Bu konuda da diğer kazanç konuları gibi çok mağdur olan olacak.
Merhaba, neden insanlar mağdur olsun hocam biz 8000 referanslardan dolayı eksiye düşmüşken
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu konuda da diğer kazanç konuları gibi çok mağdur olan olacak.
Merhaba arkadaşlar Google'da web sitesini ilk sayfaya çıkarmak isteyen arkadaşlar için çok özel bir çalışmamız mevcutİlk 3 kişiye ve bu foruma özel fiyatlandırma yapılacağınıda belirtmiş olalım. Piyasada gerçekten çok fazla kişi var her biri benzer yada kendi yazılımını kodlayıp bir şekilde iş yapmaya çalışıyor. Google Agency, Google G Suite ve Google Premier Partner sertifikalı ajansla çalışma ayrıcalığını sizlere sunuyoruz.
![]()
200 Web 2.0 + Makale listelerine göndermeyle birlikte PR9-PR1 Contextual Backlinkler + 100 .EDU Backlink+ 50 PR9-PR5 Karışık linkleri takip eden yüksek itibarlı backlink.
500 Wiki makaleleri Backlinkleri contextual backlink + 200 sosyal ağ backlinkleri ve yine 500'ün üzerinde (forum & sosyal ağlar) karışık backlinkler
300 Wiki backlink karışık profiller & makaleler + 800-1000 Blog Yorumları + Ping.
VE DAHA FAZLASI!
YTPARA'YA ÖZEL KISA SÜRELİĞİNE 729$! (İlk referanslar 4 kişiyle 389 TL'den, İkinci referans fiyatta 2 kişiye 689 TL'den çalışma yapıldı. Referans kalmamıştır çalıştığımız arkadaşlar konuya yorum bırakırsa sevinirim.)
Gerekenler
** Website URL'niz
** Anahtar kelimeler: (5-10)
Ödeme yöntemleri: Enpara, Finansbank
Yenilenme zamanı! | Sosyal Medyada Ben
Yokmu ref gösterebileceğiniz 1 kişi![]()
burda 2000 küsür liraya sattığı paketin benzerlerini r10 da 100 200tl ye bulabilirsiniz![]()
[MENTION=12616]Sky4Line[/MENTION] teslim alanlar neden olumlu yorum yazmıyorlar ????
Merhaba [MENTION=10068]hassonya[/MENTION]; günaydın,
Forum içi çalıştığımız müşterilerimiz kendi istekleriyle konuya yazmadıkları sürece biz istekte bulunmuyoruz. İş alımı bir süre kapalıydı yoğunluktan dolayı müşterilerimize desteğimizi kesintisiz sürdürebilmek adına. Şuan forum içi devam eden iş bulunmamakta ancak forum dışı çalışmalarımız devam ediyor. Umarım birlikte çalışma fırsatımız olur ve olumlu yorumunuzu konumuzda görürüz
İyi günler diliyorum.
günaydın çalışmak isterdim olumlu yorumda yazmak isterdim ama fiyat çok yüksek...
Fiyatlar aslında olması gerekenden çok çok uygun gerçekten özel bir çalışma yapıyoruz![]()
onu sen biliyorsun hocam biz bilmiyoruz senin söylemenden ziyade müşterilerinin konuşması gerek diye düşünüyorum... korkuyolar mı konuşmaya![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.