Gördüğünüz En İlginç Rüyalar :)

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar bugün değişik bir rüya gördümde genelde aslında değişik rüyalar görüyorum orası ayrı tabi :D merak ettim sizlerin gördüğü değişik rüyalar varmı :)

Benimkisi çok önceleri gördüğüm bir rüya vardı ben böyle zombi filmlerini ne bilim dünyada çok az sayıda insanın kaldıgı türkde filmleri çok severim bu tip bir rüya görmüştüm bi şehirdeyim böyle yıkılmış dökülmüş zombi tarzı insanlara saldıran yaratıklar vardı ailem felan hayattayız onları kurtarmak için çabalıyorum araba arıyorum bi kamyon buluyorum iste onu sürerken devamlı etrafa çarpıyorum vs :D ilginç olsan asıl bu rüyayı böyle 4-5 kere gördüm devamı şeklinde :D

Başka bir rüyamda da dünyaya uzaylılar saldırıyor ama gemileri ile böyle belli bölgelere saldırıyorlar istanbulda aynı sekıılde ailemi kurtarmak için çabalıyorum :D

yaklaşık 10 yıl önce çıkan bir virüs vardı ve başım dertteydi servise gelen bütün bilgisayarlarda onlardan vardı ve çözemiyordum virüs programları algılamıyordu ve hatta firma sistemlerine bulaşmıştı 2 gün ugraştım 3 gün rüyamda gördüm çözümü :D sabah işe gidince rüyamda gördüğümü yaptım ve olayı çözdüm :D

geçen akşamda fazla cs oynamışım galiba yatağın ortasında long kesiyormuşum avp ile eşim anlatıyordu krize girmişti :))

jitem bende bilimkurgu fantastik filimlerini çok severim, arada bu pis dünyadan sıyrılmak için izlerim :)

bende bir keresinde rüyamda uçan bi ata binmiştim, yalnız rüya çok eğlenceliydi, ikindide 1 saat uyumuştum, nasıl rüyanın etkisinde kaldıysam, uyandıktan sonra hemen pcde araştırma yaptım uçan atlarla ilgili, gerçekmi değilmi düşünmeden direk pcnin başına oturmuştum, rüyanın tesiriyle, fena bişeydi :)

Başlığı görünce şimdi dün gece gördüğüm rüya aklıma geldi.
Abimle yolda yürürken kavgaya giriyorduk. Ben göbeğimin oralardan 2 defa bıçaklanıyordum. O kadar gerçekçiydi ki, bacaklarım tutmuyor ve fena bir acı vardır. Hem yanıyor, hem de acıyordu. Bacaklarımı hareket ettiremiyor, yere doğru düşüyordum. Yere düştüğümde abim başıma geldi ve gözlerimi açtım. Kalktığımda o göbeğimin altı hala acıyor, yanıyordu. Birkaç dk sonra kendime geldim, elimi yüzümü yıkadım. Tekrar yatağa girdim. (Yatmadan önce 35 liği devirdiydim)

S.a arkadaşlar bugün değişik bir rüya gördümde genelde aslında değişik rüyalar görüyorum orası ayrı tabi :D merak ettim sizlerin gördüğü değişik rüyalar varmı :)

Benimkisi çok önceleri gördüğüm bir rüya vardı ben böyle zombi filmlerini ne bilim dünyada çok az sayıda insanın kaldıgı türkde filmleri çok severim bu tip bir rüya görmüştüm bi şehirdeyim böyle yıkılmış dökülmüş zombi tarzı insanlara saldıran yaratıklar vardı ailem felan hayattayız onları kurtarmak için çabalıyorum araba arıyorum bi kamyon buluyorum iste onu sürerken devamlı etrafa çarpıyorum vs :D ilginç olsan asıl bu rüyayı böyle 4-5 kere gördüm devamı şeklinde :D

Başka bir rüyamda da dünyaya uzaylılar saldırıyor ama gemileri ile böyle belli bölgelere saldırıyorlar istanbulda aynı sekıılde ailemi kurtarmak için çabalıyorum :D
h1z1 i fazla oynamışsın sanırım :D

Kısaca özetini yazayım Ruyamda sazlıklı bir gölde balık tutar iken askerler geliyor Ben askerin tüfeği ile dedemi öldürüyorum Komutan beni ve yanımdakılerını münübüs le görükle ye gönderıyor Bu ruyanın ertesi günü Saat 15 : 00-16:00 arası tam eve girdim bismillah dedim oturdum acı bir çığlık ile irkildim hemen alt katta ki dede kendını asmıs torunu onu görünce çılık atmıs ve sürekli bağırıyor alıyor çok korkmus Ben ve diğer komsular sese çıktık hemen dedeyı ıpten alıp polise haber verdık Bu kötü olay ile ruyamda ki benzerlıkler dede ölüyor ruyamda gördüğüm komutan rahmetlı dedenin yanına gelen polis amiri askerler ise polisler Ruyamda gördüğüm münübüs ve Bursa Görükle gercekte rahmetlı dedenin oğlu munubus soforu o münübüs ile Görükle Uludağ unuversıtesıne gittik rahmetlı dedeyı universıte morguna götürdüler Başka bir ruyam ise bu geçen kurban bayramının ilk gecesı ruyamda arabam ile yunuseliye akraba zıyaretıne gıdıyorum ama bana yatakda bir sıkıntı gelıyor hep uyanıyorum sonra tekrar uykuya dalıyorum yıne arabam ile yunuseliye gıderken birden uyanıyorum yalanım yok 3-4 defa aynı olay oldu sonra bir daha sabaha kadar uyanmadım Sabah 08:30 da kalktım kahvaltıyı yaptım annem geldi teyzen rahatsızlanmıs ambulans caırmıs hastaneye gıtmıs dedı (teyzemın psıkolojık sorunları var) Sen dedi beni enıstenı dayını araba ile hastaneye götür dedi bende götürdüm Onları hastanede bıraktım donuste aracıma arkadan belediye otobusu çarptı Ruyamda neden 3-4 defa uyandığımı anlamıs oldum

Konuyu güncelleyim dedim :D hem belki yeni rüyalar gelir güleriz azcık :D

Bugün bir rüya gördüm rüya ilginç değil ama ilginç olan şu annemde rüyanın tamamını görüyor olay şöyle şimdi bir evdeyiz bir kız var hoşlandığım rüyada aynı koltukta oturuyoruz bir kaç kişi var sonra anlıyorum ki bu kız ile evlenmişiz biz ama düğün felan yok evlenmişiz yanyana duruyoruz elini tutim o zaman evlenmişiz diyorum :D buraya kadar normal asıl ilginçlik burda başlıyor sabah annem bir rüya gördüğünü rüyada bir evde oturuyormuş insanlar varmış üst kattan birisi inip anneme nikah kıyıldı tamamdır demiş ama annem gelini yada beni görmüyor biz üst kattayız annem alt katta :D Normal de olsa pek umursamam ama gerçekten çok ilginç aynı gün benzer rüyalar görmemiz ben olduğum yerde annem yok ama baska insanlar var hissediyorum kızı görüyorum evlendığımızı anlıyorum :D aynı anda annemde benim evlendiğim nikahımın kıyıldıgının haberini alıyor :D Çok ilginç ilk defa böyle bir şey başıma geldi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri