Google'a rakip yerli arama motoru geliyor.

Boş işler bunlar... Ülkede kriz var adamların uğraştığı işlere bak! Hele sen ülkene refah getir ondan sonra teknolojiyle, bilimle uğraşmaya başlarsın. Göz boyamaktan başka birşey değil.

"Ayranı yok içmeye atla gider sıçmaya."

Eee hocam daha geçen senin gibi düşünen bir arkadaş da teknoloji de ve bilimle ugrasmıyorlar diye yakınıyordu :D siz şeymi sanıyorsunuz acaba tüm devlet işi gücü bıraktı arama motoru yapıyor başka hiç birşey ile uğraşmıyor felanmı sanıyorsunuz :D Merak etmeyin ülkenin refahı huzuru için uğraşan devlet kurumu yetkilieride var teknoloji ile bilim ile uğraşan kurumlarıda var lütfen üste arkadaşın dediği gibi destek olmayacaksanızda kötekde olmayın :) iyi forumlar .

Son düzenleme:
Sevgili damat bilal için o kadar site kapandı, yerli arama motorumuz için google kapatılmış çokmu yani :p gelsin gelsin

Kendi çıkarları için kullanırlar o arama motorunu.Ülkeyi motor ettiler zaten yeterince.Askerimin Şehidimin hesabını sorsunlar önce bi arama motoruyla uğraşacaklarına.isteyen destekleyebilir.Nasıl olsa destekçi çok. .......... :)

su konuya her fırsaatta mesaj atan sahısları adminler görmüyor mu ? bildigim kadarıyla gereksiz mesajlar ban sebebi [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

sonrada konuda niye tartısma cıktı konu niye kapandı

Batı zaten araba uçak gemi yapıyor bizim yapmamıza gerek yok mantıgında olmamalıyız. Gec kalınmış cok buyuk bır sırketın yanında bızım yerlı arama motorumuz belkı cok kucuk kalacak ama olsun ben de bı yerden baslamamız gerektıgı dusuncesındeyım.

Arama motoru projesinde calışacak elemanlar eger diplomadan çok işi biliyormu diye bakarsalar %99 basarılı olurlar. Türkiyede yazilimci olarak çok ciddi şekilde bilgi sahibi arkadaşlar var. Zeka olarak da dogruya dogru zeki bir milletiz:) ama eger diplomaya vs bakilirsa o motordan hic bir cacik olmaz. Cunku diplomasi olupda 2 satir kod yazamayan cok insan var.

Batı zaten araba uçak gemi yapıyor bizim yapmamıza gerek yok mantıgında olmamalıyız. Gec kalınmış cok buyuk bır sırketın yanında bızım yerlı arama motorumuz belkı cok kucuk kalacak ama olsun ben de bı yerden baslamamız gerektıgı dusuncesındeyım.

Kesinlikle haklısın hocam . Şöyle düşünmek lazım google youtube facebook twitter zart diye bir anda bu kadar büyümedi adsense adwords bir anda böyle olmadı bugün yerli arama motoru çıkar 1 yıl sonra yerli reklam firması adwords tarzı daha sonrada adsense tarzı bır yapı cıkar türk girişimciler googledan kayıp yerli arama motoruna yönelir adsense tarzı reklam calısma yontemleri kazancı cıkar bunlar yapılamayacak zor şeyler değil zamanla maddi destekle ve çalışma ile yapılıcak şeyler google bir anda google olmadı sonucda :)

---------- Spam Engelliyici 14:53 ---------- Önceki Mesaj 14:52 ----------

Arama motoru projesinde calışacak elemanlar eger diplomadan çok işi biliyormu diye bakarsalar %99 basarılı olurlar. Türkiyede yazilimci olarak çok ciddi şekilde bilgi sahibi arkadaşlar var. Zeka olarak da dogruya dogru zeki bir milletiz:) ama eger diplomaya vs bakilirsa o motordan hic bir cacik olmaz. Cunku diplomasi olupda 2 satir kod yazamayan cok insan var.

Başkan sen başvuru yap şu arama moturna 1-0 önde başlarız :)

10/15 sene önce hararetli hararetli tartışırdık.Daha önce de motorlar yapıldı.Arama , kurtarma , pancar motoru gibi.

Ben yaşlandım ama gündem hala tazeliğini koruyor sanırım.Mezun olan mühendise bilgisayarı öğretiyorum.ODTÜ'den mezun olan mühendisler soluğu amerikada alıyor.Kiminle ne ile yapacaksınız.

Şu gündeme biraz huzur verin.

Sevgili damat bilal için o kadar site kapandı, yerli arama motorumuz için google kapatılmış çokmu yani :p gelsin gelsin

Birşey olur pat hemen google kapatırlar sudan sebepler ile 1hafta kapalı kalır

maalesef böyle olacak hocam bu ülkeye hizmet adına yapılan herşey ekonomiyi maalesef geri götürüyor.

Örnekte veriyim

Osmangazi köprüsünü yapmayın dediler ülke zarar edecek aslında yapmayın değil YAPTIRMAYIN(aradaki farkı anlayamıyorlar)
Yap-işlet-xxxxyılsonradevret

Günlük Garanti : 40Bin Araç (35$+KDV) KDV=6.3$ =41.3$
Günlük Araç : 15Bin

Fark : 25Bin

1 Günde Halkın Cebinden Geçmediği halde çıkan para :1.032.500$ = 3.624.075TL

İnşallah beni utandırırlar. Bu arama motorunda

R10 nun youtube bölümü vardı kim açtı ytparayı :D Resmen terbiyesizlik git yemek sitesi aç, dizi sitesi aç değil mi!

senin gibi düşünenler oldukça ülkede krizi başka ülkeler yaratır.

Ben nasıl düşünüyormuşum?

Eee hocam daha geçen senin gibi düşünen bir arkadaş da teknoloji de ve bilimle ugrasmıyorlar diye yakınıyordu :D siz şeymi sanıyorsunuz acaba tüm devlet işi gücü bıraktı arama motoru yapıyor başka hiç birşey ile uğraşmıyor felanmı sanıyorsunuz :D Merak etmeyin ülkenin refahı huzuru için uğraşan devlet kurumu yetkilieride var teknoloji ile bilim ile uğraşan kurumlarıda var lütfen üste arkadaşın dediği gibi destek olmayacaksanızda kötekde olmayın :) iyi forumlar .

Teknoloji ya da bilimle zaten uğraşmıyorlar ki. Uğraşıyor gibi gözüküyorlar. :) TÜBİTAK'ın başına hayvanat bahçesi müdürü getirenlerden ne beklenebilir ki?

Sansürlü arama motoru olur.. Çoğu bilgiye özellikle bu döneme ait bilgiler arandığında süzgeçten geçirilmiş sayfaların çıkacağı kesin..

Teknoloji ya da bilimle zaten uğraşmıyorlar ki. Uğraşıyor gibi gözüküyorlar. :) TÜBİTAK'ın başına hayvanat bahçesi müdürü getirenlerden ne beklenebilir ki?

Hocam sen kendin demedinmi bilimle teknolojiyle sonra uğraşsınlar şimdide uğraşmıyorlar diyorsun bi karar ver uğraşsınlarmı uğraşmasınlarmı yoksa sonramı uğraşsınlar :D

Bu ülkede doktorlar tanklari etkisiz hale getirdi bence hayvanat bahçesi müdürünü bizim at kafalı vatan faydalı herşeye muhalefetlere vereceksin ki biraz evcillesinler millet maymunu eğitiyor bizim caciklar aynı kafa 😁

LG-H858 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Ortaya çıkacak senaryoları şimdiden görebiliyorum :) Önce google ve sosyal medyayı tamamen yavaşlatırlar. Sonra herkes zorunlu olarak bu motoru kullanmaya başlar ama aradığı hiçbir şeyi bulamaz :)

Hocam sen kendin demedinmi bilimle teknolojiyle sonra uğraşsınlar şimdide uğraşmıyorlar diyorsun bi karar ver uğraşsınlarmı uğraşmasınlarmı yoksa sonramı uğraşsınlar :D

"Uğraşıyor gibi gözüküyorlar." dedim. Ülke şartları şu an için iyi değil. Ekonomi kötüye gidiyor hergeçen gün. Her zaman işler kötü gidiyorken bu tür haberler çıkar. Gündem değiştirme ve göz boyamaktan başka birşey değil. Şu an yapılması gereken ülkeye ekonomik getirisi olacak şeylere yatırım yapmak. Arama motoru yapsan ne olur yapmasan ne olur. Kendi arama motorumuz olunca ne değişecek hayatımızda? Millet yine google kullanacak...

"Uğraşıyor gibi gözüküyorlar." dedim. Ülke şartları şu an için iyi değil. Ekonomi kötüye gidiyor hergeçen gün. Her zaman işler kötü gidiyorken bu tür haberler çıkar. Gündem değiştirme ve göz boyamaktan başka birşey değil. Şu an yapılması gereken ülkeye ekonomik getirisi olacak şeylere yatırım yapmak. Arama motoru yapsan ne olur yapmasan ne olur. Kendi arama motorumuz olunca ne değişecek hayatımızda? Millet yine google kullanacak...

Hocam işte sorun şu siz sanıyorsunuz ki galiba :D devlet işi gücü projeleri vs herşeyi bıraktı arama motoru yapma ile uğraşıyor :D yav bu devletin yüzlerce kurumu var bir kısım gemi yapar bır kısım araba bir kısım arama motoru yapar bir kısım çifçilik emin olun ekonimi için çalışan kurumlarda var silah yapan kurumlarda devlet tek tek uğraşmıyor herşeyle :)

Gereksiz boşa bir uğraş. Vakit kaybı kullanılacağını zannetmiyorum.

Hocam işte sorun şu siz sanıyorsunuz ki galiba :D devlet işi gücü projeleri vs herşeyi bıraktı arama motoru yapma ile uğraşıyor :D yav bu devletin yüzlerce kurumu var bir kısım gemi yapar bır kısım araba bir kısım arama motoru yapar bir kısım çifçilik emin olun ekonimi için çalışan kurumlarda var silah yapan kurumlarda devlet tek tek uğraşmıyor herşeyle :)

Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Anlamadan yorum yapıyorsun. Yaşın kaç senin?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri