Google'un borsadaki degeri rekor seviyeye ulasti

• Kullanıcı tiger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
http://www.ntvmsnbc.com/id/25473137/ Ya arkadaş rahat rahat haber bile okuyamıyorum her yerde aklıma Youtube geliyor. Haberde Google'ın üçüncü dönemdeki karı ise 3 milyar dolar oldu yazıyor. Benim aklıma "eşleşen üçüncü taraf içeriği" geliyor.

yaklaşık 1 ay kadar öncede facebook hisseleri tavan yapmıştı mark 1 günde 4 milyar dolar kar etmişti. facebooktan para kazanmak bu kadar yaygın olmadıgından kimse dile getirmemişti.

ayrıca amerikanın kriz ile ilgili alacagı karar henüz netleşmemişken böyle şeyley olması mantıklı degilmi?

Haram zıkkım olsun .Reklam verenlerden paraları alıp bize göstertip sonra kanalları mizi kapat bu beddua yeter sana :D

Tiklama basina maliyetler ise gecen yilin 3'ncu donemine gore %8 azalmis, bu yilin 2'ncu donemine gore ise %4 azalmis.

Azalır tabi, bize para vermiyorki.
Tıklama başına maliyet azalır, artması imkansız, burdan kaç kişinin canını yakıyor.
O paraları cukkalıyor.
o %8'lik kesimin için bu forumdaki herkes var.

ulan şu güzel haberin hatrına, TBM'leri üste çekseler ya :)
Kazandıklarına aracı oluyoruz %1 bile vermiyorlar,üstüne o kadar kesinti :)

usandim ben bu yuotube isinden, az once bir kanalimi daha kapadilar.Gunluk 2$ i cok goruyolar.Bizi soya soya zenginlediler.

O deyil de,sinirlendircekler beni youtube, adsense,google neyin ne var ne yok satin alicam o olacak :)

Google Nereye Gidiyor. ?

2013 yılı 3. çeyrek sonuçları açıklanan Google'ın değeri yalnızca bir çeyrek yıl içinde 17 milyar dolar arttı. Google, çok yoğun şekilde "rakipsiz" bir altın madenine dönüşüyor.
Dünyanın en değerli şirketlerinden*Google'da mali yıla ilişkin*üçüncü çeyrek sonuçları*paylaşıldı. İlgili dönem içinde hisse başı kazancı 10.74 dolar olarak açıklananGoogle'da ayrıca belirtilen dönemde*14.9 milyar dolar gelir*elde edildiği belirtildi.
Şirket*2004'te*halka arz*edilmiş ve*100 dolar*seviyesi ile borsa da işlem görmeye başlamıştı. Yani Google'ın değeri 9 yıl içinde 10 kat arttı.
Google, yapılan açıklamayla da değerine değer kattı;*979dolarla tüm zamanların en yüksek hisse değerine ulaşıldığının açıklanmasının hemen ardından hisse değeri1004 dolar*seviyesine tırmandı. Böylelikle*1000 dolarpsikolojik sınırı aşılmış oldu.*Yeni hedef*1500 dolar.

Motorola'dan 1.18 milyar dolar
Google'ın*Motorola'dan*1.18 milyar dolar,*reklamlar*vediğer*hizmetlerden*13 milyar dolar*gelir elde ettiği açıklandı. Bir çeyrek içinde*yüzde 10'dan fazla büyüyen şirketin piyasa değeri de*17 milyar dolara yakın bir artışyaşamış oldu.

Cevap: Google Nereye Gidiyor. ?

aman bir yere gitmesin böyle devam etsin.
We Love Google,We Love Youtube.

Google 'in nereye gidecegi beni ilgilendirmiyor acikcasi . Google'in beni ilgilendirdigi tek sey beni nereye goturecegi .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri