Göz Ağrısı

Alper38

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sürekli pc ekranına bakmakdan dolayı gözlerim ağrıyor(Ekran parklaklığı en düşük seviyede)..Arada göz damlası kullanıyorum ama 1 saat sonra ağrı tekrar başlıyor...

Sözün kısası aynı problemi yaşayıp pc için güneş gözlüğü kullanan ve faydasını görenler var mı ?

göz ağrısına çay ile pansuman yapınca iyi geliyodu sanrıım

Aynı sorundan muzdaribim doktor uykusuzluk ve sabit bir yere baktığımdan dolayı olduğunu söyledi arada dışarı çıkmak faydalı olacakmış :)

flux adlı bir program var onu kullan hocam benimde ağrıyordu bu program sayesinde ağrılar bayaa geçti

Bilgisayar ekraninda aran 1 metre olacak kadar geri durun ne kadar yakinlasirsaniz ekranin verecegi isiklar zararli olacktr doktora gorunun

Valla böyle ağrılardan sonra falan filan doktora gittim inceden bir bozukluk varmış uzakta. Gözlüğü çaktı en azından pc başında kullan dedi. Doktora git dostum daha işin başındayken.

flux adlı bir program var onu kullan hocam benimde ağrıyordu bu program sayesinde ağrılar bayaa geçti

1 seneye yakın bu programı kullanıyorum pc format atınca ilk kurduğum programlardan biridir ilk başlarda tuhaf geliyor ama sonra alışıyorsunuz :)

Ben göz ağrısından doktora gitmiştim gözüm bozulmuş yani baya normalde gözlük takmam gerekiyor ama ben sadece evde takıyorum pc başında falan. Dışarlarda takmıyorum bir sorun olmuyor yine de Allah'a şükür görebiliyorum net bir şekilde uzaktaki yazıları falan okuyabiliyorum. Doktora git bence en iyisi göz şakaya gelmez

benimde gözler ağrıyordu. 3 ay önce doktora gittim. baktı gözlerin ikisine yazılar okuttu birde :D sonra birşeyin yok 2 3 ilaç yazdı gönderdi o kadar gözlük yaz dedim yazmadı

Teşekkürler hocam programı indirdim kurdum..Gerçekten harika şimdi farkettim ki daha önce ekranın ışığı çok dik ve rahatsız edici beyaz bir ışık saçıyormuş...

Teşekkürler hocam programı indirdim kurdum..Gerçekten harika şimdi farkettim ki daha önce ekranın ışığı çok dik ve rahatsız edici beyaz bir ışık saçıyormuş...

rica ederim hocam evet ekran biraz pembemsi oluyor ama bir süre sonra alışıyorsun farketmiyorsun bile parlak gözlerimizi mahveden ışıkları engelliyor keyifli kullanmalar aman dikkat herşeyin başı sağlık :)

Valla şu an ki ekran görüntüsü çok hoşuma gitti,Gözlerim zaten 2 derece miyop bozulmuş bozulacağı kadar :D Ağrımasın yeter

Valla benim ki daha çok ağırmaya başladı kullanan arkadaşlar gözler daha sonra alışıyor mu bilgilendirirse sevinirim?

Hocam gözlerimizi daha çok bozar bu :D

hayır hocam :) gözlerimizin ağrımasının sebebi bu program olmadan pc ye bakarken gözümüzü kolay kolay kırpmıyoruz kırpılmayan gözde bir süre sonra ağrıyor

fakat bu program gözümüzü daha çabuk yoruyor ve daha sık göz kırpıp dinlenmesini sağlıyoruz :)

hayır hocam :) gözlerimizin ağrımasının sebebi bu program olmadan pc ye bakarken gözümüzü kolay kolay kırpmıyoruz kırpılmayan gözde bir süre sonra ağrıyor

fakat bu program gözümüzü daha çabuk yoruyor ve daha sık göz kırpıp dinlenmesini sağlıyoruz :)

Anladım hocam , O halde bir iki gün bu şekilde kullanıp test ediyim...

F.lux ücretli olsaydı ve fiyatı 20k olsaydı böyle gözüm kapalı verirdim parayı
F.lux dan sonra gram göz problemi yaşamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri