Gösterim sayısı ve tık çok düşük

• Kullanıcı mhmtdrn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye

arakadaşlar bir kanalım var kanallarım önce yeterince izlenim alır daha sonra adsenseyebağlarım. kanaldaki videolar 2 saatin üzerinde ve iyi de izleniyor ama nedense reklam gösterimleri çok düşük. 7 dk da bir reklam var . ben anlamadım herzamanki yaptığım iş . normalde bbg 10un altına inmezdi artık 1 bile olmuyor. ocak ayı olmasıyla alakası olabilirmi bukadar az gelmesinin sebebi ne olabilir. kanala girdim videoları düzenledim tekrar indexlensin diye ama çözemedim

bende de durum öyle 20 olan 10 oldu 10 olan 2 oldu çok karıştı ocak ayının etkisi büyük

sizdede gösterim bukadar azmı hocam 3000 izlenimde 300 gösterim geliyor bende

son bi kaç gündür ciddi derecede düşüş var.

Hocam normalde olay şu şekilde.

Reklamverenler adwordsten reklam verir. Google de adsense yayıncılarının ilgili web sitesinde/youtube kanallarında otomatik yayınlar.

Eğer ki reklamveren olmazsa reklamlar boş görünür. Reklam alanları boş görününce tıklamada olmaz. Yani reklam çıkması için googlenin reklamveren müşterisinin çok olması lazım. Tabii çoğu kişi adsense panelinden google ve facebook reklamlarını engellediği için google müşterisi azalıyor.

Örnek veriyorum.
Google ye adwords'ten toplam 1.000.000$ reklam verilirse google de adsense den yayıncılarına 1.000.000$ para dağıtabilir. Kota dolduğunda reklam alanları boş görünür.

Google web sitelerde 1 sayfada en fazla 3 reklam yayınlayabilirsiniz der. ama youtubede sayı yüksek sanırım herkes bir videoya bi sürü reklam koyuyor.

aynı sorun bende var bende senin dediğin mantıkla çalışıyorm önce izlenme geliyor snra adsenseye bağlıyorum bende de durum aynı reklamları kapatıp tekrar açtım ve adsense değiştir deyip tekrar aynı adsenseye bağladm ama sorun çözülürmü bilmiyorm bugün yaptım bu işlemi yarın belli olur sonucu
bJrbX0.jpg

lanet ocak ayı. şubat sonuna kadar da pek düzelmiyor.

bende de durum aynı ocak ayı böyle geçer yada ödemelerden sonra düzelir bu durum geçen senede böyle sorun olmuş, bende 30 aralıkta başladı sorun hergün sağlam izleme olmasına rağmen tıklamalar git gide düştü şimdi 4 gündür kazançlar 0

bende de durum aynı ocak ayı böyle geçer yada ödemelerden sonra düzelir bu durum geçen senede böyle sorun olmuş, bende 30 aralıkta başladı sorun hergün sağlam izleme olmasına rağmen tıklamalar git gide düştü şimdi 4 gündür kazançlar 0

geçen yıl ne zaman düzelmişti ? düşüş olduğunu bende hatırlıyorum ama bu kadar değildi sanki. 600k izlenmeye 24$ vermiş şaka gibi :mad:

arakadaşlar bir kanalım var kanallarım önce yeterince izlenim alır daha sonra adsenseyebağlarım. kanaldaki videolar 2 saatin üzerinde ve iyi de izleniyor ama nedense reklam gösterimleri çok düşük. 7 dk da bir reklam var . ben anlamadım herzamanki yaptığım iş . normalde bbg 10un altına inmezdi artık 1 bile olmuyor. ocak ayı olmasıyla alakası olabilirmi bukadar az gelmesinin sebebi ne olabilir. kanala girdim videoları düzenledim tekrar indexlensin diye ama çözemedim

aynı sorun bende var bende senin dediğin mantıkla çalışıyorm önce izlenme geliyor snra adsenseye bağlıyorum bende de durum aynı reklamları kapatıp tekrar açtım ve adsense değiştir deyip tekrar aynı adsenseye bağladm ama sorun çözülürmü bilmiyorm bugün yaptım bu işlemi yarın belli olur sonucu
bJrbX0.jpg

galiba her sene olan bisey bu !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri