GoPro Alınır mı ?

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

mumru

Kayıtlı Üye
GoPro: Lions - The New Endangered Species? - YouTube

arkadaslar bu videoyu izledikten sonra go pro alasım geldi sizce ne kadar kullanabilirim normal bir foto kameramı alsam yoksa gopromu suan kullanan varmı acaba ? Alma sebebimde bir gün spamdan sıkılırsam yada özgün icin birseyler yapmak istersem işime yarar mı ?

alınmaz mı ?

:D:D hocam ne yapacağınıza bağlı , sonradan özgün fikriniz orda burda hoplamak zıplamaksa tabi ki go pro ama evde sakin sakin bişiler yapacaksanız canonun üstüne tanımam

Alınır ama biraz pahalı. Ucuz alternatif olarak SJ5000 plus gösteriliyor ama GoPro aksiyon kamera da lider tabii ki şu an :D Alacaksan en son çıkanlarından al, diğerleri 30fps

arkadaslar yokmu güzel bir cevap kullanım amacım masa basında konusucam felan bazen türkü söylerken kayıt alıcam ses kaydı felan ne önerirsiniz.

Ev çekimi için go pro gerekmez

arkadaslar bu videoyu izledikten sonra go pro alasım geldi sizce ne kadar kullanabilirim normal bir foto kameramı alsam yoksa gopromu suan kullanan varmı acaba ? Alma sebebimde bir gün spamdan sıkılırsam yada özgün icin birseyler yapmak istersem işime yarar mı ?

Arkadasım, kayak, snowboard, bisiklet, dalış gibi aksiyon sporların akarsı ilgin varsa hemen al.

Ama ben ilerde spamdan sıkılırsam özgün bişiler yaparım, fotoğraf cekerim gibi şeyler için sakın alma.

Gopro gözünle gördüğün yeri cekecektir. Zoom yapmak, manuel netleme yapmaz, arkada bir ekranı yoktur normal kamera gibi kullanamazsın, haa apini indirsin o zaman cep telefonundan arka mon,tor gibi kullanabilirsin.

Dediğim gibi aksiyon, outdoor ile ilgin yoksa senin çok gerekli değil o paraya çok daha her işine yarayacak bir kamera alabilirsin.

Arkadasım, kayak, snowboard, bisiklet, dalış gibi aksiyon sporların akarsı ilgin varsa hemen al.

Ama ben ilerde spamdan sıkılırsam özgün bişiler yaparım, fotoğraf cekerim gibi şeyler için sakın alma.

Gopro gözünle gördüğün yeri cekecektir. Zoom yapmak, manuel netleme yapmaz, arkada bir ekranı yoktur normal kamera gibi kullanamazsın, haa apini indirsin o zaman cep telefonundan arka mon,tor gibi kullanabilirsin.

Dediğim gibi aksiyon, outdoor ile ilgin yoksa senin çok gerekli değil o paraya çok daha her işine yarayacak bir kamera alabilirsin.

önerebilecegim bir kamara varmı benim icin karsısına gecip konusabilecegim birseyler anlatacagım yada şarkı türkü söyleyip güzel kaliteli videolar cıkarabilecegim

gençsen ve gopro ile çekilecek aktiviten yoksa yaşamını gözden geçirmelisin diye bir yazı okumuştum, hâlâ da aklımdadır.. Bu yaz gopronun da dibine vuracağım =) Bakalım hep hayaller hayaller :D

Gopro bambaşka bir boyut yahu. videosunu bırak çektiği fotolar bile direk kendi gözünle o fotoğraf karesinin içindeymişsin hissiyatı veriyor.. şahane icattır.

gençsen ve gopro ile çekilecek aktiviten yoksa yaşamını gözden geçirmelisin diye bir yazı okumuştum, hâlâ da aklımdadır.. Bu yaz gopronun da dibine vuracağım =) Bakalım hep hayaller hayaller :D

Gopro bambaşka bir boyut yahu. videosunu bırak çektiği fotolar bile direk kendi gözünle o fotoğraf karesinin içindeymişsin hissiyatı veriyor.. şahane icattır.

evde degilim eve gecince skypedan yazıcagım :D

Alınır da hakkını vererek kullanabilecek düzeyde kamera ve çekim tekniklerine hakim misin? Bri de bu işin son çıktısı hikayesi var. Her şey çekimde biter, gerisi montaja.

Sırtlana çok çok şaşırdım, sırtlan her hayvanla kavga eder ve çenesi kapanınca açılmaz ..

Aynen hadi aslanı çözdüm dedim yavruyken almıştır büyütmüştür sonra ormana bırakmışlardır sırtlan filan nedir la bu hayvanlar nefret ederler öyle şeylerden :D anlamadım adam hayvanlara sıfıldıyor kesin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri