Görüntüyü fazla bozmadan dünya engeli geçmek

• Kullanıcı myozkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

myozkan

Kayıtlı Üye
Dünya engelini geçmek adına videoların şaftını kaydıran ben; youtube üzerinde fazla bozulmadan yüklenip para kazanması açılmış bir kaç dizi ile karşılaştım. Bunlar da oldukça meşhur diziler.

Şu an için çerçeve kullanarak, video rengini değiştirerek ve videoyu hafif döndürerek dünya engelini rahatlıkla geçebiliyorum. Fakat haliyle pek hoş bir görüntü oluşmuyor. Ben olsam izlemem kendi videolarımı :D

Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu konuda? Benim için takıntı oldu son zamanlarda bu konu :) Hem benim gibi merak eden arkadaşlar için yararlı bir kaynak olur.

bugün sadece çerçeve kullanarak geçtim ben 3. taraf ve dünya engelini fakat çerçevesiz geçenler beceriyor nasıl ediyorlarsa

alt yazımı ne ekleniyordu şu cc şeysi biyerde okumuştum ama pek emin degilim ve denemedim yanlış bilgi vermeyim

bilen varsa yazabilir altyazı ekleyerek geçmek mümkünmü youtubenin altyazı aç özelligi ile

Yalnız arkadaşlar geçmiş diyorsunuzda emin olmayın bende öyle sanıyodum ama çoğu eşleşeni kabul etmiş oluyor.

alt yazımı ne ekleniyordu şu cc şeysi biyerde okumuştum ama pek emin degilim ve denemedim yanlış bilgi vermeyim

bilen varsa yazabilir altyazı ekleyerek geçmek mümkünmü youtubenin altyazı aç özelligi ile

Alt yazı ile mümkün değil bence çünkü dünya engeli video yüklendiği anda veriyor,altyazı sonradan eklenir,videolardada alt yazı yok

Ben bir içeriğe inat ettim tam 3günümü abartmıyorum tam üç günümü bu işe ayırdım en sonunda gectim Aradan 3-5 saat gibi bir zaman geçti tak mail geldi Mailde (tam hatırlamıyorum kanalınızımı videonumuzu ikisinden biri ) .....videonuzu manuel olarak incedi diye birde dünya genli gelmişti ayni videoya Bazı arkadaşlarımız contend ıd senı 3-5 saat sonr a yakaladı diyebılırler Ben kendımce emınım video sahıbı benı başlıktan buldu

ben dün bununla ilgili konu acmistim,bugün 3.gün 72 yükleme yaptim.sonuc olarak bazi taktik bir videoyu geciriyor,ama ayni taktik diger videoda yemiyor.yani anlasilir gibi degil,su ana kadar cercevesiz 3 tane 2014 holywood filmini gecirdim.ama yarin ne olur bilmiyorum

ben dün bununla ilgili konu acmistim,bugün 3.gün 72 yükleme yaptim.sonuc olarak bazi taktik bir videoyu geciriyor,ama ayni taktik diger videoda yemiyor.yani anlasilir gibi degil,su ana kadar cercevesiz 3 tane 2014 holywood filmini gecirdim.ama yarin ne olur bilmiyorum
hocam bahsettiğin yöntem nedir tam olarak?

valla video ortası ışık var o hiç güzel değil. videoya uygun bi çerçeve en ideali bence.

sony vegasta güzel bir iki yöntem var
görüntü içine top koyma
görüntü içine beyazlık koyma ;)
güzel bence bunlar

çöplük yapmamak gerekli yt yi , programlarda ayrı ayrı milyon tane özellik var bi kaç gününü ayırın kendinize göre bir yöntem çıkar illaki

çerçeve + camtasiada sesi 110 yapıp geçiyorum . bu aralar bi dizi yakaladım maşallah iyi kazancı var ama dünya engeli gelir diye tırsıyorum :)

mümkünse siz vegas 13.0 indiip videoyu sıkıştırp ctrl tuşu ile sonra timelne black and white ekleip geçirgenliği yüzde 30 yapabilirsiniz :D

şimdi anladım hocam camtasia kullandığım için sormuştum. ben arkaya ilgili videonun wallpaperini koyum geçirgenliği azaltıyorum, ama yine de çirkin oluyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri