Görüntülenme-Tıklanma Sizce Nasıl?

burakguney

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 4 eylülde bu iişe başladım :) 4-5 tane kanal bağlı adsense hesabına..
Yabancı haber-araba-araba kazaları-ve bir kanal da karışık(komedi,teknoloji vs.)
Daha çok yabancı haberden hit ve tıklanma geliyor. Sadece haber kanalında 2 abone var başka yok. Sizce durum nasıl ve diğer hit almayan kanalların adsense bağlı olması sorun oluşturur mu silmelimiyim onları?

Pazartesi günü ne yaptıysan aynısından yapmaya devam et hocam :) Genel olarak berbat..

Sen devam et aynı yolda benimde böyleydi şimdi günlük 20 k hit geliyo sabret olucak

16 eylülden sonra ilgilenmeye başladım zaten. yaptığım hesaplara göre aynı şekilde devam edersem günde ortalama 2-3 dolar geliyor aylık60-90 dolar yapar bu da ortalama 150 tl yapar :))

İzlenme sayın az o yüzden ne tbmne nede tona sağlıklı bir yorum yapamam ama kötü sayılmaz hayırlı kazancın olsunda gerisi hikaye

İzlenme sayın az o yüzden ne tbmne nede tona sağlıklı bir yorum yapamam ama kötü sayılmaz hayırlı kazancın olsunda gerisi hikaye

sağolun dediğim gibi yeni yeni ilgilenmeye başladım. şimdi imleme benzeri şeylere bakıyorum. abone sayım 2-3 tane.onları artırmak için de düzenli upload ve sabır lazım.

gayet güzel... lk başlangıç olması, acemi olman, ama hevesli olman, vede konu seçimlerin bence güzel.. ilk kazancımda gunde 1 dolar yapmak için uğraşıyordum.. neyse...
bence devam et.. tarzını bulup sisteminı oturttugunda dağa guel olacak.. not: bir kaç kanala bağlanma 5 yad a7 yap ilk etapda olayı çöz.. kanala aşık olma gun gelıyor ilk goz ağrın kanal ban yiyor... yanı hazırlıklı ol her bişeye.... oku araştır.. tahmınen 1 yad a1,5 dakikalık video çalışmaya ozen goster tıklama olsun ;) başarılar.. ilk gunler herksın boyle...

gayet güzel... lk başlangıç olması, acemi olman, ama hevesli olman, vede konu seçimlerin bence güzel.. ilk kazancımda gunde 1 dolar yapmak için uğraşıyordum.. neyse...
bence devam et.. tarzını bulup sisteminı oturttugunda dağa guel olacak.. not: bir kaç kanala bağlanma 5 yad a7 yap ilk etapda olayı çöz.. kanala aşık olma gun gelıyor ilk goz ağrın kanal ban yiyor... yanı hazırlıklı ol her bişeye.... oku araştır.. tahmınen 1 yad a1,5 dakikalık video çalışmaya ozen goster tıklama olsun ;) başarılar.. ilk gunler herksın boyle...

yaptığım araştırmaya göre komedi tarzının piyasası çok ama rakibi de çok ama fazla uğraştırmıyor. sürümden kazanabilirsin.
haber kanallarında ise piyasa gerçekten fazla rakip çok değil sebebi de telifler :)
çok uğraştırıyor gerçekten ama kanalına bi akış yaşandımı gerisi gelir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri