Görünce Şoka girdim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
grafiğe bak la bide kendini pro zannediyor Ya-Zık

ekran alıntısı yapıldığı için grafikler öyle görünebilir. neyin kafasını yaşıyorsun diyen bir adama kaç pixel ile yollamalıyım ? :D ayrıca boğaz içi univ mezunuyum. Ya-Zık yazarken Ya-zık diye yazılır. bide youtubedan kazanmaya çalışıyorsun sana " Ya-zık :) "

ek: neyin kafasını yaşıyorsun. şuna bak la diyen kişiler. r10 da gerçekten elit kesim var. burası çöplük olmuş. hadi iyi seyirler size :)

Google Grupları

al daha aydınlatıcı bir forumdan oku.

bence yeni politikalarını oku :))

kardeşşşşşşşşşşşşşşş

bak şimdi şimdi dediğin google forumuna baktım, bak sen daha bunun bile ne olduğunu bu google forumdan anlatılanların bile ne olduğunu bilmiyorsun

tek tek anlatayım

1 öncelikle al daha aydınlatıcı bir forum demişsin buna cevap vereyim

google forumunda takılanların bu konudaki tecrübesi ile bu forumda takılanların tecrübesini kıyasladığımda burası oraya oranla dağlar denizler ovalar akarsular kadar fark var
Bu forum Türkiyenin en en iyi best 10 youtuberini barındırıyor

2 r10 da takılıyorum demişsin siz daha yokken ben bu işi yaptım diyorsunuz
şimdi kardeşim sen belki çoktandır kimbilir kaç sene önce r10a üye olmuş olabilirsin ama daha belliki youtubun başındasın ki bu borç işini daha doğrusu tam anlayamamışsın,

3 bu linkini yazdığınız google forumuna baktım
orda
1 2 eurodan bahsediyorlar, bu forumda aylık 50bin 90bin alan arkadaşlar var
bu günlük 1 2 euro alanlar mı bilgili

bi ilk önce adsensede yazan borcun ne olduğunu önce bi öğren sonra gel konuşalım anlatmıycam burda

Arkadaşlar biraz daha saygı sınırları dışına çıkmaya devam ederseniz alacağınız tepkiyi görünce şok olabilirsiniz.. Tartışmaya yapmaya luzum yok. [MENTION=4103]bojan54[/MENTION] [MENTION=4736]Necromancer[/MENTION]

bende çok "bilgili" biri olmayarak yani beginner-ın dibi olarak ekleyeyim verilen linkteki sorunun youtube ile ilgili açıldığını kim söyledi ben öyle ibare görmedim. bildiğim kadarıyla bu konu yt deki analytics le ilgili :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri