Görüşlerinizi Almak İstiyorum

• Kullanıcı emrect
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

emrect

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben 1 Nisan günü vine derlemeleriyle ilgili videolarla başladım bu işe, aslında pek ümidim yoktu yaklaşık 1 hafta boyunca hiç izlenme almadı videolar. Ama 1 ay sonra baktığımda bir videolarım 1000 ile 2000 izlenme arasındaydı. Bir kaç gün içinde bu izlenmeler 10 bin 20 bine ulaştı. Şuan 3 ay önceki videolarım 55 bin ile 40 bin arasında. Son yüklediğim videolar ise 1 ay öncesine ait ve 5 bin izlenmeyle 2 bin izlenme arasında. Şuana kadar kesinleşen kazancım iki haneli çok yüksek değil. TBM sürekli 0,5 ve BGBG ortalama 0,60 kuruş değerinde. Sizce bu normal mi? ve yeni başlamama rağmen iyimi? veya bu TBM ve BGBG nasıl yükseltirim bunların düşük olması seçtiğim kategoriyle alakalı bir şey mi? Hepinize şimdiden teşekkür ederim, hayırlı bayramlar.

Yabancı vine derlemeleriyle daha fazla kazanç sağlayabilirim yani değil mi?

Vine kategorisi tercihim sizce doğrumu? Uğraşarak bir yerlere varabilir miyim?

Birazdan jakabvo gelir muhteşem kategoriler onda. Görürse kategori verir mutlaka.

Birazdan jakabvo gelir muhteşem kategoriler onda. Görürse kategori verir mutlaka.

Yazdığımı tekrar okursan sevinirim. Kategori bulamıyorum yardımcı olur musunuz? Dedim mi? hayır. Sadece bu kategoriyle bir yerlere varabilir miyim diye bir soru sordum iyi akşamlar.

Teşekkür ederim yorumun için, car crash ile ilgileniyorum bu aralar zaten :)

Dediğini yanlış anlamışım bu arada kusura bakma. Dalga geçiyosun sandım, geçenlerde bir konumda böyle bir olay olmuştu ondan böyle bir tepki verdim.

Olsun öenmli değil bak kaptın 3 tane kategoriyi:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri