Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 vds iki farklı şekilde deneme.Kardeşim ben alınacak birşey yok bu konuda senin yerinde ben olsam aynısını bende yapardım açıkcası bana göre haklı olan sensin sana o öğretmiş tamam o konuda haklı ama demişssinki baya bir süre beraber çalıştık ikimizinde birbirine faydası dokundu zaten bu ona yetmiştir.
Şunuda merak ediyorum 1 vds ile 2 kişi mi çalışıyordunuz yoksa sadece sen mi çalışıyordun ?
Altına çevirip hesaba attıysan çekeceksin kardeşim, paran varsa adamdan neden para isteyip de hesabını bozduruyorsun sonra da senin kazanamayağın paraları kazandıran adama afra tafra yapıyorsun benzer olayları bende yaşadım bir çok arkadaşımı sildim attım para konusunda.
bu devirde sana bu işi öğretecek bir arkadaş zor.Bu yazdıklarından kimse bir çıkarım yapamazsa misal benim aklımda sana sorulacak bir milyon tane soru var ? sen burda kendini haklı göstermişsin.İnsan olarak hepimi böyleyi empatiyi gerçek anlamda yapmak çok zor.Gerçekten iyi niyetli bir arkadaşsa bence arkadaşlığını devam ettir gerekirse özrünüde dile.
Altın hesabından ha deyince vermiyorlar hocam. Altın olarak elimde değildi. Bankada altın hesabındaydı. Arkadaşla beya bir yakındık. Aslında böyle olacağını tahmin etmedim. Yoksa bankada yatar yine alırdım uğraşmazdım borç istemekle
---------- Spam Engelliyici 15:23 ---------- Önceki Mesaj 15:21 ----------
Aslında haklı olduğumu ispatlamak için yazmadım hocam. Kullandığım kelimelere kadar olduğu gibi yazdım. Fazlasıyla empati kuran birisiyimdir.
Yazının aslında çoğunda düşüncelerim hissetiklerim var. Onlara kadar anlattım. Ordan haklı olduğumu çıkarmaya çalışıyor gibi anladınız zannedersem
Serkan Hoca ile 10 yıldır arkadaş olun bi de öyle düşünün bu konuyu hocam.''İkinci bi .... gösterdiğin yok ne yaptıysam kendi çabamla yaptım ben''
Bu cümle seni bitirmiş.Yüzde bir milyon haksızsın şuan.Benim görüşümce
Adam sana ipin ucunu vermiş.Sen adam borç vermedi diye eveleme geveleme demişsin.Bu asla ama asla yakışık değil.
Bak serkan üstad videolarıyla yol gösterdi.Sadece yol gösterdi kategori vermedi dikkat et.Ama bugün (spam bitti sayılır) yinede nerdeyse herkes ona borçlu bilir kendisini.
Ne diyim ki ..
...............Valla yuksek lisans asamasina geldiysen belli bir kafa yapisina gelmissin demektir. Adam sana diretmis, ogretmis sen birakmissin. Ustune yine senin kazanman kcin cabalamis. Sonra adamdan kategori saklamissin. Ben ayipladim acikcasi. Yaziyida usenmedim bastan sona kadar okudum.
Hatalisin kardesim. Sen kendi altin yatirimini bozmuyorsun adamin birikim hesabini bozsun istiyorsun. Adama isin dusunce fikir alisverisi yapiyorsun, biraz kazaninca arkadasina bos yapiyorsun. Bu kadar bencillikle nasil yasadin bu zamana kadar sasiriyorum
Hocam ben yazımda kendimi de kötüledim. Ne olduysa onu yazdım asla bir kötüleme yokadam sana hertürlü yardımı yapmış işi öğretmiş. Sende adamdan herşeyi gizlemişsin. yani adamı kötülemene gerek yok ikiniz eşitsiniz bence.
....Hiç kimse bir başkasına isterse trilyonu olsun borç vermek zorunda değil bence bu durumda siz haksızsınız sadece borç vermedi parayı sakladı diye bana bir şey öğretmedin falan demeniz çok yanlış. Az da olsa çaba göstermiş öğretmek için. Muhtemelen kendine yoldaş arıyordu hayrına dur öğreteyim dememiştir senin de ona yararın olacağını bildiği için sana öğretmiştir ama o olmasa sen şu an kazandığın paraları kazanmamış olacaktın öyle de bir şey var.Kısaca trilyonu da gözünün önünde olsa onun bir kısmını istemeye kimsenin hakkı yok, vermek zorunda değil yani.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.