıyoruz bilimle teknoloji ile ülke olarak alakamız yok birşey olmaz bu işten

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Site kayıt ücreti 15 lira
Anında index 150 Lira
İlk sayfada çıkma ücreti 250 lira

Yerli arama motoru boş iş onun dışında yazılım üretmek gerekli gerçi üretilmesine de gerek yok üretenleri destekleseler yeterli

Tamam yerli arama motoru yapacağız diyebilirsin ama google rakip olamaz. Yandex google rakip mi sanki ? Ek olarak bunu devlet yaparsa zaten unutun o işi. Osym yi görüyoruz her sonuç açıklandığından pert oluyor. Bak buraya yazıyorum ub sözler yapılacağından da söylenmiyor, sadece biz söyleyelimde yapmasakta olur kafası var. Yerli araba mantığı gibi bu iş

belediyenin sitesi 5 milyon tl ye güncelleniyorsa kim bilir bundan ne kadar ekmek yiyecekler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri