@GoogleGmail'den Şikayetçiyim. Mailleri patlak telafi yapmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PLuToNiuM

Kayıtlı Üye
Şikayetçi: [MENTION=8164]PLuToNiuM[/MENTION];
Şikayet edilen üye: [MENTION=88152]GoogleGmail[/MENTION];
konu: https://www.ytpara.com/onayli-gmail...egmail-15-onayli-tas-gibi-kanal-sinirsiz.html

pazartesi gece arkadaştan 20 tane tel onaylı kanal aldım. ilk gün 1 tanesine girdim. bugun 2tane denedim, ikiside tel istedi, telle doğruladım, bu seferde iphone kod tarat çıkıyor. verdiği hesaplar patlak. hiçbirinin kurtarma maili yok, + hepsinin şifresini aynı yapmış. listeyi aldıgımda zaten çok amatör iş yaptıgını farketmiştim.. neyse, azönce arkadaşa kalan 19 taneyi değiştirmesini, mağduriyeti telafi etmesini söyledim. ilk gün deseydin değiştirirdim , şuan telafi yapmam + paranıda iade etmem, hesaplara girmediğini bilemem diyor.. verdiği hesaplar oldugu gibi duruyor. hiçbirine giremedim zaten. kendi login olabilirse : ) gmail ip kayıtları görünüyor. girmediğimi kendiside somut olarak görebilir. işi yokuşa sürüyor. tanesini 2,5 tl den aldık bide.
Bu kişi ya telafi etsin. Yada sınırsız banlanmasını talep ediyorum.

[MENTION=88152]GoogleGmail[/MENTION] satış konuna daha az önce "telafi iade yoktur" yazmışsın, bu seni kurtaramaz ama düzenleme geçmişini görebiliyoruz çünkü yönetim olarak. Gereken ne ise lütfen yap, bir kaç mail için üyeliğini riske sokma, ticaret yapıyoruz sonuçta burada

Düzenleme geçmişimi kontrol ederseniz ordada belirtmiştim . Gmaile ilk girerken problem yaşanırsa telafii ederim fakat günler sonra giriş yapamadım gibi sorunlara telafi iade saglamam . r*1*0 dada konumdada bu şekilde 6 ayda 500 bin tane gmail satmışımdır hep bu şekilde oldu sayı 1 de olsa 1000 de olsa kuralım bu şekildedir. Sizde beni tanıyorsunuz [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocam malesef bu şekilde telafi iade yapamayacağım .

Düzenleme geçmişimi kontrol ederseniz ordada belirtmiştim . Gmaile ilk girerken problem yaşanırsa telafii ederim fakat günler sonra giriş yapamadım gibi sorunlara telafi iade saglamam . r*1*0 dada konumdada bu şekilde 6 ayda 500 bin tane gmail satmışımdır hep bu şekilde oldu sayı 1 de olsa 1000 de olsa kuralım bu şekildedir. Sizde beni tanıyorsunuz [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocam malesef bu şekilde telafi iade yapamayacağım .

Ama maalesef kurallarımız gereği "erişim sağlanamayan hizmetlerin iadesi" yapılması gerekir. Aynı sorunu sen yaşasaydın şuan konu sahibi iade yapmak durumundaydı. Bir kaç mail için ticaretini sıkıntıya sokmana gerek yok. İade yapınca bana bildirim yapın el atayım konuya.

Ben telafi yapmayacağım hocam , benim gmaillerimde bugüne kadar problem yaşayan olmadı aynı seride aynı kalitede binlerce gmail sattım ogün hiçbirisinde problem yaşanmadı . bu gmaillerdede günler geçtikten sonra sorun yaşandığı söylendi problemin benimle bir alakası yok [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]. Benim tarafımdan bir sorun olsaydı telafi yapardım . Sorunun kesinlikle benimle bir alakası yok . Günler geçtikten sonra verdiğim 20 tane gmailmiş şuan kontrol ettim . Ben böyle birşeyi kabul etmiyorum kesinlikle. Kararı size bırakıyorum

Sen binlerce mail satmışsın. Bizde yedik. verdiğin listeyi buraya koysam forumdakiler güler haline, hepsinin şifresini aynı yapıyor.. Piyasaya yeni girmiş belli.
r-10 'daki konusunda 10 tane satabilmiş.. yanına 3 sıfır ekliyor:
https://kisaurl.net/2Irj

Beni sorarsan bende 10bin tane mail aldım piyasadan... Yersen...
Arkadaşa verilen para haram olsun. sınırsız banlanmasını talep ediyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri