Gözünüzün Önünde Hırsızlık Yapılsaydı Ne Yapardınız?

Özgün çalışmak hem zevklidir hem de ilerisi için iyidir. Kardeşim seni tebrik ediyorum hakikaten çok güzel bir video olmuş. Aynen bu şekilde devam edersen fenomen olabilirsin. Kanalına abone oldum bu arada. :)

Sonuna kadar izlendi, reklama tıklandı, arkadaşıma da izlettim.

Kaykayla kovalaması ajsdjagshkjdasd D: :D: D: D: D

Çok güzel olmuş başarılar kardeşim...

Eklemek istediklerim :

Başlık İngilizce yap bence, arkadaşının konuşmasının Türkçe olması önemli değil.

Sol üstteki tik ve çarpının görselini daha güzel yapabilirsin, biraz itici durmuş.

Son olarak cüzdanın çalındığı söylendiğinde arkadaşın peşinden koşsun, şakayı yaptık bitti değil biraz daha devamını getir bence. Kovalama sahnesini 2 - 3 saniye göster... ( Yabancı şaka programlarında bu şekilde oluyor. ) Arkadaşın kovaladığı sıra belki başkası atlar o an üstüne güzel sahneler çıkabilir :)

Şakanın sonunda müdahele eden olursa şaka olduğunu söyle ve kamerayı göster...

Tüm bunları yabancılarda izlediğim kamera şakalarına dayanarak söylüyorum. Eğer izlemiyorsan bol bol yabancı kamera şakalarını izlemeni tavsiye ederim çok işine yarar...

Ellerinize sağlık, devamında başarıların daha da artacaktır. Buna emin olabilirsin.

1:30'daki teyzenin umrunun köşesinde bile değil :D :D :D

Çok güzel olmuş :D

Çok güzel olmuş kardeşim aynen devam böyle. Valla tebrikler. :) Şu özgün videolara dislike atanları bi bulursam doublekill geliyor......

Helal olsun kardeşim, devam et aynen böyle. Çok güzel işler çıkartacaksın belli :)

Videolarda konuşma yok başlığı ingilizce yap bence.Türkçe'de emeğinin karşılığını bulamayacaksın.

herkese değerli yorumları için tekrar tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız insanın dahada iyi şeyler yapası gelıyor

Bence videoya ingilizce altyazı ekle ve video başlığını ingilizce yap.

on numara olmuş tarık bu tutar bak yayman lazım facesiydi twitteriydi ekmek çıkabilir

Hangi memleket o bu kadar duyarsız insanı bir arada hiç görmedim

Edit: reklama tıkladım devam :)

Son düzenleme:
Güzel olmuş tebrikler hocam ancak ben videoyu açtıgımda arkaplanda konuşan biri var oda neyin nesi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri