Görüntülemeye göre tutarsız düşük reklam tıklamaları

• Kullanıcı GRaSki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

GRaSki

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şöyle bir sıkıntım var, kanalım günlük 50-60k izlenmeyi öldürmüyor. Fakat reklam tıklaması maksimum 60-70 tıklamada kalıyor.
Videolarım ortalama 2 dakika ve özgün. Epey görüntüleme alıyorum Abonede geliyor fakat tıklamalar çok az ve günlük 4-5 TL kadar getirisi oluyor. Bu istatistiklere göre tıklamanın daha fazla olması gerekmiyor mu? Tecrübelerinizden faydalanabilirsek sevinirim. :confused:

Arkadaşlar şöyle bir sıkıntım var, kanalım günlük 50-60k izlenmeyi öldürmüyor. Fakat reklam tıklaması maksimum 60-70 tıklamada kalıyor.
Videolarım ortalama 2 dakika ve özgün. Epey görüntüleme alıyorum Abonede geliyor fakat tıklamalar çok az ve günlük 4-5 TL kadar getirisi oluyor. Bu istatistiklere göre tıklamanın daha fazla olması gerekmiyor mu? Tecrübelerinizden faydalanabilirsek sevinirim. :confused:

Çalıştığınız dil ne ?

Hocam kısa videolarda gözlemlediğime göre fazla tık olmuyor birde üstüne ocak ayı oldugu için hiç olmuyor gibi.Aynı şekilde bende muzdaribim bnde 20-30k arası izlenim oluyor günlük tık 30-60 arası.Yani videoları uzun tutup tık oranını artırırsak sorun kalkar bence.

Türkçe ise adblock kullanmayan yokki nasıl tıklama olsun.

10 dk'dan düşük videoalarda tıklama az oluyor ben de ingilizce çalışıyorum ordan biliyorum. video sonu True-Viewler artmaya başladı oda 10 dk uzunlukta açılıyor.

sırf türkçe özgün para kazandırmıyor diye kanalımı güncel tutmuyorum büyük moral bozuyor :(

Turkce ozgun roportaj kanalim toplam 15 k izlenmeye 1.5 $ = 4.5 tl kazandirmis sizin durumlar biraz vahim ben gunde 50 k alcam hergun 3 video atarim bu arada benimkilerde 2- 4 dk arasi

WEb adsenseyi sitemde kullandığım halde 4 5k tekilden 600 700 tık geliyor Addblock da bi yere kadar. Ki ne var tbm to vs düşük bende bu yüzden az kazanıyorum

600 - 700 tik ne hocam vay canini yiyim ne yaptinda o kadar tik aliyon benim 6-7 k alan vardi 10 tiki zor goruyoe adsense

Turkce ozgun roportaj kanalim toplam 15 k izlenmeye 1.5 $ = 4.5 tl kazandirmis sizin durumlar biraz vahim ben gunde 50 k alcam hergun 3 video atarim bu arada benimkilerde 2- 4 dk arasi

Arkadaşlar Türkçe özgün güzel kanalınız varsa ve bu işi düzenli olarak yapmaya devam edecekseniz İzlesene'ye de geçin derim.

Misal sontorun sen 15k izlenime Youtube'da 4.5 almışsın İzlesene'de 15 alırdın :) Tabi o da çok iyi rakam değil ama fazla para göz çıkarmaz misali... Hem İzlesene sürekli gelişiyor. Arama motorlarından da gayet iyi trafik alıyor. Kanalınızın performansına göre yukarılara çıkıyorsunuz ve anasayfa'da yer alıyorsunuz hatta. Android IOS uygulaması da yapıyorlar hatta ve oradaki izlenimlerden de kazanıyorsunuz. Biraz İzlesene ortağı gibi konuştum ama neyse :D

Türkçe videolar arkadaşlar, ABD seçili kanal.
Çok can sıkıcı bir durum, konseptime uzun videoda aykırı ya bırakıcam ya başka bir fikir ile yola devam edeceğim gibi ama gayet güzel gidiyor istatistikler. Günde 60k öldürmüyor 60 tık geliyor şaka gibi :)

---------- Spam Engelliyici 16:21 ---------- Önceki Mesaj 16:17 ----------

yok mudur bir çözümü bir yolu ne yapmalıyım sizce?

çözümü yok. tamamen videolarınla alakalı. kategori, izlenim süresi, dil vs.

yabancı kısa videonun 3dk civarında to %2.50 ile %3.50 arasında gezer he ocak ayında %50 düşüş var bu normal şuan 1.80 lerde filan gezebilir bunlar yabancı içerik için türkçe çalışıyorsun büyük ihtimal ben 30k izlenmeye 1000-1200 tık alıyorum geçiyor bile türkçe çalışcaksan çook yükselmen lazım forumda mevcut türkçe içerik ile aylık 30 bin kazanan geçenlerde gördüm baya inceledim adam günlük 500k ile 800k arası izlenim alıyor türkçe içerik de

2-3 ay daha devam ettireyim öyleyse, yeni yıl münasebetiyle de düşük olduğunu bir çok yerde okudum. Beklentimi karşılamazsa bırakırım diye düşünüyorum. İlginizden dolayı hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri