Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çinde yasayan biriyle hiç sohbet ettiniz mi acaba?Birinin size Çin'in dünyanın 2. Büyük ekonomisi olduğunu hatırlatması lazım! Klavye delikanliligi ile ona buna hakaretle mi ilerleyecegiz sanıyorsunuz!
Birinin size Çin'in dünyanın 2. Büyük ekonomisi olduğunu hatırlatması lazım! Klavye delikanliligi ile ona buna hakaretle mi ilerleyecegiz sanıyorsunuz!
Ne çok bilen arkadaş var burda ya ülkeyi sizin elinize verelimde siz yönetin olur mu ?
Bu kadar özgürlüklerinizin kısıtlandığını düşünüyorsunuz madem gidin başka ülkelere sizi tutan mı var ?
Şimdi google ''sen misin youtube'u kapatan...Bende trye adsensei kapatıyorum'' demesin!!![]()
Çin'deki yönetim biçimini biliyorsunuzdur umarım.
Hocam madem youtube un pislik bi yer olduğunu düşünüyorsunuz, kapatılmasını doğru buluyorsunuz o zaman neden youtube üzerinden para kazanmaya devam edip youtube a da para kazandırıyorsunuz yada kazandırmaya devam edecek misiniz ? Madem doğru buluyorsun, neden hala giriyorsun?
Birinin size Çin'in dünyanın 2. Büyük ekonomisi olduğunu hatırlatması lazım! Klavye delikanliligi ile ona buna hakaretle mi ilerleyecegiz sanıyorsunuz!
Beyler sosyal medyanin kisitli olduğu ülkeler neden gelişmiş ülkeler hic düşündünüz mu?
Tapatalk ile zor şartlar altında gönderildi.
Hocam ciddi miydin bu yazdığında yoksa ironi mi ?
bence dediğine arkadaş bile inanmıyor, hocam oralarda her şekilde kendini ifade etme özgürlüğü var bizde ise sadece sosyal medyada.. Gelişmişlik burada devreye giriyor, insan haklarına saygı insana hakketiği değeri verme v.s v.s v.s
ama ben ironi yaptığını düşünmek istiyorumPres. Barack Obama on Ellen Breaking His Twitter Record - YouTube
Sen bu zihniyetle hiç düşünme bence
---------- Mesaj saat 23:07:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:05:17 civarında gönderildi. ----------
hocam tamda adamına sormussunuz ironinin ne oldugunu bile bilmiyordur:d
Sizlere benimle bu şekilde konuşma hakkını kim verdi ? Benim zihniyetimi konuşmak senin haddine değil. Yazdıklarınıza dikkat etmenizi rica ediyorum kendinizi küçük duruma düşürmeyin.kusura bakma ama çok saçma düşünüyorsun.Böyle düşünüyorsan bize örnek bir ülke ver ozaman haklısın diyelim.
Sen nerde gördün benim youtube nin pislik bi yer olduğundan bahsettiğimi ? Yada kapatılmasını doğru buluyorum dediğimi?
Söylediklerimi oraya buraya boşuna çekme, açık ve net yazıyorum.
Durduk yere siyasete çekmeyin konuyu..!
Kapatılmasının nedeni siyasi, konuyu siyasete çekmeyin diyosun. Bugün youtube pislik bi yer kapatılması doğruydu diyip aynı zamanda Türkçe kanalım vardı nası para kazanıcam, napayım şimdi diye soran vardı. Genele sordum aslında o soruyu. Yanlışa yanlış diyemiyorsunuz hocam, ben de açık ve net yazıyorum. Siyasi görüşünüz olabilir, saygı duyarım. Asla ve asla siyasi görüşleri içinde yargılamam kimseyi. Ama ortada bi yanlış varsa bunu beraber eleştirebilmemiz lazım. Birileri eleştirirken sen kapatılmasını doğru bulmadığın halde konu kapatılsın tarzında mesajlar atarsan ben de senin samimiyetine inanmam .Ha iş hakaret boyutuna gelir o zaman kapatalım dersin konuyu bi şey demem.
Ben arkadaşın birinin Ülke orneği verin dedi bende Çin verdim. Dunyanin en büyük 10 ekonomisinde biri olmaya aday ve bu yolda ilerleyen bir ulkede yaşadığınız i hatirlatayim. Tabi izin verirseniz malum sizin gibi dusunmedikten sonra 1. Olsakta farketmez değil mi?
hocam IMF-yi dışa bağlı olarak borç alıp kapatıp, ımf ye olan borcun bittiğini söyleyip kandırmak bu kadar kolay mı ??
2002'de Türkiye'nin dış borcunun 129,6 milyar dolar olduğunu, bugün dış borcun 377,3 milyar dolar..
Eğer Dünya ekonomisinde siz böyle süper güç olacağınıza inanıyorsanız ben bişi demiyorum iyi forumlar.
Ne çok bilen arkadaş var burda ya ülkeyi sizin elinize verelimde siz yönetin olur mu ?
Bu kadar özgürlüklerinizin kısıtlandığını düşünüyorsunuz madem gidin başka ülkelere sizi tutan mı var ?
Yoksulluk sınırının 3750 TL oldugu ülkede 1000 TL ile gecinmeye calısan aileler var.
Varın siz gerisini düsünün biz neyiz o zman.Açlıkla yoksulluk arasında gidip geliyoruz.
Allah daha kötü günler göstermesin ins.
hocam IMF-yi dışa bağlı olarak borç alıp kapatıp, ımf ye olan borcun bittiğini söyleyip kandırmak bu kadar kolay mı ??
2002'de Türkiye'nin dış borcunun 129,6 milyar dolar olduğunu, bugün dış borcun 377,3 milyar dolar..
Eğer Dünya ekonomisinde siz böyle süper güç olacağınıza inanıyorsanız ben bişi demiyorum iyi forumlar.
Bu dış borç artıkca benim doğacak çocuğum onun cocuğu, Her Türk Vatandaşı borçludur demek bu sizin cebinizin parasıdır..
Kolay mı öyle 377 milyar dolarlık neyiniz var yatırım olarakta bu borç en az 100 yıllık ki biz her gün borçlanıyoruz.
siz diyorsunuz yok süpergüç, evet gelecek 7 düveni borçlandırana kadar süper güç olacağız.
Benim artık diyecek bir şeyim yok son sözüm, Milli Ekonomisi bağımsız değilse bir ülkenin o ülke kukla gibi oynatılır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.