Görünce şaşırdım

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
Yok-Böyle Bir-Şey - YouTube

14 video yüklemiş youtube ana sayfasında videoları yer alıyor.

tüm videoları bir gün de 20 000 izlenim almış ortalama. İlk attığı video 1 ay önce kan benim damar benim olmuş ve izlenim 833,343 views :D

kanal desen tasarım filan bile yok. Ama izlenime bak

Hocam, face sayfası desteklidir büyük ihtimal ve sanırım rastlamıştım bu isimli bir face sayfasına.

sosyal desteği çok fazla bende zamanında fark etmiştim büyük face sayfası var videosu çok yayılıyor bana bile ulaştı kaç sefer başka larından :)

Faceye fazla girmediğim için bakmadım :) böyle sayfa olsa bizde. 1 güne 30 k izlenim süper

Yok-Böyle Bir-Şey - YouTube

14 video yüklemiş youtube ana sayfasında videoları yer alıyor.

tüm videoları bir gün de 20 000 izlenim almış ortalama. İlk attığı video 1 ay önce kan benim damar benim olmuş ve izlenim 833,343 views :D

kanal desen tasarım filan bile yok. Ama izlenime bak

Hocam forumda başka kanalları ifşa etmek yasak diye biliyorum .
Paylaştığınız kanal aramızdan birinin olabilir ve takdir edersiniz ki kimse istemez kanalının ifşa edilmesini..

aslında bir kaç kişi ortak olarak bi sayfa alsak ve videolarımızı yayınlasak sayfayı güncel tutsak?

Adam etiket felan girmeden parayı vuruyo. Bide her gün video atsa youtubeye 1 ayda bmw alır o sayfayla. 100 videodan 1 tane youtube linkli atıyo

Hocam forumda başka kanalları ifşa etmek yasak diye biliyorum .
Paylaştığınız kanal aramızdan birinin olabilir ve takdir edersiniz ki kimse istemez kanalının ifşa edilmesini..

Neden ifşa olsunki. Zaten forumda youtubedeki güzel kanallar diye kategori var. Bu kategori ne için? :) kanalı paylaşmasak isim versek yine bulurlar kanalı. o zaman yöneticiler bu kategoriyi neden açmışlarki :D

face sayfa desteklı o kişi profesyonel.. yanı senınle aynı gun aynı videoyu aynı saatt koysun izleyici kitleri var otamatık men tepelere vede youtubede de anında gosterım sayfalarına çıkıyor... face desteklı yanı...

face sayfa desteklı o kişi profesyonel.. yanı senınle aynı gun aynı videoyu aynı saatt koysun izleyici kitleri var otamatık men tepelere vede youtubede de anında gosterım sayfalarına çıkıyor... face desteklı yanı...

face destekli olduğunu görmemiştim. Bu tür face sayfası kaç tl olur?

Neden ifşa olsunki. Zaten forumda youtubedeki güzel kanallar diye kategori var. Bu kategori ne için? :) kanalı paylaşmasak isim versek yine bulurlar kanalı. o zaman yöneticiler bu kategoriyi neden açmışlarki :D

O kategoriye bakarsanız %90 ı özgün kanaldır özgün kanalları tabi paylaşmalı ama diğer kanallar paylaşılmamalı .

Daha önce de dedim bence sosyal medya reklamcılığını çözen, bugün,yarın ve gelecekte paranın gözüne,dibine vurur :D

Daha önce de dedim bence sosyal medya reklamcılığını çözen, bugün,yarın ve gelecekte paranın gözüne,dibine vurur :D

bu tür face sayfaları uzun yılların sayfaları. üye çekmekle 20 k sayfa yaptım ama bir kaç güne 20 k sayfa 100 kişi oldu :D ve paylaşılana bakan olmuyordu.

İnci sözlük tayfasının kanalı.
Adamlar sosyal medyayı ve sözlüğü kullanıyorlar.
Doğal.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri