Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] Usta beni eklememişsin ya... [MENTION=114]FGA[/MENTION] olcak ben olmayacam... benide ekle...Tam yatayım derken Neşet Ertaş ustamızdan Evvelim sen oldun ahirim sensin Türküsü çıktı radyoda şunu dinler yatarım derken birde foruma bakayım dedim iş yoğunluğundan bakamadık 2 gündür ve konuyu gördüm.Bir yandan Türkünün etkisi bir yandan bu durum ve bir yandanda Gözdeyi kendi kızımmış gibi gördüm bi an.. Gözlerim doldu ağlamadım dersem yalan olur..
Allah yardımcısı olsun kendi çapımca bir katkıda bulunacağım sabah.Allah kimseye evlat acısı çektirmesin..
Gelde uyu şimdi hadi.
Ayrıca @mNote @Triqalx @FGA @VDSMerkezi @iwocan @Web_Scripti @MahsumCelik
Öncelikle allah kimseye böyle bir duruma düşürmesin dedikten sonra kafama takılan bazı noktaları size yazmadan edemiyorum
İnternet ortamı o kadar çok sahte içerik ve buna benzer olaylar ile dolu ki su andada bu konuyu incelerken acabamı dedim kendi kendime
ilk aklıma takılan nokta videodaki ses uyuşmazlıgı ve sipikerin arkadan gelen ekosu oldu sizin aklınız böyle bir haber kanalının bu kadar basit bir hata yapabilecegini düşünüyormusunuz ?
https://www.facebook.com/photo.php?v=597199537015693&set=vb.586805338055113&type=2&theater
ikinic kısım ise vallilik tarafından verilmiş bir karar var ama karar net değil bunun yanında bazı yerleri sansurlenmiş ve ıslak imza olarak bir goruntu goremedim fotokopi çekilmiş yada ps üzerinde düzenlenmiş bir gel olma ihtimali var
Bunlar cep telefonunuzdan sizi polis gibi arayıp kredi kartı bilgilerinizi isteyen insanlar gibi olabilir
Bunun yanında verilen hesap numaraları
Hesap Numaralari
Halkbankasi
Hasibe Kanat Adına
Sube Kodu Hesap No
1294 01234694
Iban No
TR89 0001 2001 2940 0001 234694
Is Bankasi
Nazlı Tahtalı Adına
Şube Kodu Hesap No
3472 0339350
Iban No
TR96 00064 000001 3472 0339350
Vallik böyle bir olayı üzerine emin olunki vallik için özel olusturulmus hesap bilgileri verir ben sadece konuya farklı bir bakış acısı getirdim televizyon izlemiyorum tv de böyle bir haber varsa bilmem ama bu gerçek bir olay olsa dahi internet üzerinden paylaşılan bilgilerer her zaman süpeci yaklasırım
Son donemlerde bu tur yardım kampanyaları artkam ile birlikte kandırılan insan sayısıda bir hayli cok banka hesabına parayı kendi onayınız ile yatırdıgınız için bu paranın geri alınması yada herhangi bir yaptırım getirilmeside soz konusu olmaz
Öncelikle allah kimseye böyle bir duruma düşürmesin dedikten sonra kafama takılan bazı noktaları size yazmadan edemiyorum
İnternet ortamı o kadar çok sahte içerik ve buna benzer olaylar ile dolu ki su andada bu konuyu incelerken acabamı dedim kendi kendime
ilk aklıma takılan nokta videodaki ses uyuşmazlıgı ve sipikerin arkadan gelen ekosu oldu sizin aklınız böyle bir haber kanalının bu kadar basit bir hata yapabilecegini düşünüyormusunuz ?
https://www.facebook.com/photo.php?v=597199537015693&set=vb.586805338055113&type=2&theater
ikinic kısım ise vallilik tarafından verilmiş bir karar var ama karar net değil bunun yanında bazı yerleri sansurlenmiş ve ıslak imza olarak bir goruntu goremedim fotokopi çekilmiş yada ps üzerinde düzenlenmiş bir gel olma ihtimali var
Bunlar cep telefonunuzdan sizi polis gibi arayıp kredi kartı bilgilerinizi isteyen insanlar gibi olabilir
Bunun yanında verilen hesap numaraları
Hesap Numaralari
Halkbankasi
Hasibe Kanat Adına
Sube Kodu Hesap No
1294 01234694
Iban No
TR89 0001 2001 2940 0001 234694
Is Bankasi
Nazlı Tahtalı Adına
Şube Kodu Hesap No
3472 0339350
Iban No
TR96 00064 000001 3472 0339350
Vallik böyle bir olayı üzerine emin olunki vallik için özel olusturulmus hesap bilgileri verir ben sadece konuya farklı bir bakış acısı getirdim televizyon izlemiyorum tv de böyle bir haber varsa bilmem ama bu gerçek bir olay olsa dahi internet üzerinden paylaşılan bilgilerer her zaman süpeci yaklasırım
Son donemlerde bu tur yardım kampanyaları artkam ile birlikte kandırılan insan sayısıda bir hayli cok banka hesabına parayı kendi onayınız ile yatırdıgınız için bu paranın geri alınması yada herhangi bir yaptırım getirilmeside soz konusu olmaz
Anlamadığım şey 150.000 TL'lik ameliyat veya tedavi mi olurmuş arkadaş ya ?
Anlamadığım şey 150.000 TL'lik ameliyat veya tedavi mi olurmuş arkadaş ya ?
herkesin elinden geldiğince göndereceğine inanıyorum Allah acil şifalar versin konuyu açıp bilgilendirme yaptıgınız içinde ayrıca teşekkürler.90 binin büyük bi kısmının bu forumdan çıkacagına inanıyorum![]()
Çok güzel hareketler bunlar dostlar, destek miktarının öneminden çok bu destege katılan kişilerin sayısıdır bence...
Her arkadaşım duyarlı olur, bir paket sigara parası bile gönderse toplamda gereken rakamın saglanmasına katkıda bulunmuş olur.
Allah'tan acil şifalar dilyorum.Bizim insanımızın böyle durumlarda nasıl kenetlendigini ve elinden geleni esirgemedigini iyi bildigim için Gözde kardeşimin yaşamı için gereken paranın kısa sürede toplanacıgından şüphem yok.Kampanyaya katılıyorum ve destekliyorum.
Konuyu açan arkadaşıma ayrıca teşekküretmek isterim.
Alalh yardımcısı olsun zoominden bu hafta para alabilirsem benimde bi katkım olsun...
Bu konuyu açan arkadaşdan ALLAH razı olsun.
yardım etmek çok isterim ama sadece paypal hesabım var aranızda yardım edicek arkadaşlar varsa paypal adresine yollayayım parayı oda bu hesaba yollarsa çok sevinirim
Hocam bir paypal adresi var ama ben onu eklemedim ekşisözlükte vs. paypal adresi koymuşlar ama paypal adresinin resmi güvenirliliği olup olmadığını pek bilmiyorum. Yani Gözde'nin akrabaları adına bir hesap açılıp açılmayacağını riske girmemek için koymadım ama isterseniz sözlükten ulaşabilirsiniz o adrese.
bu arada face grubuna yazacaktım ytpara ailesi yanında diye ama dikkat çekmeyelim dedim.
ne kötü bu durum yasahte telifçi gelmesin diye merdiven altı gibi sessiz kalmak zorunda kalıyoruz konumuz olmayan yerlerde
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.