Görevi Tamamla - Kız Arkadaş Bulma Eğitim Setini Kazan ;)

duke nukem

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.internettenparakazan.iblogger.org
Merhaba Arkadaşlar

Evet arkadaşlar başlığı yanlış okumadınız. Bir kız arkadaş nasıl bulunur , nasıl yaklaşılır , nasıl arkadaşlık teklif edilir, kıza nasıl ne şekilde davranılır; çıkmaya başladınız diyelim, onu kendinize nasıl bağlarsınız, nasıl sağlam bir birliktelik kurarsınız ve diğer sorularınızın yanıtlarını bulabileceksiniz ve bu set sizi Kazanova'ya çevirecek ! ;)

İşte adım adım Set'e sahip olabilmeniz için yapmanız gerekenler

1- GoldenTowns oyununa aşşağıdaki Referans Linkim ile Kayıt olun. Ayrıca MarketGlory'ye de kayıt olmak isteyenler için aşşağıda linkini veriyorum.

Goldentowns:
Anoney.com - loading destination

Marketglory:
Anoney.com - loading destination

2- Verdiğim ref linki ile GoldenTown'a kayıt olduktan sonra

parakazanma @ gmail nokta com adresine (spam botlarına karşı email adresi bu şekilde yazılmıştır) "Başvuru" başlıklı bir email göndererek iştirak edeceklerin lisetesine isminizi kayıt ettirin. Mailde isim soyadınız ve refimle kayıt olduğunuz nickname'i yazın. Listeyi devamlı olarak bulut ortamında saklayacağım için görev sonunda tekrar mail attığınızda karşılaştırma yapıp okeyleyeceğim.

3- Sıra geldi göreve. Yapmanız gereken bu hesap ile yani alt üyem olarak en az level 50 ye gelmeniz. Bu biraz uğraştırıcı evet biliyorum ama sırf bu promosyon için değil bu oyunu oynayarak ömür boyu maddi kazanç elde edebilme imkanınız olduğunu düşünürsek, zaten level 50 ye devamlı oynayarak kısa sürede geleceğiniz aşikar. Birde yanında promosyondan faydalanarak harika bir eğitim setine sahip olmuş olacaksınız... Bence gayet güzel bir teklif.

4- Vee son adım, alt üyem olarak level 50 ye ulaştınız ve set'e hak kazandınız. Sonrasında 2. adımdaki mail adresine tekrar bir mail gönderin. Bu sefer emailin başlığı "Kız Tavlama Set Talebi" olsun. Ve de emailde yine isim soyad ve refimle kayıt olduğunuz nickname'i yazın. Liste'de isminiz ve nickiniz varsa level 50 olduğunuzu teyid ettikten sonra size setin linklerini göndereceğim.

Son olarak Kız Tavlama Eğitim Seti'nin içeriğini sizinle paylaşıyorum

Ekran Görüntüsü

Ders listesisinin bir kısmı
Başlarken
1.Neler Öğreneceksiniz
Süresi
00:37
2.Dış Görünüşünüz Nasıl Olmalı
3.İlk bakışta etkileyin
Süresi
02:17
Nasıl giyinmelisiniz
Süresi
03:15
Konuşmanızla Etkileyin
Nelerden konuşmalısınız
Süresi
02:20
Kaçınmanız gereken konular
Süresi
04:18
Avınızı Nasıl Tanırsınız
Hangi kızı seçmelisiniz
Süresi
03:20
Seçiminiz doğru mu
Süresi
01:41
Farklı Kadın Tipleri
Yoran kadınlar
Süresi
01:39
Yaşlarına göre kadınlar
Süresi
02:05
Boşanmış kadınlar
Süresi
01:16
İşveli Kadınlar
Süresi
02:27
Çıkma Teklifi
İlk adımı nasıl atmalısınız
Süresi
02:00
İlk randevuda dikkat etmeniz gerekenler
Süresi
03:29
İlk Buluşma
İlk buluşmada nereye gitmelisiniz
Süresi
04:16
İlk buluşmada ne kadar yakınlaşabilirsiniz
....

o büyük göğüslü kadın mı anlatıyor kız tavlamayı?

Tüm bunları yapacağıma dışarı çıkıp dolaşsam bulurum 1-2 tane eğitimle kız mı tavlanırmış :D

ulan sanki dünya engeli geçmeyi paylaştın :D

Yilin konusu :) O dediginz oyunda 50 level olmak 2 ay alir.
Ek olarak bunlara inanmayin :) Askin ne zaman geleceği belli olmaz ;)

Pardon ama goldentowns da 50 lvl olmak için aylarca geceli gündüzlü oynamak lazım, bence ordan para kazanmayı düşünüyorsanız ugrasmayın derim, o oyuna ayrıcagınız vakti youtube a ayırarak kat kat daha fazlasını kazanacağınızdan emin olabilirsiniz..

Pardon ama goldentowns da 50 lvl olmak için aylarca geceli gündüzlü oynamak lazım, bence ordan para kazanmayı düşünüyorsanız ugrasmayın derim, o oyuna ayrıcagınız vakti youtube a ayırarak kat kat daha fazlasını kazanacağınızdan emin olabilirsiniz..

Zamanında bütün kazanç yöntemlerini araştırdım da birtek bu youtube olayını bilmiyorum. Bu forumla sıfırdan öğrenebilme imkanı varmı ? Adsens falan gerekiyormu ? Hit siteleriyle hit göndermemiz mümkünmü kazanç için ?

Eehe ayrıca arkadaşlar, aylarca değil 1 yada max 2 ay ama zaten konuda da belirttim, asıl amaç bu oyunla para kazanmak zaten oyuna başlarken, bu sette yanında hediye olmuş oluyor... ;)

Goldentowns ile para kazanılırmı sorusuna gelince de , web sitemdeki ekran görüntüsüne baklın derim. Deli para kazanan adamlar var. Killiam gibi... !!! Sitede verdiğim ekran görüntüsü de kanıtı !

Oyun Oyna Para Kazan

Erkekleride ayarlama kitabı varmı ? :)

Nefes alabiliyor musunuz ? Eğer o konuda bir probleminiz yoksa bu şey sizin için bir problem olmamalı.

(Birisinin bunu demesi gerekiyordu ve o kişi ben olmak istedim arkadaşlar kusura bakmayın )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri