Gördüğüm En Samimi Kanal :D

Normal yemek yiyorlar adına da challenge yazmışlar. Gram samimiyet yok. Para için yapdıkları belli. Millet para için hertürlü saçmalığı yapar hale gelmiş.

Son düzenleme:
Normal yemek yiyorlar adına da challenge yazmışlar. Gram samimiyet yok. Para için yapdıkları belli. Millet para için hertürlü saçmalığı yapar hale gelmiş.
Saçmalık nerede burda, eşiyle çiğ köfte yemek mi. Hocam bi kendinize bakın bence, ben neden kazanamıyorum diye sorun ben cevabını vereyim egonuzu yenmeniz lazım :)

Para için yapıyor diyenler Youtube'u öpücük için yapıyorlar müthiş bir samimiyet ile :)

Muhtemelen çocukları yeğenleri falan zorlamış onlar da yapıyor. :)

Yalnız bu adamların komple aile 100 milyon falan izleniyo aylık baya iyi götürüyorlar şu anlık. Slime falan da yapıyorlar.

Bu aralar bu tip kanallar moda. Aile şirketi kurar gibi aile kanalı açıyorlar. piyasada millet ne yapıyorsa bunlarda onu yapıyor. Çoğu kişi meraktan izliyor zaten onlarında işine geliyor para kazanıyorlar. Bende bu tip videoları izlemem direk video altına yapılan yorumları okurum onlar daha eğlenceli oluyor :D

Everything You're Looking For
Life Master
Ayşe Yıldız
Eğlence Dünyası

Bu gibi kanalların hepsi bunlara ait :D Gerçekten daima bu gibi insanları desteklemişimdir ama artık yeter diyesim geldi :D Normal yemek yiyolar challenge yazıyorlar.

Şimdi şu videoyu 30 saniye kadar izleyin :D Flash TV oyunculuğu

https://www.youtube.com/watch?v=dtlTBdtEnQo

Bir aralar yt de bu forumda kimsenin sevmediği youtube'u çöpe çeviren spamcılar vardı aynı videoyu farklı gösterip 50 100 defa yüklerlerdi.

Bunlarda sürekli 5 10 20 30 40 50 kilo slime gibi videolar çekiyor. Evet ortada bir emek var ama ilk çıktıkları zamanki kadar samimi gelmiyorlar bana :D

Şu kanalı samimi bulandan aklından şüphe ederim.

Bir insan para için kendini ve ailesini bu kadar rezil edemez açık ve net.Kimse gelip hocam çalış seninde olur :):) yazmasın ben gidip karımın kızımın kafasına vurup balon patlatıp suratına su püskürtüp adına şaka demem.Challenge altında yaptıkları videoların hiç bir mantığı yok sadece oturup yemek yiyorlar challenge demek meydan okuma demek ve videoların hepsinde bilmem ne cezalı challenge diyorlar bi giriyorum kazanan yok herkes ceza alıyor gibi gibi.Bu arkadaşların para için yaptığını düşünüyorum çünkü ilk günlerden ofislerini kurmuşlar eve hiç bir aile eğlenmek için evin 1 odasını video çekmeye ayırmaz.Ayrıca şunuda belirteyim bu arkadaşların tanıdıkları veya kendileri (YTPARA) üyesi diye düşünüyorum kanalın ilk videolarının açıklamlarına vs bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.Başlık komple etiket açıklamada 5 dil farklı açıklama diye uzar gider.

Yaptıkları işe emek veriyorlarmı ?
Kesinlikle evet.
Samimi yapıyorlarmı ?
Hayır
Para içinmi?
Evet

benim görüşüm budur lütfen kafanızdaki emek veriyorlar hak ediyorlar düşüncesini atın çünkü çok boş bir düşünce.Her emek veren hak etse dünyada adam kalmazdı.

Kaç gündür yazacam diyordum, sen yazdın teşekkürler

sizde hayrına spam yapıyorsunuz zaten

---------- Spam Engelliyici 12:33 ---------- Önceki Mesaj 12:32 ----------

Şu kanalı samimi bulandan aklından şüphe ederim.

Bir insan para için kendini ve ailesini bu kadar rezil edemez açık ve net.Kimse gelip hocam çalış seninde olur :):) yazmasın ben gidip karımın kızımın kafasına vurup balon patlatıp suratına su püskürtüp adına şaka demem.Challenge altında yaptıkları videoların hiç bir mantığı yok sadece oturup yemek yiyorlar challenge demek meydan okuma demek ve videoların hepsinde bilmem ne cezalı challenge diyorlar bi giriyorum kazanan yok herkes ceza alıyor gibi gibi.Bu arkadaşların para için yaptığını düşünüyorum çünkü ilk günlerden ofislerini kurmuşlar eve hiç bir aile eğlenmek için evin 1 odasını video çekmeye ayırmaz.Ayrıca şunuda belirteyim bu arkadaşların tanıdıkları veya kendileri (YTPARA) üyesi diye düşünüyorum kanalın ilk videolarının açıklamlarına vs bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.Başlık komple etiket açıklamada 5 dil farklı açıklama diye uzar gider.

Yaptıkları işe emek veriyorlarmı ?
Kesinlikle evet.
Samimi yapıyorlarmı ?
Hayır
Para içinmi?
Evet

benim görüşüm budur lütfen kafanızdaki emek veriyorlar hak ediyorlar düşüncesini atın çünkü çok boş bir düşünce.Her emek veren hak etse dünyada adam kalmazdı.

hocam yabancılar yapınca komik oluyor bu köylü insanı yapınca mı sıkıntı oluyor yani izleyen kesimde var insanlar özgür olduguna göre kendine ait bir kesimde olduguna göre demekki izleyende olunca adam yapıyor

hocam yabancılar yapınca komik oluyor bu köylü insanı yapınca mı sıkıntı oluyor yani izleyen kesimde var insanlar özgür olduguna göre kendine ait bir kesimde olduguna göre demekki izleyende olunca adam yapıyor

Hocam ben sana yabancı yapınca komik oluyor demedim bak.Herşeyin bir yolu yordamı vardır tamam çeksin ben karışamam sadece eleştiririm hani videolar cidden mantıklı olsa neyse derim

https://www.youtube.com/watch?v=5AgI2GLCeo8

bak yeni video atılmış adam yoğurt yiyip atıyor challenge diye birşey yok demek istediğim o...

Hocam ben sana yabancı yapınca komik oluyor demedim bak.Herşeyin bir yolu yordamı vardır tamam çeksin ben karışamam sadece eleştiririm hani videolar cidden mantıklı olsa neyse derim

https://www.youtube.com/watch?v=5AgI2GLCeo8

bak yeni video atılmış adam yoğurt yiyip atıyor challenge diye birşey yok demek istediğim o...

adam challenge anlamını bilmıyor heralde yanı komık bir video olarak görülebilir :D bende izlemıyorum bana da hoş gelmıyor ama izleyen insanlar var

bot oldukları çok belli.5 k abonesi varken 100 k izlenim alıyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri