Google'dan YouTube açıklaması

• Kullanıcı zwick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne çok bilen arkadaş var burda ya ülkeyi sizin elinize verelimde siz yönetin olur mu ?

Bu kadar özgürlüklerinizin kısıtlandığını düşünüyorsunuz madem gidin başka ülkelere sizi tutan mı var ?

[MENTION=1569]pynrs[/MENTION] Çin öylemi! Çinin bir kere youtube u facebook u yasaklamasında ki esas amaç reklam sektöründe ki parayı dışarıya kaçırmamak. Çinin kendi youtube u ve facebook u ve daha fazlası var. Orda ki olay ile burda ki olay bambaşka. Tüm dünya nerede ise Çine bağımlı Çin müthiş bir ekonomi orada ki düzende şirketlerin paralarının ülke içinde kalmasına yönelik eğer facebook, youtube vs. açık olursa tüm büyük Çin şirketleri milyonlarca dolar vermeye başlarlar bu şirketlere ki herşeye rağmen veriyorlar. Elma ile armutu birbirine karıştırmayalım. Ayrıca Çinde hayatın öyle pek güllük gülistanlık olduğu bir yer değil onu da belirteyim. Hayır kendim gittim ayrıca iş yerinde Çinli arkadaşlarımız da var durum fena!

Birinin size Çin'in dünyanın 2. Büyük ekonomisi olduğunu hatırlatması lazım! Klavye delikanliligi ile ona buna hakaretle mi ilerleyecegiz sanıyorsunuz!

Çin'deki yönetim biçimini biliyorsunuzdur umarım.

Ne çok bilen arkadaş var burda ya ülkeyi sizin elinize verelimde siz yönetin olur mu ?

Bu kadar özgürlüklerinizin kısıtlandığını düşünüyorsunuz madem gidin başka ülkelere sizi tutan mı var ?

Hocam madem youtube un pislik bi yer olduğunu düşünüyorsunuz, kapatılmasını doğru buluyorsunuz o zaman neden youtube üzerinden para kazanmaya devam edip youtube a da para kazandırıyorsunuz yada kazandırmaya devam edecek misiniz ? Madem doğru buluyorsun, neden hala giriyorsun?

Çin'deki yönetim biçimini biliyorsunuzdur umarım.

Hocam madem youtube un pislik bi yer olduğunu düşünüyorsunuz, kapatılmasını doğru buluyorsunuz o zaman neden youtube üzerinden para kazanmaya devam edip youtube a da para kazandırıyorsunuz yada kazandırmaya devam edecek misiniz ? Madem doğru buluyorsun, neden hala giriyorsun?

Sen nerde gördün benim youtube nin pislik bi yer olduğundan bahsettiğimi ? Yada kapatılmasını doğru buluyorum dediğimi?
Söylediklerimi oraya buraya boşuna çekme, açık ve net yazıyorum.
Durduk yere siyasete çekmeyin konuyu..!

Birinin size Çin'in dünyanın 2. Büyük ekonomisi olduğunu hatırlatması lazım! Klavye delikanliligi ile ona buna hakaretle mi ilerleyecegiz sanıyorsunuz!

Adamların tek amacı reklam piyasasını dışarıya bağlamamak, gidin ekonomi sistemlerini uygulayın Sosyalist Piyasa Ekonomisi Sistemi. birde Karma Ekonomi sistemine bakın hocam k.bakmayın ama öğrenmenin yaşı yoktur bir şey hakkında bilginiz yoksada öyle boş boş konuşmayın.

sonra yaşam şartlarına bakın, iş toplu halde üretime dayanıyor. Tabi ki süper güç olacaklar.

Hocam ciddi miydin bu yazdığında yoksa ironi mi ?

bence dediğine arkadaş bile inanmıyor, hocam oralarda her şekilde kendini ifade etme özgürlüğü var bizde ise sadece sosyal medyada.. Gelişmişlik burada devreye giriyor, insan haklarına saygı insana hakketiği değeri verme v.s v.s v.s

ama ben ironi yaptığını düşünmek istiyorum :) Pres. Barack Obama on Ellen Breaking His Twitter Record - YouTube

Sen bu zihniyetle hiç düşünme bence;)

---------- Mesaj saat 23:07:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:05:17 civarında gönderildi. ----------

hocam tamda adamına sormussunuz ironinin ne oldugunu bile bilmiyordur:d

kusura bakma ama çok saçma düşünüyorsun.Böyle düşünüyorsan bize örnek bir ülke ver ozaman haklısın diyelim.
Sizlere benimle bu şekilde konuşma hakkını kim verdi ? Benim zihniyetimi konuşmak senin haddine değil. Yazdıklarınıza dikkat etmenizi rica ediyorum kendinizi küçük duruma düşürmeyin.

Sadece çin değil Kore dede durum aynı.

Ek olarak : Burası siyaset meydanı değil kırıcı şeyler yazmamanızı rica ediyorum.

Tapatalk ile zor şartlar altında gönderildi.

Ben arkadaşın birinin Ülke orneği verin dedi bende Çin verdim. Dunyanin en büyük 10 ekonomisinde biri olmaya aday ve bu yolda ilerleyen bir ulkede yaşadığınız i hatirlatayim. Tabi izin verirseniz malum sizin gibi dusunmedikten sonra 1. Olsakta farketmez değil mi?

Sen nerde gördün benim youtube nin pislik bi yer olduğundan bahsettiğimi ? Yada kapatılmasını doğru buluyorum dediğimi?
Söylediklerimi oraya buraya boşuna çekme, açık ve net yazıyorum.
Durduk yere siyasete çekmeyin konuyu..!

Kapatılmasının nedeni siyasi, konuyu siyasete çekmeyin diyosun. Bugün youtube pislik bi yer kapatılması doğruydu diyip aynı zamanda Türkçe kanalım vardı nası para kazanıcam, napayım şimdi diye soran vardı. Genele sordum aslında o soruyu. Yanlışa yanlış diyemiyorsunuz hocam, ben de açık ve net yazıyorum. Siyasi görüşünüz olabilir, saygı duyarım. Asla ve asla siyasi görüşleri içinde yargılamam kimseyi. Ama ortada bi yanlış varsa bunu beraber eleştirebilmemiz lazım. Birileri eleştirirken sen kapatılmasını doğru bulmadığın halde konu kapatılsın tarzında mesajlar atarsan ben de senin samimiyetine inanmam .Ha iş hakaret boyutuna gelir o zaman kapatalım dersin konuyu bi şey demem.

Kapatılmasının nedeni siyasi, konuyu siyasete çekmeyin diyosun. Bugün youtube pislik bi yer kapatılması doğruydu diyip aynı zamanda Türkçe kanalım vardı nası para kazanıcam, napayım şimdi diye soran vardı. Genele sordum aslında o soruyu. Yanlışa yanlış diyemiyorsunuz hocam, ben de açık ve net yazıyorum. Siyasi görüşünüz olabilir, saygı duyarım. Asla ve asla siyasi görüşleri içinde yargılamam kimseyi. Ama ortada bi yanlış varsa bunu beraber eleştirebilmemiz lazım. Birileri eleştirirken sen kapatılmasını doğru bulmadığın halde konu kapatılsın tarzında mesajlar atarsan ben de senin samimiyetine inanmam .Ha iş hakaret boyutuna gelir o zaman kapatalım dersin konuyu bi şey demem.

Arkadaşım nerden nerelere çektin konuları.Benim ne düşündüğüm seni, senin düşündüğünde beni ilgilendirmez.Ama sen ve senin gibi konudaki bir kaç arkadaşın amacı belli zaten.Youtube konusuna gelince zerre umurumda değil Türkiye'de kapatılması açılması hatta çokta iyi oldu.En azından çoluk çoçuktan kurtulmuş oluruz bir nebze.

Bu arada hiçbi zaman Türkçe içerik çalışmadım çalışmamda. Mesajımı alıntılamazsanız sevinirim.

Ben arkadaşın birinin Ülke orneği verin dedi bende Çin verdim. Dunyanin en büyük 10 ekonomisinde biri olmaya aday ve bu yolda ilerleyen bir ulkede yaşadığınız i hatirlatayim. Tabi izin verirseniz malum sizin gibi dusunmedikten sonra 1. Olsakta farketmez değil mi?

hocam IMF-yi dışa bağlı olarak borç alıp kapatıp, ımf ye olan borcun bittiğini söyleyip kandırmak bu kadar kolay mı ??

2002'de Türkiye'nin dış borcunun 129,6 milyar dolar olduğunu, bugün dış borcun 377,3 milyar dolar..

Eğer Dünya ekonomisinde siz böyle süper güç olacağınıza inanıyorsanız ben bişi demiyorum iyi forumlar.

Bu dış borç artıkca benim doğacak çocuğum onun cocuğu, Her Türk Vatandaşı borçludur demek bu sizin cebinizin parasıdır..

Kolay mı öyle 377 milyar dolarlık neyiniz var yatırım olarakta bu borç en az 100 yıllık ki biz her gün borçlanıyoruz.

siz diyorsunuz yok süpergüç, evet gelecek 7 düveni borçlandırana kadar süper güç olacağız.

Benim artık diyecek bir şeyim yok son sözüm, Milli Ekonomisi bağımsız değilse bir ülkenin o ülke kukla gibi oynatılır.

fırsat bu fırsat facebook yerine gececek bir site kuran 1 haftada köşeyi döner.
Bide gidip ses kayıtlarını orda yayılar ise bak sen üyeye

Konu siyasete çekilmemişken konuyu siyasete çekmeyin diye post atıyorlar, sonra nerelere çektin konuyu diyorlar. Siyasete çekmeyin mesajına kadar sadece diğer ülkelerde ki durumlardan bahsedilmişti.

hocam IMF-yi dışa bağlı olarak borç alıp kapatıp, ımf ye olan borcun bittiğini söyleyip kandırmak bu kadar kolay mı ??

2002'de Türkiye'nin dış borcunun 129,6 milyar dolar olduğunu, bugün dış borcun 377,3 milyar dolar..

Eğer Dünya ekonomisinde siz böyle süper güç olacağınıza inanıyorsanız ben bişi demiyorum iyi forumlar.

Ülke büyüdükçe borcunda artacağınin farkında olduğunuzu saniyorum.

10 yaşındaki çocuğun borcuyla 30 yaşındaki adamın borcunun ayni olmasini mi bekliyorsunuz.( teşbihte hata olmaz)

2002 yılında bu ülkenin milli geliri 230 milyar dolar iken bugün 3 kattan biraz daha fazla artışla 742 milyar dolar dır.

ülke sizin babanızın malı değil sen kime peşkeş çekiyorsun?

Yoksulluk sınırının 3750 TL oldugu ülkede 1000 TL ile gecinmeye calısan aileler var.
Varın siz gerisini düsünün biz neyiz o zman.Açlıkla yoksulluk arasında gidip geliyoruz.
Allah daha kötü günler göstermesin ins.

600 tl ile Geçinen Aileler Biliyorum Gül Gibi Hemde . Kişiye Ve Mekana Bağlı Bence :) 3000 tl alana imreniyolar...

Bu dış borç artıkca benim doğacak çocuğum onun cocuğu, Her Türk Vatandaşı borçludur demek bu sizin cebinizin parasıdır..

Kolay mı öyle 377 milyar dolarlık neyiniz var yatırım olarakta bu borç en az 100 yıllık ki biz her gün borçlanıyoruz.

siz diyorsunuz yok süpergüç, evet gelecek 7 düveni borçlandırana kadar süper güç olacağız.

Benim artık diyecek bir şeyim yok son sözüm, Milli Ekonomisi bağımsız değilse bir ülkenin o ülke kukla gibi oynatılır.

sen gerçekden bu saçmalıklara inanmak için ne içiyon merak ettim. sırf sevmediğin bi siyasi parti var diye adamların hakkında uydurulan bütün saçmalıklara inanan bir zihniyet varken bu ülke nasıl düzelecek.

12 yıl önce ecevit hükümeti 3-5 milyon dolar almak için dileniyodu genede alamıyodu., şimdi ne olduda türkiyeye 200 milyar dolardan fazla borç verdiler adamlar. sizin mantığınız ve şuurunuz gerçekden körelmiş, yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri